Düdüklü tencere kullanmıyorum canım o yüzden almadım korkuyorum onu kullanmayaAkşama kadar beklet. Suda bi güzel kaynat. Köpüğü çıksın iyice. Sonra düdüklü tencerede 15 dk da pişir
Eheheh:) çok teşekkür ederim suan yapsam olur mu ki normal tencere de yapacağımSabah 7de koyduysanız şimdi yapabilirsiniz. Salçası soğanı baharatlarını koyun on numara olur. Benim de canım çekti sabah sabah
Hiç sormayın zaten bu hamilelik bütün yeme düzenimi bozdu sürekli abur cubur yiyorumAksama pisirirseniz guzel olur. Hamilelik iste,bu sicakta akla gelen son seyi bile cani ister insanin
Bu kadar ıslanması yeterli olur muŞimdi bi süre haşla güzelce gaz yapmasın.oh afiyet olsun
Aman abur cubur yemeyin yazik caniniza. Cok zararli. 6 gibi pisirin bence. Mis gibi olur, soyle bol domates biberli yaz usuluEheheh:) çok teşekkür ederim suan yapsam olur mu ki normal tencere de yapacağım
Hiç sormayın zaten bu hamilelik bütün yeme düzenimi bozdu sürekli abur cubur yiyorumakşam kaç gibi mesela?
Nımnımnım çok canım çekti şuanAman abur cubur yemeyin yazik caniniza. Cok zararli. 6 gibi pisirin bence. Mis gibi olur, soyle bol domates biberli yaz usulu
Eheheh çok açım çoook suan bana bir kuru getirene ömür böyu dua ederiiiimDerdini sevdiğim
ben birkaç saat bekletiyorum. düdüklüm eski düdüklülerden 30 dak. falan pişiriyorum. yetiyor. ha pişmese biraz daha pişiririm. afiyet şifa olsun. hayırlı doğumlar.
Eheheh çok açım çoook suan bana bir kuru getirene ömür böyu dua ederiiiim
Düdüklü kullanmıyorum canım ben tencere de yapacağım inşallah daha çok beklemem gerekir mi
Canım ya çok sağol :) ama maalesef ki çoook uzağızantepteysen hemen eve gidip yaparım valladeğilsen de biraz beklemen gerek herhalde. ben düdüklü kullanırım genelde
Oyle yumuşar mı canımCanim soylendimi bilmiyorum kaynar su koy ustune bir cay kasigida karbonat koy agzini kapa 1 2 saat beklesin suyunu suz bir kez yika suzgecten gecir temiz suyla hasla mis gibi oluyor hep boyle yapiyorum afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?