- Konu Sahibi samimikxixz
-
yıllardır önüne geçemediğim bir saç dökülmem vardı.bu konuda her türlü araştırmayı yaptım.denemediğim şey kalmadı.dökülme için kullanılan tüm şampuanları denedim.en son minoxidil kullandım o bile işe yaramadı.tam umudumu kesmişken internetten mayayı duydum son olarak.bunu da deneyim bakalım dedim ve sonuç inanılmazdı.ilk kullanımdan itibaren dökülmem bir anda kesildi.belki sizlerdede işe yarar diye buraya yazıyorum.ne kadar büyük bi dert olduğunu en iyi anlıyan insanlardan biriyimdir heralde.o yüzden bir kişiye bile yardımcı olsam çok mutlu olcam
ilk denememi kuru maya ile yaptım.bir küçük paket kuru maya üzerine 1 bardak kadar kaynar su döküp eritiyorum.soğumasını bekliyorum.saçıma ve saç diplerine masaj yaparak sürüyorum poşet geçirip havlu ile sarıp 1 saat bekletiyorum.çok iğrenç kokuyo ama:) sonra yıkıyorum.kururken bile kokuyo ama herşeye değer bence.günlük 100-150 tel dökülen saçlarım artık 15 tel ancak dökülüyo.ve maya hamuru kabarttığı gibi saçlarımı gürleştirdi.bence deneyin.umarım sizde de işe yarar
Ya arkadaslar sizin guzel yorumlariniza heveslenip bende uyguladim ama yapamadim heralde maya cok civikti her yere akti bide sacimi cok
Sertlestirdi yanlis bisey mi yaptim ki anlamadim
Ya arkadaslar sizin guzel yorumlariniza heveslenip bende uyguladim ama yapamadim heralde maya cok civikti her yere akti bide sacimi cok
Sertlestirdi yanlis bisey mi yaptim ki anlamadim
Benim saç dokulmem gecmedi yumusamadi hala sert ama inatla kullaniyorum :))
Uyguladigim yaglar sayesinde fare kuyrugu kadar kalan saclarim diplerden bi karis uzadigi icin
Hevesle onlari besliyorum mayada vitamin var dediniz bunca insanda memnunsa israrla denemek lazim :))
Bekle beni gur saclarimmmmmm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?