- Konu Sahibi samimikxixz
-
katılıyorum boşnak güzeli cidden saçlar fönlü gibi oluyor...:lepi:
Vallahi dün sasirdim Ablam demezmi Saclarin uzamis diye.Cok sevindim yaaa.Ciddende Mayamaskesindenmi ne olacak saclarim gözlegörülür bi sekilde uzamis.Tabiki BAskalarindan bunu duymak dahada cok mutlu ediyor insani.:lepi: Kesinlikle MAyamaskesine devam!
bencede maya maskesine kesinlikle devam.umarım düzenli kullanımda herkesin dökülmesini keser benim gibi.ama kesmesede pes etmeyin bence. saç resmen yeniden hayat buluyo sanki
kızlar hem saç uzatıyo hem dökülmeyi kesiye üstüne bir de bakım mı yapıyo maya maskesi:1shok:en kısa zamanda deniycem
şu an saçım mayalıkaydirigubbakcemile3 acayip yaktı saçıma ama ya kaşındırıoda yıkasammıki hemen korkuyorum valla olan saçımı da döker falan.sizede böyle oldumu arkadaşlar?
maleseffff saçlarım 1 saatin sonunda yıkadığımda inanılmaz fazla döküldüler, zaten dökülüyorlardı ama bu sefer daha da döküldüler. Vallahi ben ne yapacağımı şaşırdım, her şeyi başardım da dökülmeyi kesmeyi başaramadım. Resmen bir avuç saç geldi elime yaaa senağlama Perşembe günü doktora gideceğim, bu sefer paraya da kıyacağım, devlet hastanesine değil özel hastaneye gideceğim yeter aylardır döküle döküle saçımın beşte biri kaldı resmen yaaa senağlama
Benimde buara saçlarım acayip dökülüyor zaten ince telliler -tatlicadiarzu-
annem duymuş mayayı bak bi nette ne yazıyor dedi,
bende dedim bizim kızlar kesin yapmıştır bi bakam forumaa:enbuyukkk:
ve sonucun güzel oldugunu duydum hemen şimdi yapıyorum kaydirigubbakcemile5
aa bende yanma falan olmadı. yıkarken bikaç tel gitti, kuruturken yine döküldü bi ton. turplu sudada böyle olmuştu, milletin saçı uzadı bana etki etmedi. mayadada ilk yapışta dökülme durdu dediler bende aynen devam. her duyduğumu yapmaktan kel kalacam ya bi gün bakalım..şu an saçım mayalıkaydirigubbakcemile3 acayip yaktı saçıma ama ya kaşındırıoda yıkasammıki hemen korkuyorum valla olan saçımı da döker falan.sizede böyle oldumu arkadaşlar?
maleseffff saçlarım 1 saatin sonunda yıkadığımda inanılmaz fazla döküldüler, zaten dökülüyorlardı ama bu sefer daha da döküldüler. Vallahi ben ne yapacağımı şaşırdım, her şeyi başardım da dökülmeyi kesmeyi başaramadım. Resmen bir avuç saç geldi elime yaaa senağlama Perşembe günü doktora gideceğim, bu sefer paraya da kıyacağım, devlet hastanesine değil özel hastaneye gideceğim yeter aylardır döküle döküle saçımın beşte biri kaldı resmen yaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?