Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar bende bunu uyguladım ama saçımda daha çabuk yağlanma oldu kullananlardada aynı durum var mı acaba yani o hızlı yağlanmanın sebebi maya olabilir mi ?

Ben mayayı sürmüyordum fakat sütün içine karıştırarak içiyordum. Çok faydasını gördüm uzama konusunda, fakat saçlarım çok çabuk yağlanıyordu. İçindeki vitaminler saç derisini daha çabuk yağlandırıyor galiba. Ama yine de bırakma bence

Selam kizlar, ben de yorumlardan sonra denemeye karar verdim, karanfil suyu bende epey ise yaradi ama tam olarak durdurmadi maalesef ki nerdeyse ama ona da devam ediyorum cunku faydasi yok degil,baya var hem de. Simdi bu kuru mayayi ilik suyla mi kaynar suyla mi eritiyoruz bir de 40 dk bekletmeyi dusunuyorum ben, fazlasi bazilarinda dokulme yapmis sanirim. Haftada kac kez uygulama yapmak gerekiyor peki?

Kizlar ya, siz bunu nasil suruyorsunuz saciniza? Acayip sivi oldu benim mayam ve resmen artik sonunda kaptan sacima doktum, bunun daha kolay yolu yok mu Ve sadece diplere mi yoksa tum saciniza mi suruyorsunuz, benim tum sacim ipislak su an
Bu arada kokusu cok agir degil yani cok kokmuyor ben koklayana kadar burnuma gelmemisti ama acayip basimi agritti kokladiktan sonra sizde de oldu mu boyle bir sey

Kızlar size bi kaç sorum olucak benim saçlarım aşırı derecede dökülüyo diyet yaptım sanırım o yüzden böle oldu.diyet nedeniyle dökülen saçlara faydalı olur mu acaba?
ayrıca bu mayanın içine sarımsak yağı,badem yağı,çam terebenti,hint yağı gibi yağlar eklesem olurmu ?
son olarak sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım acaba mayadan sonra o şampuanla yıkasam bi zararı olur mu ? Lütfen yardımcı olun kafayı kırcam yakında:84:

bende deneyeyim bari

çok dükülüyor saçlarım
bugün her zamanki gibi banyoda şampuanlı taradım saçlarımı biraz azalmış dökülme
banyo yaparken çok moralim bozuluyor.

Ya kizlar bende ise yaramiyor maya

2. yapisim bu ama sanki daha bile fazla doktu saclarimi, huf, yapmasam mi bir daha ne diyosunuz? Sacimi yumusatti vs ama hala dokululuyor hem de cok

benimde saçlarım aşırı dökülüyor
eskiden çok sıktı başedemiyordum saçlarımla ,seyrelsin diye yolarak tarıyodum

belime kadar uzatmıştım ,her zamanda boyalıydı
dökülmeler çoğalınca kısacık kestirdim
nerdeyse 1 aydır hiç taramıyorum durduğu yerde omuzlarıma dökülüyor
bu mayalı tarifi dün gördüm şimdi uyguladım saçıma
1 saat bekleyip yıkıycam
umarım dökülmeler durur
stres bile saç dökülmesine neden oluyorken saçlarım dökülüyor diye stres yapmamak elde değil
inşallah işe yarar

Son düzenleme:
mayayı saçıma uyguladım
1 saat bekleyip duruladım
saç kremi kullanmadığım halde yumuşacık oldular
her pazartesi ve perşembe küre devam edecem
umuyorum dökülmeler duracak

arada bıldırcın yumurtası,ısırgan otu tohumu, zeytinyağı ve sarımsaklı bir kür duymuştum tv de
onuda beraberinde yapmayı düşünüyorum haftada bir

maya karışımını hazırladım içine sarımsak yağı damlattım bide yumurta sarısı kattım. ama eşim markete gitmiştim karışım hazırlandıktan 10 dk. sonra uygulanırsa bi sorun olur mu acaba??

Bu maya maskesinin kokusuna bir çözüm bulabildiniz mi? Maya maskesinden sonra bir kaç kere banyo yapmama rağmen hala koku oluyor. Bugün yine maskeyi yapmayı düşünüyorum. Ama koku sorununu çözemedim.

Bu arada maya maskesinden memnun kaldım. Paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

geçen gün kuaförümde bana saçların çok dökülmüş sütle mayayı karıştır haftada bir İÇ dedi yanlış anladım sandım ama bayaa iç dedi yani.ben hala cesaret edip içemedim saçıma sürsem daha iyi sanrım.

ben de kuru maya ile yaptım ve şimdilik memnunum.
dökülmem baya azaldı.
hatta gün içinde yok denecek kadar.
5-6aydır çok fena dökülüyordu,
bu hafta durum çok iyi.

evet kokusu kötü ama, kalıcı değil.
(ben burada okuyunca, kuaförde fön falan çektirirken kokudan dolayı rezil olurum diye korktum ama,
ertesi gün hiç koku yoktu).

haa bir de 1su bardağı çok geliyor ve akıp gidiyor.
bu hafta yarım su bardağı yapıcam.

ben kuru mayayı 1 çay bardağı sıcak suda eritip ılıyınca spreyli şişeye doldurdum ve saç diplerime sıktım, yarım saat bekleyip yıkadım,
bu maskeyi toplam 2 kez yaptım,
benim yoğun bir saç dökülmem yok buna rağmen dökülen saç sayısı hatrı sayılır şekilde azaldı
ama 2 gün önce saçımı boyattım ve maskenin boyayı çabuk akıtmasından korkuyorum ne yapsam ki acaba
:26:

Son düzenleme:
Ben de bir bardak su, bir kucuk yas maya,yumurta sarisi ve zeytin yagini karistirip yaptim sonuc gercekten cok iyi, sac dokulmem durdu :) ama bir bardak su cok geliyor ,sanirim bir cay bardagi su daha iyi olur...

selam kızlar, ben saçımı yeni boyattım sayılır bu maskeyi iki kere uyguladım boyamadan önce,
şimdi yeniden uygulamak istiyorum ama boyayı akıtır mı acaba ya?
:26:

kendim sordum kendim denedim kendim cevap vereyim bari
maya maskesini uyguladım yeni boyalı saçıma, öyle anormal bir akma falan olmadı, tabi ben taş çatlasa 15dk beklemişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…