Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende bugün aktardan ısırgan otu ve maya aldım yalnız maya bir defalıktan değil acaba o küçük paketler kaç tatlı kaşığıdır ?ona göre ayarlardım bilemedim şimdi ...

o küçük paketler bir yemek kaşığı oluyor canım öyle ayarlayabilrsin ben öyle yapıyorum..ısırgan otunu nasıl kullanacaksın bende denemek istiyorum forumda bir yerde denk geldi de bi arkadaş yapmış kafamda şaç fışkırıyor demiş feci özendim bende yapıcam umarım işe yarar..

arkadaşlar merhaba.ben pcos hastasıyım ve gerçekten her banyoda dökülen saçlarıma bakıp üzülüyordum tararken de bir o kadar saç gidiyordu günlük 100 kesin oluyordu, mayaya kaynar su koyup fısfıslı şişe ile saç diplerime uyguladım ilk uygulmada bişey farketmedi ama ikincisini bugun yaptım ve sonuç çok iyi yarıya indi dökülme bir de saçlarım kuruyunca her elimi attığımda 3-5 tane kesin geliyordu şimdi o da bitti şükürler olsun, konuyu açıp bu kürü öneren arkadaşa teşekkr ediyorum :)

arkadaşım allah senden razı olsun faydasını görmeye başladım bile düzenli 2,5 haftadır kullanıyorum baya farketti saç dökülmem henüz çıkanları farketmedim ama olsun dökülmesi dursunda...ısırgan otunuda şimdilik kullanmıycam arka arka hepsini kullanmasam daha iyi olur heralde, piyasadaki şampuanlara baktım hepsinde sülfat var ve bu ciddi derecede saç döküyormuşş

sen nasıl uyguladın saçına? ben iki kere yaptım ama hala aynı hızda dökülüyor.kafamda bir tutam saç kaldı resmen

sen nasıl uyguladın saçına? ben iki kere yaptım ama hala aynı hızda dökülüyor.kafamda bir tutam saç kaldı resmen

hemen durmuyor zaten saç dökülmesi... arkadaşın anlattığı gibi yaptım bende 1 su bardağında sıcak su ile 3 tatlı kaşığı mayaYI eritip soğumaya bırakıp sonrasında saçıma iyice yedirip 1 saat bekletip yıkadım iğrenç bir kokusu var ama napiym dayanıyorum... kafamı eğerek yıkıyorum yüzümede değdi maya, tenim yumuşacık oldu saçıma derken yüzümüde tazeledi :)

dün 3 saat internet araştırmasından sonra bide bunu okuyayım dedim eve yaklaşık 3 aydır avuç avuç saçlarım dökülüyor banyo yaparken tararken artık bunalıma girmiştim ve saçlarım aslında çok sağlıklıdır ama son aylarda hava değişimi dedim ama baktım bitmiyor başımın çaresine bakayım dedim badem yapı sürmek dr gitmekten de üşemdim açıkçası neyse dün akşam eve gittim 2 paket mayanın içine yumurta sarısı 1 yemek kaşığı zeyninyağı ve 1 bardaktan birazdaha az ılık su koydum iyice karıştırdım sonra banyoya başımı eğdim kaşıkla başıma yavaş tavaş yedirdim ardından masaj jeletin ve havluyla sardım 40 dk bekledim sonra önce ılık suyla saçımı arındırdım allahım o kadar yumuşadıki anlatamam gözüm kapalı korkudan banyoya bakamıyorm yine döküldü diye :) neyse bi şampuanlamadan sonra dökülen saçım 50 yi geçmemiştir normalde 500 e yakın dökülür inanamadım banyodan saçlarımı topladım anneme koştum hemen :):) tararkende az döküldü saçımı normalde kremlemeden çıkamam çok sert olur şuan saçım yumuşacım anlatamam sabahtan beri herkese anlattım :):) herkese çoook tşk ederim umarım sorununuz kısa sürede çözülür öpüyorummmmmmmmmmm

bende iki haftada bir yapıyorum.saç dökülmem azaldı,bir canlanmada var ama yenileri yok piyasada henüz. neyse bunada şükür değil mi? kalan sağlar benimdir

belime kadar uzayan saçlarımı sırf saç dökülmesi sebebiyle 2 ay önce küt kestirdim normalde çok sağlıklı çabucak uzan saçlarım var dökülmeden bıkmıştım şampuan filan ne varsa denedim ama maya süper birşey aynen uyguladım havlu ve poşetle bir saat bekletip yıkadım daha ilk saçımı kurutma makinası ile kuruttum sayılacak kadar azzzz sonuçççççç inananılmazzz tavsiye ediyorummm.(( daha ilk yıkamada ))
tşk ederim arkadasımm

Saçlarım son bir ayda saçlarım çok dökülmeye başlamıştı, çare aramaya başlamıştım, yağlı ilaçlı bakımları sevmiyorum. Bunu yapayım dedim kokusu çok kötü gelmedi bana ve bugün ikinci günüm ve kullandığım günden itibaren gerçekten saçımda dökülme kesildi sabah uyandıgımda elime gelen 20 30 tel saç yerine, sabah uyandıgım da sadece 1 tel elime gelince o kadar çok sevindm ki anlatamam. Paylaşan ve buraya yorum yapan deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

Kızlar merhaba konuyu başından sonuna kdr bütün yorumları okudum %20 başarısız %80 olumlu sonuçlar alınmış bu kürden ... daha öncede duymuştum ama henüz denemedim benim en büyük sorunum saçlarımın ince telli olması aslında mayayı içmek daha basit ama mide problemim olduğu için cesaret edemiyorum açıkcası... acaba uzun kullanım sonrası saç tellerinin kalitesinde bi artış olur mu ? konu çok eski umarım hala kullanıp ta çok daha iyi sonuç alanlar tekrar paylaşırlar eğer saçlarında gürleşme olanlar varsa lütfen paylaşabilir mi tşk ederim şimdiden

saç diplerimi egzama yaptı maya. saç dökülmesi tamamen stresmiş onu anladım. bu işler boş :)

bende simdi yaptım bu karısımı ins faydasını görürüz arkadaslar:) sadece diplerine sürdüm icine bir tane yumurta ve biraz da zeytinyagda kattım:))))

kızlar bu akşam denedim mayayı kıvamını ayarlayamadım sanırım sulu oldu birde nasıl sürüyorsunuz fırçayla falan mı elle mi ben beceremedim de

merhaba, aslında mayanın yüz maskesini çok önceden duyup uygulamıştım. cildi bebek gibi yapıyor. tesadüfen internette saça faydalı olduğunu öğrenince hemen eşime kuru maya aldırıp denedim. bir paket kuru mayayı yarım bardak ılık su ve 1 yumurta sarısıyla karıştırıp sürdüm. Benim saçım ince tellidir normalde, maskeyi 2 saat sonunda yıkadım. maskeden sonra saçım bayağı hacimlendi. bu 3. denemem. ama haftada bir yapıyorum. o yüzden uzatıyor mu ya da yeni saç çıkartıyor mu, onu henüz gözlemleyemedim. ama faydası olduğu kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…