Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
:lepi: Dün uyguladım sanki iyi geldi cok dökülmem olmadı sacımda yumusacık oldu,
Enazında diger saç maskelerinden yani yag karışımlarından daha iyi geldi yaglanma yapmadı, sacımda kaşıntı yapmadı, saçları besledigi kesin birsürü vitamin var icinde mayanın, birkaç uygulamadan sonra daha iyi anlayacagım sonucu devamm arkadaşlar

katılıyorum boşnak güzeli cidden saçlar fönlü gibi oluyor...:lepi:

Vallahi dün sasirdim Ablam demezmi Saclarin uzamis diye.Cok sevindim yaaa.Ciddende Mayamaskesindenmi ne olacak saclarim gözlegörülür bi sekilde uzamis.Tabiki BAskalarindan bunu duymak dahada cok mutlu ediyor insani.:lepi: Kesinlikle MAyamaskesine devam!

bencede maya maskesine kesinlikle devam.umarım düzenli kullanımda herkesin dökülmesini keser benim gibi.ama kesmesede pes etmeyin bence. saç resmen yeniden hayat buluyo sanki

kızlar hem saç uzatıyo hem dökülmeyi kesiye üstüne bir de bakım mı yapıyo maya maskesi:1shok:en kısa zamanda deniycem

Eveeet saçımda şu anda mayalı su var. Mayanın üstüne yarım bardak kaynar su ekledim, ılıyınca içine biraz da saf zeytinyağı ekledim. Yumurta yoktu, olsa onun sarısını da ekleyecektim. Ama yarım bardak su bile fazla geldi, saçımı streç filmle sardım, streçin üstüne peçete sardım. Birazdan yıkayacağım. Kokusu çok ağır gelmedi bana, evet güzel koktuğu söylenemez ama abartacak kadar da kötü değil bence. Yıkadıktan ve kuruduktan sonra sonuçları yazarım size. Umarım işe yarar. Yaramasa da paylaşım için teşekkürlerr a.s.

ben de yaptım şuan saçımda hatta.. yarım saat sonra yıkayacağım.. benim zaten saçlarım dökülmüyor ama beslesin diye yaptım..

deniycem birazdan ben de, bir de bunu deneyelim bakalım.nedir bu saç dökülmesinden çektiğimiz yaa:çok üzgünüm:

şu an saçım mayalıkaydirigubbakcemile3 acayip yaktı saçıma ama ya kaşındırıoda yıkasammıki hemen korkuyorum valla olan saçımı da döker falan.sizede böyle oldumu arkadaşlar?

Arkadaşlar bunu aynen suna dumankaya nın sitesinden aldım o da bu şekilde önermiş.acaba sadece maya yetersiz mi????

S: Ben bir bayanım ve saçlarım döküldü. Seyrelmelerim var. Ne yapmam gerekli?
(2008-06-03)

C: Her gün taze ısırgan çayı ile saç derisine masaj yapın. Ardından eşit miktarda biberiye, servi,ardıç, adaçayı,kekik, limon yağı ve bir tatlı kaşığı kuru toz mayayı karıştırıp saç diplerine sürün. Streçfilmle sarıp 2 saat bekletin. Haftada bir gün bu maskeyi uygulayın.

(2008-06-03)

valla bende anlayamadım bosnak güzeli korktum gittim yıkadım saçımı az önce:1no2:
sadece ısırgana devam edeyim bari.

maleseffff saçlarım 1 saatin sonunda yıkadığımda inanılmaz fazla döküldüler, zaten dökülüyorlardı ama bu sefer daha da döküldüler. Vallahi ben ne yapacağımı şaşırdım, her şeyi başardım da dökülmeyi kesmeyi başaramadım. Resmen bir avuç saç geldi elime yaaa senağlama Perşembe günü doktora gideceğim, bu sefer paraya da kıyacağım, devlet hastanesine değil özel hastaneye gideceğim yeter aylardır döküle döküle saçımın beşte biri kaldı resmen yaaa senağlama

:teselli: o kadar takma kafana canım ben de önceden çok takıyordum. o kadar güzel saçlarım vardıki lisede bi dökülmeye başladı hala devammm ): çok stres yapmayalım kendimize bu da çok etkiler inan.
ne hastalığı,sıkıntısı olanlar war şu hayatta ):henüz kel de kalmadık çok şükür

bir de çok fazla şey deneme saçında.ben ısırganotuna devam ediyorum sadece. başka bişey yapmıycam şimdilik,arada bir kuruluk hissedersem badem yağı sürerim.

annen büyük ihtimalle derya baykalın programında duymuştur bende yakın zamanda orda izledim çünkükaydirigubbakcemile2

şu an saçım mayalıkaydirigubbakcemile3 acayip yaktı saçıma ama ya kaşındırıoda yıkasammıki hemen korkuyorum valla olan saçımı da döker falan.sizede böyle oldumu arkadaşlar?
aa bende yanma falan olmadı. yıkarken bikaç tel gitti, kuruturken yine döküldü bi ton. turplu sudada böyle olmuştu, milletin saçı uzadı bana etki etmedi. mayadada ilk yapışta dökülme durdu dediler bende aynen devam. her duyduğumu yapmaktan kel kalacam ya bi gün bakalım..

canım sen bana sarımsakla zeytinyağı tarifi vermiştin ya, hatta resşm eklemiştin alnında çıkan minik saçları. bende ona başlamayı düşünüyordum tam. sen devam etmiyormusun peki ona neden dökülüyor?

çok üzüldüm bundan da sonuç alamamana.ama moralini bozma gerçekten.özel doktorada gitsen bişey değişeceğini sanmıyorum ben.hepsi aynı şeyi yapıyor.kan testi istiyor,demir ve hormonlara bakılıyor.genelde bişey çıkmıyo ve hepsi ayrı birşey öneriyor.bende senin gibiydim.3 yıldır denemediğim metot gitmediğim doktor kalmadı.geçen ay gittiğim dermotolog ducray argeal diye bi şampuan önerdi.çok ii dedi.kullandım.olan 2 tel saçımda kalmayacaktı nerdeyse.mahvetti saçımı.turplu su da denedim,ısırgan da.en son bu maya şıp diye kesti dökülmemi.
demek istediğim hepimizin dökülme sebebi farklı.dolayısıyla çarelerimiz de farklı.benim saç dökülme sebebim mayanın içindeki bir maddenin eksikliği idi demekki.bunu ancak deneme yanılma yöntemiyle anlıycaz malesef.o yüzden doktora gidip saç dökülmesi probleminden kurtulan birini henüz görmedim.yada ben çok şanssızdım.hiç iyi bir doktora rastlamadım.umarım sen de yakın zamanda çare bulursun.pes etmek yok:lepi:

kaydirigubbakcemile5 Samimikıza katılıyorum benim saç dökülmemede iyi geldi hepten kesmedi belki ama dökülmede gözle görülür azalma var, benim dökülmem stres kaynaklı diye düsünüyorum yada mevsimsel bişe, ben devam edicem, ama ben icine yag filan karıştırmıyorum ve toz maya kullanıyorum icine yumurta sarısı katıyorum sadece a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…