Kurtlar Vadisi Pusu ATV

boyle de olmaz ki ama...ne zaman sikender beg koseye sikistirilsa hep bir sekilde kurtuluyor...artik bitsin bu iskender iskencesi.....
27 mayis da yayinlanan bu bolumde iskenderin boynuna ip gecirilmesi 27 mayis darbesinin 50. yilinda ve ogune denk gelmesiylede enteresan olmus .......!!

fragmanı gördünüzmü.polat iskemleye tekme atıyor ölüyor galiba iskender ee doğal olarakta kazulet karısı..yoksam benmi yanlış anladım.neyseki sezon finaliymiş behlülle bihterin finaline rahat rahat bakarım artık:))

seni burda görünce şaşırmıştım ne alaka diye, meğer niyetin başkaymış:roflol::roflol:

yavrum eskiden ben vadi fanatiklerindendim sonra saçmalamaya başlayınca bıraktım o arada aşkı memnu ile bozdum.tabii evde 2 tv ve net olduğu halde biz inatla eşimle salonda tv seyrettiğimiz için:)))karışık seyrediyoruz.yanii eccük vadiyede bakarım ama sezon finali olduğunu duyunca sevinmedim desem yalan olur rahat rahat bakınırım memnuma..yoksa 24 haziranda herüfü eve almama kararı almıştım.

polat ağlıyo neden acaba bebeğe bişeymi olduki ebruda ölmesin ölmesini isterdim ama :mymeka:bebeklerin annesiz kalmasına çok üzülüyorum.zaten vadideki tum bebekler anasız büyüyosenağlama

Son düzenleme:
off ebruyu hiç sevmiyodum uyuz oluyodum ama acıdım yaff :sinifsinif:

ayy delikafadulden sezon hihoyyyt finalimi kaydirigubbakcemile2 oluyormuş.:içelim:
bugun aldığım en mutlu haber bu.:sm_cool:
azap bitiyor demekki. :icecream: Şükürler olsun Rabbim bugünleride gösterdin.:sm_cool:

kına var mı, kına?
:1rolleyes:

anamm ebrunun annesini öldürdüler.ebruyu ve bebeği arabaya koydular tam polat geldi o sırada bombayla arabayı uçurdular.polat kahroldu iskenderi yakaladı ve asarak öldürdü.polat eskiyi hatırlarken felleri gösterdiler polatın kıznı vaftis ettiriyordu.ebru arabadayken bebeği alıp kucağına oyuncak bebek vermişler.yani iskender,kazulet ve kaynana bizlere ömür..

neden bukadar sevindin sana zararı ne olabilir bir dizinin ki kına yakıyorsun çok garipsin.

evet bebek yaşıyormuş.polat öldü biliyor.gerçi yeni sezonda polat felleri yakalar tam öldürecekken polata kızın yaşıyor felan der klasik yani..

yeşilçama dönüyor bu dizide en cok neye kızıyorum biliyor musun?
polat bi kızı beğenıyo getiriyo oynuyolar bi süre sonra kızdan sıkılınca öldürüyo onu. bu kacıncı yaw ...
bı daha ki sezon kim gelicek bakalım

off ya bu nasıl bi sezon finalıydi öyle bende yakıştıramıyordum ebruyu ama.çok üzüldüm polatım ağladı yazıktır.evt hep ölüyor çıkan kızlar bende merak ediyom doğrusu .

ya cocuk filmine donderdiler kac sezon iskender le ugrastilar gebermesi icin simdi yeni sezonda da elif bebek icin feller ile ugrasirlar.....
yani iskender kac kez yakalandi hep bi sekilde siyrildi ben sinir oluyorum boyle olunca....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…