- Konu Sahibi samimikxixz
-
yıllardır önüne geçemediğim bir saç dökülmem vardı.bu konuda her türlü araştırmayı yaptım.denemediğim şey kalmadı.dökülme için kullanılan tüm şampuanları denedim.en son minoxidil kullandım o bile işe yaramadı.tam umudumu kesmişken internetten mayayı duydum son olarak.bunu da deneyim bakalım dedim ve sonuç inanılmazdı.ilk kullanımdan itibaren dökülmem bir anda kesildi.belki sizlerdede işe yarar diye buraya yazıyorum.ne kadar büyük bi dert olduğunu en iyi anlıyan insanlardan biriyimdir heralde.o yüzden bir kişiye bile yardımcı olsam çok mutlu olcam
ilk denememi kuru maya ile yaptım.bir küçük paket kuru maya üzerine 1 bardak kadar kaynar su döküp eritiyorum.soğumasını bekliyorum.saçıma ve saç diplerine masaj yaparak sürüyorum poşet geçirip havlu ile sarıp 1 saat bekletiyorum.çok iğrenç kokuyo ama:) sonra yıkıyorum.kururken bile kokuyo ama herşeye değer bence.günlük 100-150 tel dökülen saçlarım artık 15 tel ancak dökülüyo.ve maya hamuru kabarttığı gibi saçlarımı gürleştirdi.bence deneyin.umarım sizde de işe yarar
bırazdan denıcem bende ama maya yapıs yapıs olmuomu ya krem kıwamında nasıl surucezkı sacımıza ? bıde dıplerede suruyruz dımı ?
uzatmaya faydası var mı
Kaynar su mayanın özelligini kaybeder ılık su ıle ıslanması gerekır normalde pastalar icin :))) ama sac icin bu özelligi kaybetmis olması bırsey degistirmiyor sanırım.....
Su ılık mı kaynarmı olucak soylermisiniz lutfen hangisi ?
bunu küçük paketlerdeki droetker instant maya ile mi yapıcaz yoksa büyük paketteki pakmaya ile falan mı?ikiside kuru maya diye geçiyo çünkü:S
Kaynar su mayanın özelligini kaybeder ılık su ıle ıslanması gerekır normalde pastalar icin :))) ama sac icin bu özelligi kaybetmis olması bırsey degistirmiyor sanırım.....
Su ılık mı kaynarmı olucak soylermisiniz lutfen hangisi ?
Ben kücük paketlerdeki instant maya ile yaptim.
Saniyorum ilik kullaniyolar, ben musluktan akan su ile yaptim ayrica kaynatmadim. Bir dahakine süt ile yapmayi düsünüyorum
umarım işe yarar.herkesin dökülme sebebi farklı tabi.başkalarının kullanıp çok memnun kaldığı yöntemler bende işe yaramamıştı.demek benim ilacım buymuş:)[/QUOTE
slm benim saçlarım aşırı 5-6 senedir dökülüyor,, büyük bir oaranda da açılma oldu ve dökülme hala devam ediyor ,,, hastane doktor vs bunlara gitttim,, bunlarda da fayda görmüş değilim .. ben araştırma yaparken 2008 tarihin de sanırırm açtığın bir maya konusu vardı .. sizden ricam beni bu konuda bilgilendirirmisiniz
saçlarınız dökülmesi durdumu??
ne kadar kullanmak lazım ???
ve en önemlisi dökülen saçlarınız tekrar çıktılarmı???
lütfen beni bu bunalımdan kurtuma ma yardım edin!! daha önce bu sıkıntıyı yaşamış insan olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?