• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtulamadığım toksik durum

Bence neden bu ilişkiden çıkamadığınız üzerinde biraz düşünün. Ve o sebepler üstünde çalışın. Örneğin özgüveniniz düşük olabilir, yalnızlık korkusu yaşıyor olabilirsiniz, daha iyisini bulamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz, durumun değişeceği umuduna tutunmuş olabilirsiniz...Yani önce neden bu ilişkiden çıkamadığınızı tespit edin. Sonra o konuda neler yapabileceğinize odaklanın.
çok samimi ve açık konuşacağım, ben cinsellikle çok alakası olduğunu düşünüyorum
en azından benim tarafımdan
yani evet vakit geçirmeyi yan yana olmayı da seviyorum onunla. ama adamla sevişmek için de fırsat kolluyorum
zaten en son 2 gün önce de bu yüzden bozuştuk
sanki onunla tamamen koparsak başka bi tene alışamam ve bi daha bu kadar istekli olamam gibime geliyor
sadece 1 kişiye çok yükselirsiniz normalde o kadar yüksek değildir o istek, öyle düşünün

kızlar selam
ben yaklaşık 1.5 senedir biriyle aşırı toksik bir durum içindeyim
söz konusu kişi benim eski sevgilim. ilişki biteli uzun zaman olsa da bu kişiyle yaşadığımız onca saçma sapan şeye rağmen kopamıyoruz
ne tam anlamıyla barışabiliyoruz ne de birbirimizin hayatından çıkabiliyoruz
ne kavgalar ettik ne sıkıntılar yaşadık her defasında da bi süre iletişim kurmadık sonra genelde karşı tarafın yazmasıyla
yeniden görüşmeye başlıyoruz. böyle salak bi döngünün içindeyim
çok büyük laflar ediliyor ama bi süre sonra o sözler bir bir yutuluyor özellikle o çok fazla geri adım atıyor
tükürdüğünü yalıyor yani deyim yerindeyse . normalde bi insana artık bitti seni bi daha görmek istemiyorum dediyseniz
bunu dediğiniz insana tekrar gelmemeniz lazım , öyle değil mi ?
ve size bunu diyen kişiyi nolursa olsun siz hayatınızdan çıkarmalısınız , öyle değil mi ?
çünki biraz onuru ve gururu olan insanlar verdiği kararın ardında durur tükürdüğünü yalamaz kendisine yapılanı unutmaz
ne bileyim kinlenir, affetmez , soğur , bi tavır alır yani
ben kesinlikle bu insana rest çekemiyorum tavır alamıyorum . yüzüne bakmamam gerekirken zaaf mıdır nedir bilemiyorum artık
bi anda yanında buluyorum kendimi
ve biz bu kişiyle cinsel anlamda asla kopamıyoruz . her şart her koşulda yan yana olduğumuzda o mutlaka yaşanıyor
hatta öyle saçma sapan dönemlerde bile yaşıyoruz ki bunu , yuh dersiniz insanın böyle bi derdi varken sevişmeyi mi düşünür
bazı zamanlar sadece cinsellik için görüştüğüm de oldu onunla , bunu farkettiği anda kendine yediremedi ve abuk sabuk duygusal çekişmeler içine girmeye başladı
ortada huzur veren bi durum yok. kedi köpek gibiyiz sürekli kavga halindeyiz. 5 dk önce kanlı bıçaklı olup 5 dk sonra sarmaş dolaşız
sonra bi daha kavga tartışma vs
ve en çok kafama takılan şey ben de onu bırakamıyorum . hayatımdan komple çıktığını düşünmek içimi burkuyor
bana güzel hiçbir şey vermeyen bi insan olmasına rağmen tuhaf biçimde bağlıyım ona
bende ona kötülük yapıyorum, üzüyorum, ağır konuşuyorum hatta son dönemlerde ikimizin de bazı menfaatleri oldu
hiçbir zaman doğru düzgün bi ilişkiye dönmeyeceğine adım gibi eminim ama rest çekmekten de içten içe kaçıyorum
böyle yaparsam tamamen koparız diye düşünüp yapamıyorum gibi gibi
aramızdaki şeyin sevgi olduğunu da düşünmüyorum bu arada . çünkü karşılıklı olarak "seven insan şunu yapmaz" denebilecek hareketlerimiz oldu defalarca
neyse uzun oldu sorularınızı yorumlarda cevaplarım kızlar
biliyorum ki aramızda dibine kadar toksik ilişkiler ve durumlar içinde olan hemcinslerim var
lütfen bana bi akıl verin artık çok yoruldum
Toksik ama tutkulu ilişki.kısaca aşık olmuşsunuz.ben de bu tarz bir ilişkinin içinde olmuştum.dediğin gibi o lafları eden kişinin bir daha yüzüne bakmazsın ama ertesi gün koşa koşa yanına gidiyorsun.ben diğer arkadaşlar gibi yüksek yüksek tepkiler verip sert mesajlar yazmayacağım.çünkü aynı durumun içinde bulundum.bu kadar garip ama bu kadar tutkulu bir iliski bulma ihtimaliniz bence bir daha olmayacak.ee belli ki edilen laflar da unutulup gidiyor, benliğimizi işlemiyor.özgüven düsüklüğü, yalnızlık korkusu falan değil bu.içinizdeki duygular körelene kadar devam edin bence.ne olacak ki.bir daha böyle heyecanlı bir ilişki de bulamayacaksınız.hadi gelsin beğenmedimler 🤣🤣

Şu an ciddi bir ilişki içerisinde değilsiniz, işler ciddiye binsin cinsellik falan akla gelmez.
Düğün masrafı, aileler, ev, eşya derken işler birden fantazi dünyasından çıkar. Yaşanan heyecan verici bir birliktelik ve haz olarak anlıyorum.

Şu an belli ki ekonomik olarak birbirinizden bağımsızsınız, aktivite olarak da cinsellik var sadece sanırım, o da bedava.
Böyle ilişkiden keyif almadığınız da belli, birlikte sinemaya gitmek, bisiklet sürmek, piknik yapmak, dışarda eğlenmek gibi ruhu doyuran aktiviteler yok.
Her ilişki ciddiye dönüşmek zorunda mı? Böyle de yaşanabilir senelerce.niye evliliğe girdiniz ki?

çok samimi ve açık konuşacağım, ben cinsellikle çok alakası olduğunu düşünüyorum
en azından benim tarafımdan
yani evet vakit geçirmeyi yan yana olmayı da seviyorum onunla. ama adamla sevişmek için de fırsat kolluyorum
zaten en son 2 gün önce de bu yüzden bozuştuk
sanki onunla tamamen koparsak başka bi tene alışamam ve bi daha bu kadar istekli olamam gibime geliyor
sadece 1 kişiye çok yükselirsiniz normalde o kadar yüksek değildir o istek, öyle düşünün

Ten uyumunuz var demek ki. Ama ilişki cinselliğin dışına çıkınca anlaşamıyorsunuz. Kendinize dürüst olmanız ve durumu olduğu gibi okuyabilmeniz çok güzel.

Eğer cinsellik dışında bir beklentiniz yoksa bu şekilde de devam edebilirsiniz. Ama sanırım siz cinsellikte yaşadığınız uyumu cinsellik dışına taşımak istiyorsunuz ama bu olmayınca çıkmaza düşüyorsunuz.

Toksik ama tutkulu ilişki.kısaca aşık olmuşsunuz.ben de bu tarz bir ilişkinin içinde olmuştum.dediğin gibi o lafları eden kişinin bir daha yüzüne bakmazsın ama ertesi gün koşa koşa yanına gidiyorsun.ben diğer arkadaşlar gibi yüksek yüksek tepkiler verip sert mesajlar yazmayacağım.çünkü aynı durumun içinde bulundum.bu kadar garip ama bu kadar tutkulu bir iliski bulma ihtimaliniz bence bir daha olmayacak.ee belli ki edilen laflar da unutulup gidiyor, benliğimizi işlemiyor.özgüven düsüklüğü, yalnızlık korkusu falan değil bu.içinizdeki duygular körelene kadar devam edin bence.ne olacak ki.bir daha böyle heyecanlı bir ilişki de bulamayacaksınız.hadi gelsin beğenmedimler 🤣🤣
Ben beğendim :KK71:Duygular körelmeden bırakmaya çalışınca arada geçen zaman yüzünden daha çok bağlanıp kalıyorsun

Ten uyumunuz var demek ki. Ama ilişki cinselliğin dışına çıkınca anlaşamıyorsunuz. Kendinize dürüst olmanız ve durumu olduğu gibi okuyabilmeniz çok güzel.

Eğer cinsellik dışında bir beklentiniz yoksa bu şekilde de devam edebilirsiniz. Ama sanırım siz cinsellikte yaşadığınız uyumu cinsellik dışına taşımak istiyorsunuz ama bu olmayınca çıkmaza düşüyorsunuz.
yani evet dışına taşımak istiyorum ama ne zaman bunun için çabalasam karşımdaki duvar ördü
fakat kendisinin de içten içe benden duygusal beklentileri var
daha fazla umursanmak istiyor mesela. üzerine düşmemi istiyor onunla daha çok ilgilenmemi istiyor
ama bunları asla açık açık konuşamıyoruz da. kavga çıkarıyor.

Ben beğendim :KK71:Duygular körelmeden bırakmaya çalışınca arada geçen zaman yüzünden daha çok bağlanıp kalıyorsun
Aynen öyle.akıl.hastası gibi sabah akşam onu düşünmeye başlıyorsun bu sefer.karşındaki kişiyi tam olarak çözememiş olduğun için de pişmanlık ve bilinmezlik duygularıyla debelenip duruyorsun.

yani evet dışına taşımak istiyorum ama ne zaman bunun için çabalasam karşımdaki duvar ördü
fakat kendisinin de içten içe benden duygusal beklentileri var
daha fazla umursanmak istiyor mesela. üzerine düşmemi istiyor onunla daha çok ilgilenmemi istiyor
ama bunları asla açık açık konuşamıyoruz da. kavga çıkarıyor.

Cinsellik bu kadar iyiyken diğer konularda birbirinizle bu kadar uyumsuz olmanız biraz trajik olmuş.

Ten uyumunu başka birisiyle yaşayamayacağınız düşüncesi hatalı. Huy olarak daha uyumlu olduğunuz ve iletişim kurabildiğiniz biriyle de aynı cinsel doyumu yaşayabilirsiniz.

Yardim alacak durumda olduklarini asla ve asla kabul etmiyorlar sen sabaha kadar konus yok tik yok
Ben cok iliski yasamis tecrubeli biri de degilim ama cevrem sagolsun erkeklerin her tipini gormus kadar oldum
Disaridan hersey net gorunuyor ama iliski icerisindeki kisi sabun gibi eriyor
ben yardım almayı hiç düşünmedim değil
ama galiba yardımı ciddi ciddi alabilmek için bu durumun beni daha mı çok yiyip bitirmesi lazım
onu mu bekliyorum anlayamadım
kendimde de anlam veremediğim çok fazla şey var
ağlaya ağlaya mı gitmek lazım terapist kapısına bilemedim

Şu an ciddi bir ilişki içerisinde değilsiniz, işler ciddiye binsin cinsellik falan akla gelmez.
Düğün masrafı, aileler, ev, eşya derken işler birden fantazi dünyasından çıkar. Yaşanan heyecan verici bir birliktelik ve haz olarak anlıyorum.

Şu an belli ki ekonomik olarak birbirinizden bağımsızsınız, aktivite olarak da cinsellik var sadece sanırım, o da bedava.
Böyle ilişkiden keyif almadığınız da belli, birlikte sinemaya gitmek, bisiklet sürmek, piknik yapmak, dışarda eğlenmek gibi ruhu doyuran aktiviteler yok.
ruhu doyuran aktiviteler yok, pek olmadı zaten en başından beri
sürekli ev ortamında görüşmek inanılmaz işime geldi. onun da aynı biçimde

ben herhangi biriyle sonu evliliğe gidebilecek türden bi ilişki içine girer miyim bilmiyorum
bu kısım uzun hikaye :) belki başka bi konu açarım forum içinde , o zaman konuşuruz bu kısmı

Evett konu sahibi ile benzer durumu yasayan arkadaslarim olunca onlardan dolayi tavsiye vermek istemistim karismis biraz 😀

ya boşver bişey yapamazsın seni mi dinleyecekler sanki boş işler kendi hayatına odaklan 😁 millet sensin diye yırtınıyor bişeyler anlatacağım diye
isimler de biraz benzeyince karışmış evet :)
ya civciv neden öyle diyorsun gelen her yorum benim için değerli
kırıldım şu an bu sözüne

isimler de biraz benzeyince karışmış evet :)
ya civciv neden öyle diyorsun gelen her yorum benim için değerli
kırıldım şu an bu sözüne
canım ben doğru olanı söylüyorum sen dışardan müdahelede etsen kendını de kessen değiştiremezsin onlar mıknatıs gibi çeker bırbırını bırak karışma bir sorun çıkarsa bütün oklar sana dönecek ve arada kalacaksın

Ay ben de yaa. Benimkinin de neredeyse aynısını anlatmış

akıl takılı kaldığı sürece görüşmüyor olmanın da bi anlamı yok bence
gerçi iş sebebiyle farklı şehirde yaşama ihtimali var
henüz kesin değil
şehirler değişince bizim durumlar da illa ki değişir diye düşündüm ilk duyduğumda bu haberini
ama o hiç böyle düşünmüyor. hani şehir değiştiriyorum artık biter kafasında değil .

Her ilişki ciddiye dönüşmek zorunda mı? Böyle de yaşanabilir senelerce.niye evliliğe girdiniz ki?
Ben ciddi ilişki insanıyım, eğer kendi hayatım için düşüncemi soruyorsanız.
Evlenerek de bu ilişkiyi resmileştirmiş ve bir sözleşme imzalamış oluyorsunuz. Bunu kiminle yaptığınız önemli yani aslında mesele evlilik değil.

Düğün, dernek dememin sebebi adamın cebinden para çıkacağını ve mental olarak da ciddiye alması gerekeceği bir durumda ne yapacağı.
Sonuçta hayat hep böyle gitmeyecek, hastalık var, düşmek var, batmak var. İnsan sadece seviştiği biriyle uzun seneler harcarsa, cinsel paylaşımlar sekteye uğradığında yapayalnız kalır, bu arada daha iyi ilişkileri de kaçırmış olur.

Konu sahibi o kadar önemli dertler varken biz sevişiyoruz demiş, bilmiyorum bana sağlıklı gelmedi.
Nasıl ki cinsellik yok diye ilişkiler için sorun var diyorsak, bu da garip bir durum.

Bir de evliliği ev dizmek, düğün yapmak, bir sürü masraf yapmak açısından düşünüyoruz ama anlamlı bir teklif bana kalırsa. Acil bir durumda, resmiyette, her belgede, her anlamda seninle olmaya hukuken de söz veriyorum demek. Bu erkek için de, kadın için de ciddi bir sevgi, saygı göstergesi eğer bilinçsiz kesimin evlilik anlayışına bakmazsak.

canım ben doğru olanı söylüyorum sen dışardan müdahelede etsen kendını de kessen değiştiremezsin onlar mıknatıs gibi çeker bırbırını bırak karışma bir sorun çıkarsa bütün oklar sana dönecek ve arada kalacaksın
kız konu sahibi benim :D
onlar mıknatıs gibi çeker birbirini derken benden ve toksik şahıstan mı bahsediyorsun :D

Back