- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
canım benim sırası ile var ise bilgim dahilinde cevap vereyim...
sabun kullanma derim yüzüne,iyi bir tonik veya gül suyu ile her akşam temizle yüzünü ardına çok az nemlendirici sür haftada bir veya iki kil maskesi kullan bitmiyor ama azalıyor denedim...
hayıt maydanoz lavanta... hayıt tohumu kullanmadım hiç ama sanırım oströjen hormonu yükseltip adet görmeyi sağlıyor,maydanozunda öströjen hormonu yükseltici olduğu söyleniyor ki çoğu zaman adet görmek için kaynatıp içmişliğim ve faydasını görmüşlüğüm vardır,lavanta çayı ise karaciğer temizliği içindir... beraber kullanımının zararı veya yararı varmıdır bilmiyorum ama maydanoza ara ver 21 günlük kür bitti zaman zaman 2 günde bir lavanta çayı iç yada bi süre ara ver ..hayıt tohumunu hiç denemedim adet söktürücü özelliği olduğu dışında başka bi bilgim yok... ufak tefek sivilceye de çok takılmayın.Geçiyor.Cildinizi iyi temizleyin,temizlik konusunda dikkatli olun bence çok fazlda gerekli bişey yok....
Ama maydanozu bırak bi süre bi kaç ay sora tekrarla yılda 2-3 yeter bence 21 günlük kür şeklinde bende öyle yapıcam.Lavanta çayını da 2-3 günde bir iç...Herşeyin fazlası zarar canım... Netten de araştırırsan daha detaylı bilgi alabilirsin ...sağlıklı günler diliyorum
cnm ısmını degıstırmıssın sanırım yenı fark ettım yazını
maydonza ara ver haytıı ıc dıyosun dımı cnm ya ole yapıyım o zman
bırde lavantayı da 21 gunluk kur seklınde ıcıyorum ben netten her gun aklsam yemegınden 2 saaat sonra dıyodu her gun ıcılebılıyo demekkı cnm ne bılım bı bardak ıcıyorum zaten bı yan etkısı lmadı henuz ama alnımın saclarımın bıttgı yerden cıkıyo hep bu sefer anlamadım lavantayı ıcınce hep oralarda cıkıyo
yuz temızlıgı yapıyorum cnm sen demıstın sanırım y ada bı yerde okudum sabahları soguk suyla yuz yıkanınca kan dolasımı hızlanıyo dıye onu da uyguluyorum
bu arada yesıl kılım var karma cıltlıyım kulnıyımmı ne dersın ???
beyaz kıl mı alıyım yoksa
sen ne yapıyosun bu arada lavanta ıcıyomusun cnm ?????