Kurtlar Vadisi Pusu ATV

sevmesenizde buraya neden yazıyorsunuz anlamıyorum sevmeyen izlemez.çocuğu öldürmüşlerde felanda falan.sanki başka dizide bebekler çocuklar ölmüyor.bu kadr abartmayın ve büyütmeyin.izlemezsiniz olur biter.bu kadr basit...evtt tabiii dizimde çocuk öldürüldü diyee türkiyede bihter gibi herkes eşinin yiğeniyle yasak aşk yaşıyor erkeklerde önüne gelene tecavüz ediyor.dizilerden etkilenecek kadr salak değil bu ülkee.nedir bu dizinin sevmeyenlerden,nefret edenlerden çektiğii anlamıyorumm.
gelmiş geçmiş EN BÜYÜK EN MÜKEMMEL DİZİ........!!!

bencede en güzel dizilerden birisi ..en azından kimin eli kimin cebinde muhabbetleri etmiyoruzz...meematiye çok üzüldüm yav üşür abi diyor polatıma.cekgetini üstüne örttü..gerçekten allah kimseye vermesin daha o acıyı yeni yaşamış birisi olarak ..çok iyi anlıyorum...bir hafta önce iki küçük yeğenimi annesini babasını toprağa verdik çok acı birşey...hele o sabilerin o tabut içindeki halini düşünürsek..allah kimseye yaşatmasın içimiz parçalandı..

yalnız dünki bölümde savcının mini etekli operasyonu çok komikti.
ve polatın leylayı kaldırması çok saçmaydı bakışmalarıda çok anlamsızdı ne anlamda baktı öyle anlamadım...en azından kolundan geri çekebilirdi..

kızlar ben diziyi çoktandır takip etmiyorum da şunu merak ettim;
abdülhey mezardaki sahnede adamı gördü niye bir şey yapmadı
o da mı onlardan oldu?:26:

kızlar ben diziyi çoktandır takip etmiyorum da şunu merak ettim;
abdülhey mezardaki sahnede adamı gördü niye bir şey yapmadı
o da mı onlardan oldu?:26:

evet ya bende takıldım oraya..abdül bişeyler karıştırıyorda hala çözemedim...sonra polat gördü adamları yere yatın dedi..daha sonrada abdüle sen olmasaydın biz görmezdik gibilerinden konuştu..

hanfendi hemen cıkış yapmayın burda herkez herseye yorum yapmaya özgür sanamı soracam nereye yorum yapıp yapamıyacagımı... ben izlemek istemiyorm ama eşım izledigi için sesi son ses acık oldugu için duyorum gözum takılıyor vs türkiyede neetür psikopatlar oldugunu bılıyoruz hiçmi haber izlemiyorsunuzbiraz haber izlerseniz görürdünüz meselaKurtlar Vadisi Pusu'nun kibritçi Cevat'ı 4 kişiyi öldürüp yakan cani kardeşlerin ilham kaynağı mı? ve ortalıkda gezen binlerce polatcıklar asan kesen sen hayal aleminde yasıyorsun galiba dizilerden etkilencek kadar salak degil demişsin

mahvetti son iki bölüm beni de.
dizime laf yok kızlar,
en azından aile ahlakını bozmuyor.

sadece kötü adamları fazla abartıyolar iskender de yakıp yıkıyodu.
şimdi de yenisi çıktı başımıza.
bi elime geçirirsem

Ya kızlar bu kurtla vadisi ne zaman bitecek bi sonu gelmiyor, bende eşim yüzünden izlemek zorunda kalıyorum. Ama mematiye çok üzüldüm, o gün çok ağladım. Eşim benim dizi yaprak dökümü bitti diye seviniyor, o da mecburen yaprak dökümü izliyordu, bende mecbur vadi izliyom artık. ama bi sonu olmalı yani.

ayyy 2 haftadırdan beri memati beni ağlamaktan öldürüyor, sanırım kurtlar vadisini benden başka kimse izlemiyor. bende, benim adam dolayısıyla izliyom, sonra sarıyor yani merak ediyorum ne oluyor diye, herhangi bir işim varsa reklama ayarlamaya çalışıyom.

yok yok izliyoruz merak etme ..bende eşim sayesinde fanatik oldum....memati öldürdü bitirdi beni yavvv..o her hafta üç tane beş tane adam öldüren memati nin içinde neler varmış...

o pislik ersoyda ne kansız adam mış...pislik herif karısını başka adamların arabasına bindi diye öldürüyor oğlunuda başkaları öldürecek nasıl olsa onlardan önce ben öldüreyim diyor..varmı böyle birşey ..

Mematinin o hallerine dayanamıyorum. Akşam diyor ya allah kimseye evlat acısı göstermesin diye, gerçekten çok zor rabbim kimseye göstermesin.

O ersoy ne biçim bi adam ya, karısının çocuğunun döndüğüne sevineceğine, üstüne kendi öldürdü, zaten ben öldüreceğini tahmin etmiştim. Polata telefonda demişti, öldürün diye. mematinin mamoşuna yazık oldu. Çok ağladım. Dayanılacak bişey değil zaten, allah şehit ailelerine allah sabır versin.

Bütün hepsi gözünü kırpmadan adam öldürmesine rağmen ersoyun bu yaptığını karşısında hepsi dehşete kapıldı.Korkunç

evet haklısınız her hafta mutlaka birilerini deviriyor polat ve adamları ..ama dediğiniz gibi duyunca şok oldu hepsi ...ama inş polat orda bitirir kaçırmaz adamıda biraz olsun rahatlarız
o şehit ailelerini hiç düşünemiyom zaten allah sabır versin gerçekten...ALLAH herkese o şehitlik mertebesini nasip etmez ..ailelerede o teselli veriyordur..

Bende merak ediyorum polat öldürürmü ersoyu, bakalım bitirse bari işini, ama şöyle düşünüyorum adam diziye yeni girdi, heralde hemen çıkarmazlar.
Önceden bide cahit vardı herkesi yakıyordu, bide kaba kaba yılmaz bu ne diyordu, o da odundur ağam, kıldır ağam deyip duruyordu, onu bile zor öldürdüler, ersoyun işini bu kadar çabuk biritebilirle mi? senin fikrin nedir.

Bu senenin sonuna kadar ersoy ölmez gibi geliyor banada. memati iki haftadır yürekleri dağladı. Ayrıca ersoyun karısı ve oğlu nekadar pısırktı.

ersoy ölmeyecek.kesin bişey olucakk.benim eşim diziyi artıık izlemeyenlerden biri.ben ses sisteminden gümbür gümbür açarım ışığı kaparım kızım zaten çoktan uyumuş olur.eşim benim bu halime sinir oluyor.hayatımda bir diziyi böyle izleyen görmedim der.oda show tv kanal d ye geçince ve orda final olunca izlemişti sonra pusu olarak başlayınca şimdi ben izliyorum diye mecbur izliyor.
hep söylüyorum söyleyeceğimde
GELMİŞ GEÇMİŞ EN GÜZEL EN MÜKEMMEL DİZİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…