Kurtlar Vadisi Pusu ATV

iki haftadır izleyemiyorum.ne oldu bitti bilmiyorum ama memati benide ağlamaktan mahvetti.onu o halde gördükçe kızıma sarıldım öptüm kokladım.Allahım kimseye evlat acısı vermesin.amin

evet ya haklısın bencede zor işi polatın..bencede hemen çıkartamazlar diziden..abdüleyde söylemişti zatin bu adamın insafı yok başedemeyiz geri çekilelim diye...ama polatım işini bilir yapar birşeyler heralde...:81:

bu arda arkadaşlar dizideki ersoy karakterini oynayan adam stv de sırlar dünyasında oynuyordu hatırladınzmı :44:

O adam kolay kolay ölmez kendi ailesini bile öldürdü acımasız

Bu senenin sonuna kadar ersoy ölmez gibi geliyor banada. memati iki haftadır yürekleri dağladı. Ayrıca ersoyun karısı ve oğlu nekadar pısırktı.
Güçlü bi karakter gibi ölmez sanırm. ya sorma benimde dikkatimi çekti, oğluyla karısı hakkaeten pısırıktı, babasının oğlu gibi davranmıyordu.
ben eşim dolayısıyla izliyom, sonra baktım sardı, şimdi bende merak eder oldum, adam izlemese izlemem aslında.
iki haftadır izleyemiyorum.ne oldu bitti bilmiyorum ama memati benide ağlamaktan mahvetti.onu o halde gördükçe kızıma sarıldım öptüm kokladım.Allahım kimseye evlat acısı vermesin.amin
haklısın xanım, allah kmseye göstermesin, yaşanacak bişey değil.

OOO polata bunlar çerez gelir, amerikan üstüne girip, o kadar aron fellerle uğraştıktan sonra.

Geçenlerde Ersoyu canlandıran oyuncunun bir tanıdığı sezon sonuna kadar anlaşması olduğunu söyledi. Yani ölmeyecekmiş hemen.

[video=youtube;MlVViUUZLZE]http://www.youtube.com/watch?v=MlVViUUZLZE&feature=iv&annotation_id=annotation_963829[/video]

ömer baba ölüyormu ne

aaaa her hafta dram olmaz ki
öyle bir geçer zaman ki yide geçti
k. vadisi

Ömer babanın odasına giren kim, gösterdiler mi, ersoy mu, çakırın oğlumu anlamadım.

Ömer baba ölmemiş, polata senin baban değilki niye öldüreyim demiş, yalnız nasıl göz dağı veriyor polata, benim anlamadığım bunlar ne rahat elini kolunu sallayarak hastane giriyor, yol geçen hanı mübarek.

bu hafta yinee süper bir blm beni bekliyor.zazanın sağ kolu cevher vuruluyor polat kurtarmaya gidiyor.......

şu savcı hanıma sinir oluyorum ...tombikmiş eskiden
abdülheyede sinir olmaya başladım sanki bişeyler karıştırıyo
oyyy hele pusatla selvi onlara yorum bile yapmak gerekmez :89:
Allah uzun ömür versin ömer babayla nazife anaya...en güzel onlar bu dizide birde hikmetle memati :128:

Show TV, Kanal D ve Star?ın ardından ATV?nin de en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi?nin bu kanal değişikliğinin sektörümüzün ihtiyacı olan rekabetçi yapısını destekleyeceğini umuyoruz?

Yeni sezonda kendi gününde kendi saatinde TNT?de ekrana gelecek olan fenomen dizinin güçlü bir biçimde seyircisine ulaşacağına ve yeni kanalının kısa zamanda en çok izlenen kanallar arasında yerini alacağına inancımız tam.

Geçtiğimiz sezon boyunca dizimize emeği geçen ATV yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür eder yeni sezonda başarılar dileriz?

alintidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…