KURTLAR VADİSİ

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
kocası hala kurtlar vadisi izleyen var mı???nefret ediyorum bu filmden senelerdir bıktım artık saçma sapan tek konusu öldürmek olan ve herşeye rağmen ölmeyen insan....ahhhhhh bitsin artık bitsin

Var var benimki:KK53: vazgeçmiyor evde bakmıyor ama ben çok sıkılıyorum dizi izlemekten. Takip ettiğim bi dizi de yok. İş yerinde sabah saatlerinde işler sakinken izliyor da öyle anlamsız bir şeye maruz kalmıyorum..

Vaaaaar benimde en cok nefret ettiğim dizi bide eskiya dunyaya hukumdar olmaz yeni çıktı ama bitsin diye dua ediyorum
evet onuda izliyo en azından onda bi çekişme var iki kadın arasında e bunda mantıklı hiç bişey yok ya her baktığımda ateş ediliyo ama polat hiç ölmüyo

ya beraber nöbet tutttuğum bi arkadaşım ilk bölümlerineden aldı izlemeye başladı.günde üç bölüm izlediğimiz oluyordu.arada bişey dedim o konuşmayı kaçırdı mesela.tekrar başa sarıyordu.kanım çekiliyordu resmen :)

kocası hala kurtlar vadisi izleyen var mı???nefret ediyorum bu filmden senelerdir bıktım artık saçma sapan tek konusu öldürmek olan ve herşeye rağmen ölmeyen insan....ahhhhhh bitsin artık bitsin
bende nefret ediyorum perşembe geceleri kabus gibi çökuyor bu dizi evime

yalnız değilsin canım bende bıktım inan bekarkende babam izlerdi şimdi de eşim bitse de kurtulsak gına geldi artık:KK57:

Biri bitmeden biri başladı şimdi de bir değişik versiyonunu izliyoruz

Sana bi sır vereyim mi; onlar da Muhteşem Yüzyıl hakkında aynısını düşünüyor :KK70:

Sana bi sır vereyim mi; onlar da Muhteşem Yüzyıl hakkında aynısını düşünüyor :KK70:
Kösem başladı şimdi, hiç tv izlemem ama merak ettim ben de netten takip etmeye başladım :KK70:
Kardeşim kanımızda var işte entrika seviyoruz napalım :KK53:
Yav ama şu mafya dizisi de kaç yıldır yayınlanıyor, yeminle ilk sezonunda çocuktum ben. Kocaman kadın oldum hala devam ediyor. Ve hala başrol ölmedi. Bir de halefi çıktı dizinin atv de. Erkeklerin değmeyin keyfine artık.

Eleştiri çok elbet, kimisi diyor tarihi kötülüyor, kimisi diyor kurgu bunda ne var. Hangisi haklı bilemedim ancak herkesin bilgiye ulaşabildiği bir devirde bir dizinin kötülemesiyle tarihine küsecek biri zaten bırakın küssün. Açıp doğrusunu araştırıp kendi fikrini, ideolojisini oluşturabilecek bireylere ihtiyacımız var. Her gördüğüne duyduğuna inanan saflara değil.
Yapıma belli ki emek harcanıyor; kıyafetler, mekan falan ilgi çekiyor. Tamam birebir aynısını yansıtmıyor olabilir, onlar da ilgi çekecek hale getiriyorlardır elbet. Zaten dümdüz ilerleyen, bir olay, kavga, cinayet geçmeyen diziler izlenmez ki bizde. Onlar da bize istediğimizi veriyorlar. Yoksa her birimizin hayatı zaten dümdüz. En büyük entrika kaynana, elti, geçimsizlik işte. Bunu verseler kendimizi izlemekten bıkardık yani. :KK53:
Bu malum dizi de bizim evde her gün ama her gün izleniyor ya. Tekrar bölümlerini bile izliyor babam. Kanalın birisi baştan itibaren yayınladı geçen sene, adam üçüncüye izledi resmen diziyi. Baba sonunu biliyorsun ne diye izliyorsun da bize şu eziyeti çektiriyorsun diyordum. Cevaben sonunu bildiğim için daha rahat oluyor diyordu adam ya:63:

Eleştiri çok elbet, kimisi diyor tarihi kötülüyor, kimisi diyor kurgu bunda ne var. Hangisi haklı bilemedim ancak herkesin bilgiye ulaşabildiği bir devirde bir dizinin kötülemesiyle tarihine küsecek biri zaten bırakın küssün. Açıp doğrusunu araştırıp kendi fikrini, ideolojisini oluşturabilecek bireylere ihtiyacımız var. Her gördüğüne duyduğuna inanan saflara değil.
Yapıma belli ki emek harcanıyor; kıyafetler, mekan falan ilgi çekiyor. Tamam birebir aynısını yansıtmıyor olabilir, onlar da ilgi çekecek hale getiriyorlardır elbet. Zaten dümdüz ilerleyen, bir olay, kavga, cinayet geçmeyen diziler izlenmez ki bizde. Onlar da bize istediğimizi veriyorlar. Yoksa her birimizin hayatı zaten dümdüz. En büyük entrika kaynana, elti, geçimsizlik işte. Bunu verseler kendimizi izlemekten bıkardık yani. :KK53:
Bu malum dizi de bizim evde her gün ama her gün izleniyor ya. Tekrar bölümlerini bile izliyor babam. Kanalın birisi baştan itibaren yayınladı geçen sene, adam üçüncüye izledi resmen diziyi. Baba sonunu biliyorsun ne diye izliyorsun da bize şu eziyeti çektiriyorsun diyordum. Cevaben sonunu bildiğim için daha rahat oluyor diyordu adam ya:63:

Çok orjinalmiş evde bize dediklerinde biz de aynı cevabı verelim bi dahakine :-)

Çok orjinalmiş evde bize dediklerinde biz de aynı cevabı verelim bi dahakine :-)
Vardı burada bir abla, aşkı memnu hastası. Her gün izliyormuş tekrar bölümlerini. Ütü yaparken, yemek yaparken falan; en son eşi isyan etmişti.
Ya ben pek tekrar izlemeyi sevmem işin aslı. En favori aşk filmim kasımda aşk başkadır mesela. Onu bile tam olarak tekrar izlememişimdir. Tadı kaçıyor çünkü.

hayır çok şükür o diziyi kimler izliyor hala yayında kalabiliyor anlamıyorum zaten.

Birde bunun alternatifi eşkıya dünyaya hükümdar olmaz çıkmış oda tam bunun gibi bela.

karısı ve sevgilisinden çocuk sahibi olan mafya

X