- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Amaç zaten yumuşaması canım bi tane at ağzına yumusadiysa biraz da kaynat, sonra süz güzelce yıka yemeğini yapBu kadar ıslanması yeterli olur mu
sen de saol . bende çocuğum 6 aylık falandı sanıyorum ilk kullandığımda . tabi baya olaylıydı korkumdanCanım ya çok sağol :) ama maalesef ki çoook uzağızdüdüklü rahatlık tabi ama ben korkuyorum
kızlar merhaba canım çok fena kuru fasulye çektiakşamdan suya koyamadım sular kesilmişti bende sabah 7 gibi koydum markası yöremce A101 den aldık şimdi bunu kaç saat bekletmem gerek bir de lezzetli olması için nasıl pişirmem gerek o kadar canım çekti ki anlatamam size
Önce haşlasam sonra pişirsem olur mu?kurufasulyeyi etsiz düşünemiyorum akşama kadar bekletin düdüklüsüz geç pişecektir hemde hayli geç fısllerin düdüklüsü var patlama riski sıfır diyorlar korkuyorsan o düdüklüye bi bak derim çünkü bakliyatların bir çoğu düdüklüde lezzetli oluyor güvecin varsa ondada çok lezzetli oluyo
Kullanmıyorum düdüklü canım sende mi hamile misin :)Ay şimdi benim de çekti valla
Düdüklü temcereniz yok mu? Ben suya kıymadığım zaman düdüklüde pişiriyorum. Evet lezzet açısından aynı olmuyor ama pişirmesi daha kolay :)
Öyle yumuşar mı canımCanim soylendimi bilmiyorum kaynar su koy ustune bir cay kasigida karbonat koy agzini kapa 1 2 saat beklesin suyunu suz bir kez yika suzgecten gecir temiz suyla hasla mis gibi oluyor hep boyle yapiyorum afiyet olsun
Bir anda çekti canımMarketten konserve alsaydınız keşke. İstediğiniz an pişirirdiniz.
ben kullanmıyorum canım korkuyorum yaDuduklu olmadan hayat gecmez :) ben once duduklude haslarim sonrada gene duduklude pisiririm..
Kullanmıyorum düdüklü canım sende mi hamile misin :)
Ahh ne güzel .. karbonat koyacağım içine öyle pişer heraldeAyy kiyamam ya etrafta ev yemekcisi veya sok market yok mu? Sokta konserve satiliyor cok guzel, hemen yemek yapmaya hazir fiyati da cok uygun
Aksama hazir olacaksa bekleme bence bul bi cozum. Duduklu kullanmiyorsan biraz zor piser cunku.
Benim de gece canim nohut istemisti. Annem 60 km uzaktan dondurudan cikartip yapip yolladi gece 3te getirdi abim
.
ben canım çok istediyse kaynar suda ıslayıp karbonat koyup biraz bekletip koyuyorum ocağa koyuyorum bi saate hazır oluyor valla sen sabahtan ıslamışsın zaten koy ocağa haşlansın suyunu dök sosunu hazırla koy pişsinÖnce haşlasam sonra pişirsem olur mu?
Afiyet olsun :)eveet bende hamişim :)) şimdi ben düdüklüye koyup biraz pişiririm sonra normal tencerede pişirmeye alırım yarına kadar bekletmiyim bare
önce güzelce haşla o suyunu dökki gaz yapmasın sonra sosla pişirÖnce haşlasam sonra pişirsem olur mu?
Ahhh çok sağol ya Şimdi koydum kaynat su ne kadar durmalı canımben canım çok istediyse kaynar suda ıslayıp karbonat koyup biraz bekletip koyuyorum ocağa koyuyorum bi saate hazır oluyor valla sen sabahtan ıslamışsın zaten koy ocağa haşlansın suyunu dök sosunu hazırla koy pişsin
Tabiki olur ama düdüklüde yapın daha kolay. Normal tencere güzel yapmaz.Eheheh:) çok teşekkür ederim suan yapsam olur mu ki normal tencere de yapacağım
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?