• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtulamadığım toksik durum

kızlar selam
ben yaklaşık 1.5 senedir biriyle aşırı toksik bir durum içindeyim
söz konusu kişi benim eski sevgilim. ilişki biteli uzun zaman olsa da bu kişiyle yaşadığımız onca saçma sapan şeye rağmen kopamıyoruz
ne tam anlamıyla barışabiliyoruz ne de birbirimizin hayatından çıkabiliyoruz
ne kavgalar ettik ne sıkıntılar yaşadık her defasında da bi süre iletişim kurmadık sonra genelde karşı tarafın yazmasıyla
yeniden görüşmeye başlıyoruz. böyle salak bi döngünün içindeyim
çok büyük laflar ediliyor ama bi süre sonra o sözler bir bir yutuluyor özellikle o çok fazla geri adım atıyor
tükürdüğünü yalıyor yani deyim yerindeyse . normalde bi insana artık bitti seni bi daha görmek istemiyorum dediyseniz
bunu dediğiniz insana tekrar gelmemeniz lazım , öyle değil mi ?
ve size bunu diyen kişiyi nolursa olsun siz hayatınızdan çıkarmalısınız , öyle değil mi ?
çünki biraz onuru ve gururu olan insanlar verdiği kararın ardında durur tükürdüğünü yalamaz kendisine yapılanı unutmaz
ne bileyim kinlenir, affetmez , soğur , bi tavır alır yani
ben kesinlikle bu insana rest çekemiyorum tavır alamıyorum . yüzüne bakmamam gerekirken zaaf mıdır nedir bilemiyorum artık
bi anda yanında buluyorum kendimi
ve biz bu kişiyle cinsel anlamda asla kopamıyoruz . her şart her koşulda yan yana olduğumuzda o mutlaka yaşanıyor
hatta öyle saçma sapan dönemlerde bile yaşıyoruz ki bunu , yuh dersiniz insanın böyle bi derdi varken sevişmeyi mi düşünür
bazı zamanlar sadece cinsellik için görüştüğüm de oldu onunla , bunu farkettiği anda kendine yediremedi ve abuk sabuk duygusal çekişmeler içine girmeye başladı
ortada huzur veren bi durum yok. kedi köpek gibiyiz sürekli kavga halindeyiz. 5 dk önce kanlı bıçaklı olup 5 dk sonra sarmaş dolaşız
sonra bi daha kavga tartışma vs
ve en çok kafama takılan şey ben de onu bırakamıyorum . hayatımdan komple çıktığını düşünmek içimi burkuyor
bana güzel hiçbir şey vermeyen bi insan olmasına rağmen tuhaf biçimde bağlıyım ona
bende ona kötülük yapıyorum, üzüyorum, ağır konuşuyorum hatta son dönemlerde ikimizin de bazı menfaatleri oldu
hiçbir zaman doğru düzgün bi ilişkiye dönmeyeceğine adım gibi eminim ama rest çekmekten de içten içe kaçıyorum
böyle yaparsam tamamen koparız diye düşünüp yapamıyorum gibi gibi
aramızdaki şeyin sevgi olduğunu da düşünmüyorum bu arada . çünkü karşılıklı olarak "seven insan şunu yapmaz" denebilecek hareketlerimiz oldu defalarca
neyse uzun oldu sorularınızı yorumlarda cevaplarım kızlar
biliyorum ki aramızda dibine kadar toksik ilişkiler ve durumlar içinde olan hemcinslerim var
lütfen bana bi akıl verin artık çok yoruldum
Bu yüksek cinsel ve tensel çekim her şeyi mahvediyor. Tecrübeyle sabit..

Sevişmeyi erteleyin onun yerine sosyalleşmeye çalışın, film, yürüyüş, bir kafede kahve içmek, tavla oynamak, sohbet etmek vb. Odaklanmaya çalışınca denge oluşuyor ama çok zor kesinlikle.

Zaten denge olmazsa eninde sonunda ciddi bir travmayla noktalanıyor bu tarz çekim ilişkileri.

Evett konu sahibi ile benzer durumu yasayan arkadaslarim olunca onlardan dolayi tavsiye vermek istemistim karismis biraz 😀
canım bunu yazanda sensin ben anlamadım konu seninmiş gibi açmışsın sonra arkadaşlarınla alakalı oldugunu söylemşsin şimdi konu benımm diyorsun Allah aşkına ikizler falan mı sen 😁

Bana göre sizin olayınız tamamen yoğun tutkudan kaynaklanıyor. Ten uyumunuz da eklenince işte sonuç malum.

Ben ciddi ilişki insanıyım, eğer kendi hayatım için düşüncemi soruyorsanız.
Evlenerek de bu ilişkiyi resmileştirmiş ve bir sözleşme imzalamış oluyorsunuz. Bunu kiminle yaptığınız önemli yani aslında mesele evlilik değil.

Düğün, dernek dememin sebebi adamın cebinden para çıkacağını ve mental olarak da ciddiye alması gerekeceği bir durumda ne yapacağı.
Sonuçta hayat hep böyle gitmeyecek, hastalık var, düşmek var, batmak var. İnsan sadece seviştiği biriyle uzun seneler harcarsa, cinsel paylaşımlar sekteye uğradığında yapayalnız kalır, bu arada daha iyi ilişkileri de kaçırmış olur.

Konu sahibi o kadar önemli dertler varken biz sevişiyoruz demiş, bilmiyorum bana sağlıklı gelmedi.
Nasıl ki cinsellik yok diye ilişkiler için sorun var diyorsak, bu da garip bir durum.

Bir de evliliği ev dizmek, düğün yapmak, bir sürü masraf yapmak açısından düşünüyoruz ama anlamlı bir teklif bana kalırsa. Acil bir durumda, resmiyette, her belgede, her anlamda seninle olmaya hukuken de söz veriyorum demek. Bu erkek için de, kadın için de ciddi bir sevgi, saygı göstergesi eğer bilinçsiz kesimin evlilik anlayışına bakmazsak.
karşı tarafı acil evlendirmemiz lazım :)

evet dediğiniz gibi sağlıklı değil
ve çok garip

Regresyon ile yapılabiliyor. Ama her önüne gelen regresyon terapisti oldu travmalarını tetikletebilirler gideceksen araştır git.
anladım
yani şeyin farkındayım bu insan benim içimdeki bi boşluğu doldurdu kesin
ama hangi boşluk onu bilemiyorum
bi de ben ilişkilerimde yüzeysel kaldıysam o kişiyi asla kafama takmıyorum
ama duygu hissettiysem zaman içinde yoğunlaşıyor ve duygu hissettiğim bi insansa geçmiş olsun yani
silip atmakta çok zorlanıyorum
eminim şurda bu kişiyle olan her şeyi anlatsam tüm forum beni dövmek ister

ben yardım almayı hiç düşünmedim değil
ama galiba yardımı ciddi ciddi alabilmek için bu durumun beni daha mı çok yiyip bitirmesi lazım
onu mu bekliyorum anlayamadım
kendimde de anlam veremediğim çok fazla şey var
ağlaya ağlaya mı gitmek lazım terapist kapısına bilemedim
Basimiza musibet gelmeden cikis yolu aramiyoruz bazen
Bu durum da onun gibi
Bazi insanlarin hayatlarini iyiye dondurebilmeleri icin gercekten kotu seyleri yasamalari gerekiyor insallah siz bu duruma gelmeden atlatirsiniz

anladım
ama duygu hissettiysem zaman içinde yoğunlaşıyor ve duygu hissettiğim bi insansa geçmiş olsun yani
Birkaç kişi hariç.aynı durumu yaşayanlar 🤣🤣 ne anlatırsan anlat dövmem.

Sana tavsiyem daha fazla yara almadan çık o ilişkiden ilk baş zor gelir ama alışınca o kadar hafifliceksin ki kendin bile bu zamana kadar nasıl katlanmışım ben bunlara diceksin.

Sana tavsiyem daha fazla yara almadan çık o ilişkiden ilk baş zor gelir ama alışınca o kadar hafifliceksin ki kendin bile bu zamana kadar nasıl katlanmışım ben bunlara diceksin.
son olanlarda zaten iyice zarar gördüğümü düşündüğüm için dayanamayıp buraya konu açmak istedim
gerçekten artık bi durmam lazım benim
yanından çıkıp evime geldiğimde baş ağrısı hissediyordum bi süredir
hani gerçek anlamda artık benim başımı ağrıtıyor
bi de saçma salak bi hayatı var adrenalin eksik olmuyor
benim normalde çok daha sakin düzenli bi hayatım var onda her şey birbirine girmiş durumda
artık en son görüşmemizde evime geldiğimde kendimi daha huzurlu hissettim
bana hiç ama hiç faydası olmayan bi insan .
en son bi tartıştık cevap bile vermedim biliyor musun artık kendimi anlatmaya mecalim yok niyetimde yok
bi kadın susuyorsa o iş bitmiştir derlermiş belki de o hesap

ruhu doyuran aktiviteler yok, pek olmadı zaten en başından beri
sürekli ev ortamında görüşmek inanılmaz işime geldi. onun da aynı biçimde

ben herhangi biriyle sonu evliliğe gidebilecek türden bi ilişki içine girer miyim bilmiyorum
bu kısım uzun hikaye :) belki başka bi konu açarım forum içinde , o zaman konuşuruz bu kısmı
tüm bunları terapide konuşmanız gereken şeyler

anladım
Nolursun anlat ya son zamanlarda kaos ve dedikodu eksiğim var lütfen

Geçen senelerde ben de bir konu açmıştım bir türlü kopamadigim, kürkcü dükkanı gibi her fırsatta yeniden denediğim, aklımdan geçirsem hemen mesaj atan biri ile ilgili bir konu. Ama onca ayrılıkta ne bir kötü lafimiz oldu, ne kırıcı - suçlayıcı bir cumlemiz. Sadece iki bambaşka insan olduğumuzdan ayriliyorduk.
Bu yüzden seni bir nebze anlayabilirim. İnsan bazen kopamıyor. Ama ağzına eden bir insanla berabersen bu kendini bu tarz bir ilişkiye layık gormenle alakalı bir durumdur. Bunun üzerine gitmelisin.
Benim neredeyse yedi senelik kürkçü dükkanına ne oldu dersen valla şu an hayatımdaki kişiyi öyle çok seviyorum ki cidden umrumda bile değil. Eskiden yazsa hemen mideme kramp girerdi, tüm dikkatim dağılirdi. Gecen aylarda beni ne kadar özlediğini ve hayatımda olan kişiyi kıskandığına dair bir şeyler yazdı. Hiç de mideme kramp falan girmedi. Ben de ona onu eski sevgili gibi değil kendimden bir parça olarak gördüğümü, kırmak istemediğimi, ama bizden bir b.k olmayacağına emin olduğumu ve iliskimde çok mutlu olduğumu ve hayatımdaki insanla çok daha çok mutlu olacağıma inandığım, benim için mutlu olmayı denemesini söyledim.
O da mutluyum, dedi geçti.
Bak şimdi konuyu okuyunca o yazismaya baktım. Cidden içimden daha farklı bir şey geçmiyor. Umarım kendi gibi birini bulur, çok mutlu olur.
Şimdiki ilişkim ondan o kadar farklı ki, aslında (çok sevsem de ve iyi biri olsa da) ilişkimizin bana nasıl bir külfet olduğunu bu zaman içinde anladım .
Yani sen de hayatına daha düzgün birisi girince bunun adını bile unutursun, merak etme.
Çivi çiviyi söker. Yeni yeni insanlarla flört et. Elbet karşına seni kırmaktan korkan birileri cikacaktir

Aranızda cinsel arzu var bu yüzden kopmanız zor. Şu aşamada başka bir ilişkiye başlamanızda asla tavsiye etmem. çünkü sürekli ondaki tutku ve arzuyu ararsınız. Dolayısıyla sonucu sizin için ağır olur. Birde aramızdaki aşka değil diyorsanuz ama aranızda yaşananda şeyde aşk ve sırılsıklamda aşıksınız.

Geçecek her şekilde geçiyor ama şu gecen zamanina yazık günah:( ne kadar ev ortamı konforlu desen de bağ kurmak birlikte haftasonu gecirmek , seninle ilgilenmesi vs vs bunlar aşırı keyifli şeyler . Tutku dediğin şey şema kimyası olabilir , bu kaos aliskin olduğun bir kaostur. Hakarete varan şeyleri unutuyorum diyorsun ama sen bunları hak ediyor musun ve de boule davranmayi kendine yakistiriyor musun bunları düşünmelisin. En güzeli çivi çiviyi soker keyifli biri ile karşılastiginda bu adamla gecen zamana sadece yazık diyeceksin . yenGEnC yenGEnC dediği gibi yeni flortler şart

son olanlarda zaten iyice zarar gördüğümü düşündüğüm için dayanamayıp buraya konu açmak istedim
gerçekten artık bi durmam lazım benim
yanından çıkıp evime geldiğimde baş ağrısı hissediyordum bi süredir
hani gerçek anlamda artık benim başımı ağrıtıyor
bi de saçma salak bi hayatı var adrenalin eksik olmuyor
benim normalde çok daha sakin düzenli bi hayatım var onda her şey birbirine girmiş durumda
artık en son görüşmemizde evime geldiğimde kendimi daha huzurlu hissettim
bana hiç ama hiç faydası olmayan bi insan .
en son bi tartıştık cevap bile vermedim biliyor musun artık kendimi anlatmaya mecalim yok niyetimde yok
bi kadın susuyorsa o iş bitmiştir derlermiş belki de o hesap
Bitmiş ilişkiniz senide fazlasıyla yormuş. Emin ol çok daha güzellerini bir başka insanla yaşayabilirsin kendine lütfen bu haksızlığı yapma duygularını kenara bırak mantığınla haraket et her şeyin farkındasın uygulamaya geçir ve ardına bakma verdiğin kararından ötürüde kendini tebrik et çünkü toksik bir ilişkiden çıkmak o kadar kolay bir durum değil insanda ağır etkiler bırakır.

kızlar selam
ben yaklaşık 1.5 senedir biriyle aşırı toksik bir durum içindeyim
söz konusu kişi benim eski sevgilim. ilişki biteli uzun zaman olsa da bu kişiyle yaşadığımız onca saçma sapan şeye rağmen kopamıyoruz
ne tam anlamıyla barışabiliyoruz ne de birbirimizin hayatından çıkabiliyoruz
ne kavgalar ettik ne sıkıntılar yaşadık her defasında da bi süre iletişim kurmadık sonra genelde karşı tarafın yazmasıyla
yeniden görüşmeye başlıyoruz. böyle salak bi döngünün içindeyim
çok büyük laflar ediliyor ama bi süre sonra o sözler bir bir yutuluyor özellikle o çok fazla geri adım atıyor
tükürdüğünü yalıyor yani deyim yerindeyse . normalde bi insana artık bitti seni bi daha görmek istemiyorum dediyseniz
bunu dediğiniz insana tekrar gelmemeniz lazım , öyle değil mi ?
ve size bunu diyen kişiyi nolursa olsun siz hayatınızdan çıkarmalısınız , öyle değil mi ?
çünki biraz onuru ve gururu olan insanlar verdiği kararın ardında durur tükürdüğünü yalamaz kendisine yapılanı unutmaz
ne bileyim kinlenir, affetmez , soğur , bi tavır alır yani
ben kesinlikle bu insana rest çekemiyorum tavır alamıyorum . yüzüne bakmamam gerekirken zaaf mıdır nedir bilemiyorum artık
bi anda yanında buluyorum kendimi
ve biz bu kişiyle cinsel anlamda asla kopamıyoruz . her şart her koşulda yan yana olduğumuzda o mutlaka yaşanıyor
hatta öyle saçma sapan dönemlerde bile yaşıyoruz ki bunu , yuh dersiniz insanın böyle bi derdi varken sevişmeyi mi düşünür
bazı zamanlar sadece cinsellik için görüştüğüm de oldu onunla , bunu farkettiği anda kendine yediremedi ve abuk sabuk duygusal çekişmeler içine girmeye başladı
ortada huzur veren bi durum yok. kedi köpek gibiyiz sürekli kavga halindeyiz. 5 dk önce kanlı bıçaklı olup 5 dk sonra sarmaş dolaşız
sonra bi daha kavga tartışma vs
ve en çok kafama takılan şey ben de onu bırakamıyorum . hayatımdan komple çıktığını düşünmek içimi burkuyor
bana güzel hiçbir şey vermeyen bi insan olmasına rağmen tuhaf biçimde bağlıyım ona
bende ona kötülük yapıyorum, üzüyorum, ağır konuşuyorum hatta son dönemlerde ikimizin de bazı menfaatleri oldu
hiçbir zaman doğru düzgün bi ilişkiye dönmeyeceğine adım gibi eminim ama rest çekmekten de içten içe kaçıyorum
böyle yaparsam tamamen koparız diye düşünüp yapamıyorum gibi gibi
aramızdaki şeyin sevgi olduğunu da düşünmüyorum bu arada . çünkü karşılıklı olarak "seven insan şunu yapmaz" denebilecek hareketlerimiz oldu defalarca
neyse uzun oldu sorularınızı yorumlarda cevaplarım kızlar
biliyorum ki aramızda dibine kadar toksik ilişkiler ve durumlar içinde olan hemcinslerim var
lütfen bana bi akıl verin artık çok yoruldum
seni anlıyorum yanliş bilmiyorsam psikolojide şuan aydınlanma evresindesin.bi barışıp bi küsme hali artık sana normal gelmiyor; eğer cidden iradeli biriysen ,sınırlarını zorlayabiliyorsan bu ilişkinin peşinde koşmazsın ve bir sonraki ilişkinde de toksik olmayan birini tercih edersin seni anlıyorum her kavgada tekrar birbirirnize şans vermeniz sizi kendinize iyi hissttiriyor ancak cidden huzurlu bir gelecek ve ilişki istiyorsan daha fazla iki tarafta yıpranmadan ilişkiyi bitir .aksi takdirde evleneceğin adamda toksik karakterli biri olur ve hayatı kendine zindan edersin. umarım bu döngüden kurtulursun, senin adına en hayırlısını diliyorum 💕

Böyle olmaz yani nasıl hala öyle biriyle sevişebiliyorsunuz tuhaf ikinizde sağlıksızsınız beyfendi çok seviyorsa sizi çift terapisi alın

Geçen senelerde ben de bir konu açmıştım bir türlü kopamadigim, kürkcü dükkanı gibi her fırsatta yeniden denediğim, aklımdan geçirsem hemen mesaj atan biri ile ilgili bir konu. Ama onca ayrılıkta ne bir kötü lafimiz oldu, ne kırıcı - suçlayıcı bir cumlemiz. Sadece iki bambaşka insan olduğumuzdan ayriliyorduk.
Bu yüzden seni bir nebze anlayabilirim. İnsan bazen kopamıyor. Ama ağzına eden bir insanla berabersen bu kendini bu tarz bir ilişkiye layık gormenle alakalı bir durumdur. Bunun üzerine gitmelisin.
Benim neredeyse yedi senelik kürkçü dükkanına ne oldu dersen valla şu an hayatımdaki kişiyi öyle çok seviyorum ki cidden umrumda bile değil. Eskiden yazsa hemen mideme kramp girerdi, tüm dikkatim dağılirdi. Gecen aylarda beni ne kadar özlediğini ve hayatımda olan kişiyi kıskandığına dair bir şeyler yazdı. Hiç de mideme kramp falan girmedi. Ben de ona onu eski sevgili gibi değil kendimden bir parça olarak gördüğümü, kırmak istemediğimi, ama bizden bir b.k olmayacağına emin olduğumu ve iliskimde çok mutlu olduğumu ve hayatımdaki insanla çok daha çok mutlu olacağıma inandığım, benim için mutlu olmayı denemesini söyledim.
O da mutluyum, dedi geçti.
Bak şimdi konuyu okuyunca o yazismaya baktım. Cidden içimden daha farklı bir şey geçmiyor. Umarım kendi gibi birini bulur, çok mutlu olur.
Şimdiki ilişkim ondan o kadar farklı ki, aslında (çok sevsem de ve iyi biri olsa da) ilişkimizin bana nasıl bir külfet olduğunu bu zaman içinde anladım .
Yani sen de hayatına daha düzgün birisi girince bunun adını bile unutursun, merak etme.
Çivi çiviyi söker. Yeni yeni insanlarla flört et. Elbet karşına seni kırmaktan korkan birileri cikacaktir
konunu okudum şimdi
ya kimse saygısızlık konusunda o kadar ileri gidemez bende . şimdiye dek gidemedi
onunla da saygıyı ne ara aştık nasıl aştık hiç anlamadım
işin bi diğer kötü tarafı, beni de kendisine benzetiyor
o saçma sapan konuşurken bende aynı dilden karşılık veriyorum
ben hiç ağzını üslubunu bozan bi kadın değilim ama sırf o hak ediyor diye bende söylüyorum
ve şu var bizde
onun canı o gün gerilmek istemiyorsa asla benle de zıtlaşmıyor , güzel anlaşıyoruz
belki inanmazsın ama gerginlikleri genelde o yaratıyor
o germediği sürece benden yana hiç sorun yok, iki normal insan gibi takılabiliyoruz
benim ona hiç kötülüğüm olmamıştır aksine hep iyiliklerim olmuştur hayatına dokunan
ama o en ufak anlaşmazlıkta benim kötü biri olduğumu söyler mesela
artık bunu da asla kaldıramıyorum
şöyle düşün , mesela ona bi yardımım dokunuyor atıyorum bi sıkıntısını çözüyorum
günün sonunda sanki o derde derman olan ben değilmişim gibi bişeyi bahane edip beni kötü ilan ediyor
yanlış anlaşılmasın kendiliğimden onu memnun etme yaranma gibi bi çabam yok, yardım istediği zamanları kastediyorum
kendisinin benden önceki ilişkileri de toksikmiş bu arada
onlarla da böyle saygısız aşırı yüz göz muhabbetleri durumları oluyormuş

Back