Kurtlar Vadisi Pusu ATV

iskender israil gibi adamdı pislik geberdi gitti şerefsizce ama ebruya üzüldüm şimdi (
uyuz muyuzdu ama yazık yaw çok kötü bir ölüm şekliydi
polatada yazık ...ben resmen filmin içine giriyorum izlerken stres yaptım reglim gecikecek :roflol:
neydi polatın annesinin adı unuttum güya ilk bölümden itibaren fanatik izleyicisiyim ama aklıma gelmedi muhterem kadının adı -tatlicadiarzu- oda artık evermesin polatı müzmin bekar kalsın polat eline ayağına dolaşmasın karısı kızı

elif bebeğe yazık kefere etti kendi gibi feller onuda
hiç bitmesin bu dizi alkisalkisalkis bence çok güzel ar haya var hiç olmazsa vereliniortak

anam film eski malkoçoğlu filmlerine döndü yawww...
orda da bebekleri kaçırıyolardı..
iyi cins türkleri türk karşıtı savaşçı yetiştirilerdiii!!!sengözlerimebaksanab

kk nin sayılı fanatiklerinden7-8 yıldır tek sn kaçırmamış olan ben gülçin :)
kazuletin ve uyuz anasınn diziden ayrılmasına çokkkkkk sevindim.beebği öldürmeyeceğini biliyordum.y dedim polat görmedeen karısınıda bebeyide çıkarırlar yerlerine maket koyarlar ama ebru öldü ohhhhhhhh.şu dizeye özgü kadar hiç bir kadın yakışmadı yaa

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
imza gülçin {ama kazulet dışındaki düşüncelerine}:roflol::roflol::roflol::roflol:

kurtlar vadisi fanatikleri
diziniz artık ATV de olacak
gezmediği kanal kalmadı zaten bir atv kalmıştı o da oldu
show tv
kanal d
star
şimdi de
atv

kurtlar vadisi fanatikleri
diziniz artık ATV de olacak
gezmediği kanal kalmadı zaten bir atv kalmıştı o da oldu
show tv
kanal d
star
şimdi de
atv

NE DALGA GEÇİYONN KIZIMM VADİİ BUU VADİŞİ D-SMARTA GEÇİN D-SMART ALIRIM DİJİTÜRKE GEÇSİN DİJİ ALIRIMM DELİSİYİMM DİYORUMMM ANLAMIYONMUU :dilcikar::dilcikar::dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

birşe dediğim yok da
bu kanal tutturamadı şu dizi de
bn showdayken izlemeye başlamıştım
ne zmn kanal d ye geçti bıraktım
ondan sonra stara geçti sonta atv
yakında ya fox ya kanaltürk

birşe dediğim yok da
bu kanal tutturamadı şu dizi de
bn showdayken izlemeye başlamıştım
ne zmn kanal d ye geçti bıraktım
ondan sonra stara geçti sonta atv
yakında ya fox ya kanaltürk

aman allah ne diyim sana ... :roflol::roflol::roflol:kanaltürke geçmesin yaa:dilcikar::dilcikar::roflol:

sanmam değişeceğini.eğer ameliyat olursa yüzünü değiştirdiği için diziden çıkması gerekmez mi...
valla ben de anlamadım hatta diyolarki ameliyat olursan %99 ihtimalle ölürsün diyo, polat da bu ülkede binlerce polat var diyo, estetik ameliyat oluyodu ama...

bide iyice alıştı bu he, önce efe karahanlı mıydı neydi sonra ali oldu en son polat oldu, şimdi ne olcak yahu, adam bukalemun gibikaydirigubbakcemile3

bende izledim fragmanı ve bir anlam veremedim. tabi bünya alıştı zırt pırt karakter değiştirmeye polat karakteride kesmedi bunu.bence yüzünü değiştirmek yerine boyunu uzattırsın ufacık tefecik kahraman mı olur...

Sonunda dizim başladı Allaha şükür.yeni bölümde harikaydı necatide harika zayıflamış gençleşmiş.gariplerimi filistin filmi mahvetti çok uğraştılar yandı tekrar çektiler Allah yardımcıları olsun.baştan sona izlediğim tek dizi böyle devam edin.

dizim her geçen gün muhteşemleşiyor.7-8 senedir hiç tadından bişey kaybetmedi.gittikçe güzelleşiyorrr

Vadi'de patlamadı Taksim'de patladı
Tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesi olan Kurtlar Vadisi Pusu gündeme imzasını attı.

İstanbul bu sabah bombayla uyandı. Üzerinde çifte bomba taşıyan ve Taksim'de patlayan saldırgan parçalanarak can verdi. Türkiye, 32 kişinin yaralanmasına yol açan bu terörün kimliğine ve nedenine kitlenirken akıllara hemen Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümleri geldi. Bilindiği gibi Polat Alemdar ve arkadaşları İstanbul'da patlatılmak istenen bombayı öğrenip imha etmişlerdi. Olayları önceden tahmin eden ve gündemi belirleyen fenomen dizi neden 1 numara olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…