- Konu Sahibi samimikxixz
-
annen büyük ihtimalle derya baykalın programında duymuştur bende yakın zamanda orda izledim çünkükaydirigubbakcemile2
Evet olabilir canımm deryalı günleri izliyor, ibrahim saracoglunu dinliyor, ahmet marankiyi dinliyorr sonra sölediklerini üstümüzde uyguluyor kafamçokkarıştı gecengün midem agrıyodu gitmiş bana cig patates suyu yapmıs aboww ben onu içebilirmiyim hiç bowwwww
Bilmedigi bişe varsa hemen gelip bana diyoki kızım gugula bi sor bakım alem kadın ya :roflol:
Böle söledigime bakmayın annem almanyada büyümüş yetişmiş biri hepimizden iyi ingilizce ve almanca biliyor ve konusuyor :1shok:
merhebalar arkadaşlar, öncelikle saç dökülmesinde stresin etkisi büyüktür. ancak benim bildigim bişi daha var DEMİR EKSİKLİĞİ !!!! eger demir eksikliğiniz varsa bu da saç dokulmesi yapar oncelikle bu iki konuda sorununuz olup olmadıgını anlayıp sonra mske vs yapın cunku okudugum kadarı ıle bu maska olayı herkeste olumlu etki yaratmamış.
leylek82 geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin bence en iyisi doktora danışman değil mi?saçını da uçlarından kestir istersen biraz kendine gelir.
Burada bir forumda biri daha yazmıştı bu maya maskesini uzun zaman önce, sanırım pek kimse görmedi :)
Ama ben gördüm ve uyguladım, turplu su maskesini kullandığım için şu sıralar, ona vakit ayıramamıştım. Ama dün bir paket toz hâlinde kuru maya aldım. Malum bu havalarda saçlar dökülüyor bayağı...
Ben ise mayalı maskemi şöyle yapıyorum:
Bir kaseye bir paket (küçük paketlerde olanlardan) kuru maya koyuyorum. Sonra suyu kaynatıp kasedeki mayanın üstüne döküp iyice karıştırıyorum, sonra içine bir yumurta sarısı atıyorum. O şekilde saçıma uyguluyorum. 15 dk bekletiyorum ben yalnız.
Çünkü her banyodan önce turplu su yapıyorum, sonra banyoya girdiğimde saçımı birkez şampuanlayıp bu mayalı maskeyi yapmaya başladım, sonrasında gene şampuanlıyorum tabii, çok kötü kokuyor :)
merhaba samimi kız,
Minoxidil kullandığını yazmışsın. Anladığım kadarıyla bırakmışsın. Rogainidr. tavsiyesiyle mi kullandın? dökülme tipin genetik mi?Yeni saç çıkardı mı?Ben saçıma harcadığım paraları sayamam bile. 8 aydır rogaine kullanıyorum. Demir tedavisiyle birlikte. Çok az da olsa işe yaradı. Ama şu günlere dökülme yine arttı. 100 civarı. Çk üzülüyorum. Ense hariç heryerim aynı açıklıkta. Dışardan bakıldığında belli oluyor. Bu gidişle ben de bırakıcam. Bu mayayı ne kadar zamandır kullanıyorsun? Saç çıkartır mı acaba? Cevap yazarsan seviniri. Sağlıcakla kal.
ben pek mayalı bişi yapmadığımdan pek anlamadım toz şeklinde olan var bi de knor bulyon gibi yuva diye var sanırım hangisini yapcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?