Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhabalar herkese burda görünce aklıma geldi benim de kuaförüm saçların çok dökülmüş birazcık kuru mayayı kaynarsuyla macun kıvamınagetir ama suyu azkoysıvı olmasın sonrada acıbadem yağı koy birazda sonra saç diplerine masaj yaparak sür sabahtan akşama kadarbile olur zararı yok ama işin falan varsa1 2 saat beklet yıkademişti kelleşmeye başlayan müşterilerimden bile saç çıkardım ben böyle kesin yap saç çıkacak senden dökülmen de duracak demişti hem de sosyetik bi kuaför kendisi ben de deneyeyim o zmn unutmuştum düzleştiriciden saçlarım azıcık kaldı çünkü ya :(

arkadaşlar bu tarıfı saça ıslakken mı uyguluyorsunuz kuruyken mı ben şimdi yaptım saçım çook dokuluyooo ısırgann denediğim ıçın çok kurudu bende mayayı denedım ılk kez ama çok tülerik sçım kuruyken yaptım sankı heryerıne gelmedı:(

yıllardır önüne geçemediğim bir saç dökülmem vardı.bu konuda her türlü araştırmayı yaptım.denemediğim şey kalmadı.dökülme için kullanılan tüm şampuanları denedim.en son minoxidil kullandım o bile işe yaramadı.tam umudumu kesmişken internetten mayayı duydum son olarak.bunu da deneyim bakalım dedim ve sonuç inanılmazdı.ilk kullanımdan itibaren dökülmem bir anda kesildi.belki sizlerdede işe yarar diye buraya yazıyorum.ne kadar büyük bi dert olduğunu en iyi anlıyan insanlardan biriyimdir heralde.o yüzden bir kişiye bile yardımcı olsam çok mutlu olcam
ilk denememi kuru maya ile yaptım.bir küçük paket kuru maya üzerine 1 bardak kadar kaynar su döküp eritiyorum.soğumasını bekliyorum.saçıma ve saç diplerine masaj yaparak sürüyorum poşet geçirip havlu ile sarıp 1 saat bekletiyorum.çok iğrenç kokuyo ama:) sonra yıkıyorum.kururken bile kokuyo ama herşeye değer bence.günlük 100-150 tel dökülen saçlarım artık 15 tel ancak dökülüyo.ve maya hamuru kabarttığı gibi saçlarımı gürleştirdi.bence deneyin.umarım sizde de işe yarar

haftada kaç kere yapıyorsun acaba bende aynı dertten şikayetçiyim yakında kel kalacam :25:

kuru maya ısırgan cevız suyu saç kestırma eczamneden losyon vitamın hapı yağ karışımı herşeyı denedım olmuyooooooooooooo:((saçlarım seyreldı gıttıkçede gıdıyo ve ben hiç bir şekılde durduramıyorum;:((bugun sırke sarımsak maya krünu hazırlaadım 2 gun bekletıp onuda yapacam ama emınım kı banamısın demeyecek başka da çözüm yada alternatıgf yok şunu anladım kı
dökülecek saç başta durmuyooooooooooo:(((((((((

bu sitede gördümm kızlar lawanta kürü ilk kez bugun uyguladım inanılmaz bir dökülme söz konusuydu wallahi durdu zınk die ki ben gün içinde 50 kez saçlarımı okşarım ellerim,elim hep saçımdadır taramama gerek yok patır patır awcumda kalır öle 1 2 telde değil ağlıcektim o derece.sonuç olarak zınk die durdu akşam yıkandım bu saat oldu elimi attım belki 20 sefer gelmiooo 1 tel bile inanamadım hala yarında duruma bakıcam deneyin bi bakalım etki edicekmi bendeki gibi bellimi olur.
uygulaması şu şekilde yaptım: 2 bardak suya 1 tatlı kaşığı koydum 1 taşım kaynattım hemen 1 çay bardağı ayırdım içtim sonra güzelce banyomu yaptım saçlarımın nemini banyoda iice hawluyla aldım ayırdığım diğer kalanını ılıkken hemen başıma döktum masaj yapa yapa fazlalık suyunu sıktım saçımı tepeden topladım kurulamadım hawluyan emsin dedim.

Değerli arkadaşlar,saç dökülmeleri ile ilgili yazılarınızı okudum,benim yakınlarımda da bu sorun vardı.Oriflame Kozmetik'in '' saç bakım yağı'' adı altında bir ürünü var,soruna bu ürünle çare bulduk.İsterseniz deneyin derim.Oldukça güzel bir ürün...Eki Görüntüle 516284 $7027_1.webp

İsteyen arkadaşlara kullanımını anlatabilirim.Hoşça kalın... :80:

bu sitede gördümm kızlar lawanta kürü ilk kez bugun uyguladım inanılmaz bir dökülme söz konusuydu wallahi durdu zınk die ki ben gün içinde 50 kez saçlarımı okşarım ellerim,elim hep saçımdadır taramama gerek yok patır patır awcumda kalır öle 1 2 telde değil ağlıcektim o derece.sonuç olarak zınk die durdu akşam yıkandım bu saat oldu elimi attım belki 20 sefer gelmiooo 1 tel bile inanamadım hala yarında duruma bakıcam deneyin bi bakalım etki edicekmi bendeki gibi bellimi olur.
uygulaması şu şekilde yaptım: 2 bardak suya 1 tatlı kaşığı koydum 1 taşım kaynattım hemen 1 çay bardağı ayırdım içtim sonra güzelce banyomu yaptım saçlarımın nemini banyoda iice hawluyla aldım ayırdığım diğer kalanını ılıkken hemen başıma döktum masaj yapa yapa fazlalık suyunu sıktım saçımı tepeden topladım kurulamadım hawluyan emsin dedim.

hem içip hem de saçamı uygulanıyor yani???

biz bunu erkek arkadaşıma yaptık. bir kere yaptık daha şimdi bile fark etmiş öyle diyor. özellikle lavabonun üstüne saçlarını karıştırmış hiç dökülmemiş. ama çok sıvı olduğu için yaparken her yer maya oldu.

yıllardır önüne geçemediğim bir saç dökülmem vardı.bu konuda her türlü araştırmayı yaptım.denemediğim şey kalmadı.dökülme için kullanılan tüm şampuanları denedim.en son minoxidil kullandım o bile işe yaramadı.tam umudumu kesmişken internetten mayayı duydum son olarak.bunu da deneyim bakalım dedim ve sonuç inanılmazdı.ilk kullanımdan itibaren dökülmem bir anda kesildi.belki sizlerdede işe yarar diye buraya yazıyorum.ne kadar büyük bi dert olduğunu en iyi anlıyan insanlardan biriyimdir heralde.o yüzden bir kişiye bile yardımcı olsam çok mutlu olcam
ilk denememi kuru maya ile yaptım.bir küçük paket kuru maya üzerine 1 bardak kadar kaynar su döküp eritiyorum.soğumasını bekliyorum.saçıma ve saç diplerine masaj yaparak sürüyorum poşet geçirip havlu ile sarıp 1 saat bekletiyorum.çok iğrenç kokuyo ama:) sonra yıkıyorum.kururken bile kokuyo ama herşeye değer bence.günlük 100-150 tel dökülen saçlarım artık 15 tel ancak dökülüyo.ve maya hamuru kabarttığı gibi saçlarımı gürleştirdi.bence deneyin.umarım sizde de işe yarar

cnm dökülmeden sonra saç çıkartıyormu peki

annem saç dökülmesinden şikayetçiydi bu tarife denk gelince bunu denetiyim dedim. duştayken yine bir miktar dökülmüş ama kuruyken anca bir iki tel dökülmüş saçı. bir defa yaptı bakalım bir kaç deneme sonra kesin sonuca göre tekrar yazarım.

anneme denetiyorum bunu daha önce de yazmıştım. saç dökülmesi sıradan bir seviyeye gelmiş. eskiden saçını yıkadığında avuç dolusu saçı dökülürken şimdi üç dört tel dökülüyormuş. ama korkunç kokuyor ya yıkadıktan sonra hala kokuyor. elimde sıvı saç kremiyle dolaşıp annemi gördükçe saçına sıkıyorum :D

deneyeceğimmm... düzleştiriciden dolayııı saçlarım baya dökülmeye başları umarım bende de işe yarar.. paylaşım için teşekkürLer..:))

kızlarrrr kullananlar yazabilir mi acaba bu kür saç cıkarıyor mu ? bende iki defadır yapıyorum saç dökülmem azaldı ama seyrelmeler de var uzun süre kullansam saç çıkmasına yardımcı olur mu acaba ..

bende dökülmeden şikayetçiyim, 2 gün önce kına yaktım saçıma çok sertleştirince dün de yumşattığını duyduğum için maya maskesi yapmıştım bugün dökülmem yok:))) kınadan sanmıştım ama burayı görünce mayadanmış galiba diyorum:)
ben içine 1 paket maya, ılık su(sıcaksu bozar mayayı yazıyordu), 1 kaşık zeytin yağı, yumurta sarısı ve 1 kaşık bal koydum.
1 saat beklettim. koku vardı evet ama ööle iğrenç bi kokusu yoktu, bildiğiniz hamur kokusuydu, şuanda sadece kına kokusu var.
saç ve cilt güzelliği için 1 tatlı kaşığı mayayı süte/meyvesuyuna falan katıp içmeyi de tavsiye ediyorlar tabii burnu tıkayarak:))

bende bugün aktardan ısırgan otu ve maya aldım yalnız maya bir defalıktan değil acaba o küçük paketler kaç tatlı kaşığıdır ?ona göre ayarlardım bilemedim şimdi ...

Back
X