Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
belki saçma bi soru olacak ama bu maya maskesini normal şampuanla yıkayıp duruluyoruz dimi?yani sadece suyla durulayıp çıkmıyoruz?hani kokusu gitmiyo dediniz ya ondan merak ettim...

paylasım icin teskkurler...

ya ben bu tarifi dün uyguladım ama resmen keçe gibi oldu saçlarım.topak topak da döküldü koku da kalmadı üstelik.neyi yanlış yapıyorum ki? bu kürler hiç yaramıyo bana anlamadım gitti.daha önce de sinameki kürünü yapmıştım aynı böyle keçe gibi olmuştu ve aşırı dökülmüştü.şu an 4aylık hamileyim ve gebelikten dolayı da aşırı dökülme var.bu üzden bana yaramamış olabilir mi?lütfen bi fikir verin......

bırazdan denıcem bende ama maya yapıs yapıs olmuomu ya krem kıwamında nasıl surucezkı sacımıza ? bıde dıplerede suruyruz dımı ?

bırazdan denıcem bende ama maya yapıs yapıs olmuomu ya krem kıwamında nasıl surucezkı sacımıza ? bıde dıplerede suruyruz dımı ?

yasemin,
Ben kuru mayayı 1 çay bardağına yakın süt veya su ile eritip fısfıslı şişeye koyuyorum. Sıvı olduğu için yapış yapış olmuyor. Kolay uygulanıyor.

uzatmaya faydası var mı

merve,
Sanırım uzatmaya faydası yok. Ama saça canlılık ve parlaklık veriyor. :)

saçım uzamasın parlamasın
yeter ki saçım olsunn ((((
çok mutsuzum saçım o kadar azaldı ki
saçım hep dökülürdü ama bu sene artık yerine yenileri çıkmıyo bildiğin azaldı saçım (
of offf
bi de bunu deneyeyim barii

Yarim paket kuru maya vardi evde onu 1 fincan sicak suda eritip denedim maskeyi. Ilk etapta pogaca gibi koktum Ama sacima kolay taransin diye bi sivi skyorum kokusunu aldi öyle berbat bir koku yok sacimda söylendigi gibi. Her zamankine göre biraz sertlesti sacim ama ilk kullanimda olabilir normaldir diye düsünüyorum. Daha yeni yaptigim icin dökülmeye etkisi hakkinda bir sey söyleyemiciiiim. Insallah düzelir bugün temizlik yapip ertesi gün yerlerde saclarimi görmekten biktim

Kizlar cok ilginc ilk kullanimda böyle bir etki beklemiyordum ama cidden 2 gündür sac dökülmem cok az :44: Ilk yaptigimda dustan cikip taradigimda her zamanki gibi inanilmaz dökülme oldu ama ertesi gün ve bugün dökülme yok bir kac tel görüyorum o kadar. 1dus sonra yine yapicam insallah etkisi de kalici oluyordur ve ben hayal görmüyorumdur. Simdilik mutluyum bir dahaki bakima yine yazarim.

Kaynar su mayanın özelligini kaybeder ılık su ıle ıslanması gerekır normalde pastalar icin :))) ama sac icin bu özelligi kaybetmis olması bırsey degistirmiyor sanırım.....

Su ılık mı kaynarmı olucak soylermisiniz lutfen hangisi ?

bunu küçük paketlerdeki droetker instant maya ile mi yapıcaz yoksa büyük paketteki pakmaya ile falan mı?ikiside kuru maya diye geçiyo çünkü:S

Ben kücük paketlerdeki instant maya ile yaptim.

Saniyorum ilik kullaniyolar, ben musluktan akan su ile yaptim ayrica kaynatmadim. Bir dahakine süt ile yapmayi düsünüyorum

yaptım şimdi ve şuan kafamda
yarım bardak su koydum o bile fazla geldi akıyo şuan heryerimden deli oldum resmen
yumurta sarısı da kattım
bakalım sonuç nolcak

merhabalar herkese burda görünce aklıma geldi benim de kuaförüm saçların çok dökülmüş birazcık kuru mayayı kaynarsuyla macun kıvamınagetir ama suyu azkoysıvı olmasın sonrada acıbadem yağı koy birazda sonra saç diplerine masaj yaparak sür sabahtan akşama kadarbile olur zararı yok ama işin falan varsa1 2 saat beklet yıkademişti kelleşmeye başlayan müşterilerimden bile saç çıkardım ben böyle kesin yap saç çıkacak senden dökülmen de duracak demişti hem de sosyetik bi kuaför kendisi ben de deneyeyim o zmn unutmuştum düzleştiriciden saçlarım azıcık kaldı çünkü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…