• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru Fasulye?

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
kızlar merhaba canım çok fena kuru fasulye çekti :( akşamdan suya koyamadım sular kesilmişti bende sabah 7 gibi koydum markası yöremce A101 den aldık şimdi bunu kaç saat bekletmem gerek bir de lezzetli olması için nasıl pişirmem gerek o kadar canım çekti ki anlatamam size :dondurma:

Akşama kadar beklet. Suda bi güzel kaynat. Köpüğü çıksın iyice. Sonra düdüklü tencerede 15 dk da pişir

Sabah 7de koyduysanız şimdi yapabilirsiniz. Salçası soğanı baharatlarını koyun on numara olur. Benim de canım çekti sabah sabah
Eheheh:) çok teşekkür ederim suan yapsam olur mu ki normal tencere de yapacağım
Aksama pisirirseniz guzel olur. Hamilelik iste,bu sicakta akla gelen son seyi bile cani ister insanin:KK66:
Hiç sormayın zaten bu hamilelik bütün yeme düzenimi bozdu sürekli abur cubur yiyorum :( akşam kaç gibi mesela?

Eheheh:) çok teşekkür ederim suan yapsam olur mu ki normal tencere de yapacağım

Hiç sormayın zaten bu hamilelik bütün yeme düzenimi bozdu sürekli abur cubur yiyorum :KK43: akşam kaç gibi mesela?
Aman abur cubur yemeyin yazik caniniza. Cok zararli. 6 gibi pisirin bence. Mis gibi olur, soyle bol domates biberli yaz usulu;)

Derdini sevdiğim :D
ben birkaç saat bekletiyorum. düdüklüm eski düdüklülerden 30 dak. falan pişiriyorum. yetiyor. ha pişmese biraz daha pişiririm. afiyet şifa olsun. hayırlı doğumlar.

Derdini sevdiğim :KK70:
ben birkaç saat bekletiyorum. düdüklüm eski düdüklülerden 30 dak. falan pişiriyorum. yetiyor. ha pişmese biraz daha pişiririm. afiyet şifa olsun. hayırlı doğumlar.
Eheheh çok açım çoook suan bana bir kuru getirene ömür böyu dua ederiiiim :KK45:
Düdüklü kullanmıyorum canım ben tencere de yapacağım inşallah daha çok beklemem gerekir mi :(

Eheheh çok açım çoook suan bana bir kuru getirene ömür böyu dua ederiiiim :KK45:
Düdüklü kullanmıyorum canım ben tencere de yapacağım inşallah daha çok beklemem gerekir mi :KK43:

antepteysen hemen eve gidip yaparım valla ;) değilsen de biraz beklemen gerek herhalde. ben düdüklü kullanırım genelde

kurufasulyeyi etsiz düşünemiyorum akşama kadar bekletin düdüklüsüz geç pişecektir hemde hayli geç fısllerin düdüklüsü var patlama riski sıfır diyorlar korkuyorsan o düdüklüye bi bak derim çünkü bakliyatların bir çoğu düdüklüde lezzetli oluyor güvecin varsa ondada çok lezzetli oluyo

Canim soylendimi bilmiyorum kaynar su koy ustune bir cay kasigida karbonat koy agzini kapa 1 2 saat beklesin suyunu suz bir kez yika suzgecten gecir temiz suyla hasla mis gibi oluyor hep boyle yapiyorum afiyet olsun

Canim soylendimi bilmiyorum kaynar su koy ustune bir cay kasigida karbonat koy agzini kapa 1 2 saat beklesin suyunu suz bir kez yika suzgecten gecir temiz suyla hasla mis gibi oluyor hep boyle yapiyorum afiyet olsun

Oyle yumuşar mı canım

Back
X