iskender israil gibi adamdı pislik geberdi gitti şerefsizce ama ebruya üzüldüm şimdi(
uyuz muyuzdu ama yazık yaw çok kötü bir ölüm şekliydi
polatada yazık ...ben resmen filmin içine giriyorum izlerken stres yaptım reglim gecikecek :roflol:
neydi polatın annesinin adı unuttum güya ilk bölümden itibaren fanatik izleyicisiyim ama aklıma gelmedi muhterem kadının adı -tatlicadiarzu- oda artık evermesin polatı müzmin bekar kalsın polat eline ayağına dolaşmasın karısı kızı
elif bebeğe yazık kefere etti kendi gibi feller onuda
hiç bitmesin bu dizi alkisalkisalkis bence çok güzel ar haya var hiç olmazsa vereliniortak
kurtlar vadisi fanatikleri
diziniz artık ATV de olacak
gezmediği kanal kalmadı zaten bir atv kalmıştı o da oldu
show tv
kanal d
star
şimdi de
atv
NE DALGA GEÇİYONN KIZIMM VADİİ BUU VADİŞİ D-SMARTA GEÇİN D-SMART ALIRIM DİJİTÜRKE GEÇSİN DİJİ ALIRIMM DELİSİYİMM DİYORUMMM ANLAMIYONMUU :dilcikar::dilcikar::dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
birşe dediğim yok da
bu kanal tutturamadı şu dizi de
bn showdayken izlemeye başlamıştım
ne zmn kanal d ye geçti bıraktım
ondan sonra stara geçti sonta atv
yakında ya fox ya kanaltürk
kızlar fragmanda estetik ameliyat oluyodu polat, ee nolcak polat karakteri değişcek mi yani?
valla ben de anlamadım hatta diyolarki ameliyat olursan %99 ihtimalle ölürsün diyo, polat da bu ülkede binlerce polat var diyo, estetik ameliyat oluyodu ama...sanmam değişeceğini.eğer ameliyat olursa yüzünü değiştirdiği için diziden çıkması gerekmez mi...
valla ben de anlamadım hatta diyolarki ameliyat olursan %99 ihtimalle ölürsün diyo, polat da bu ülkede binlerce polat var diyo, estetik ameliyat oluyodu ama...
bide iyice alıştı bu he, önce efe karahanlı mıydı neydi sonra ali oldu en son polat oldu, şimdi ne olcak yahu, adam bukalemun gibikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?