hiç sevmiyorum bu diziyi eşim cıldırmışcasına perşembe günlerini bekler evde son ses kurtlarvadisi izlenir tamamen odaklanır cocukların ses cıkarmasına kızıar 6yasında kızım var Allahtan 9da uyuyor.son bolumde neydi oyle bu diziler bir cok kişiye örnek oluyor minicik bebegi öldürmiceklerdio sahneyi göstermiceklerdi birde memati kucagına almış kanlar içinde aglıyor orda koptum zaten aglamaktan olurmu ya benimde 1yasında oglum var Allahım sen yavrularımı koru üstelik bebegin gercek ailesi para için cocugunu ölmüş rolü yaptırıyorlar rol de olsa ben cocugumu öyle görmek istemezdim.Allah korusun bitse artık gına geldi zoraki izliyorum diziyi heleki esimin hipnoz olmuş gibi kendini kaptırmasından nefret ediyorum ayyy ne dertliyim suu dizidennn...
[video=dailymotion;xgbdox]http://www.dailymotion.com/video/xgbdox_kurtlar-vadisi-pusu-106-bolum-fragmany_shortfilms[/video]
sevmesenizde buraya neden yazıyorsunuz anlamıyorum sevmeyen izlemez.çocuğu öldürmüşlerde felanda falan.sanki başka dizide bebekler çocuklar ölmüyor.bu kadr abartmayın ve büyütmeyin.izlemezsiniz olur biter.bu kadr basit...evtt tabiii dizimde çocuk öldürüldü diyee türkiyede bihter gibi herkes eşinin yiğeniyle yasak aşk yaşıyor erkeklerde önüne gelene tecavüz ediyor.dizilerden etkilenecek kadr salak değil bu ülkee.nedir bu dizinin sevmeyenlerden,nefret edenlerden çektiğii anlamıyorumm.
gelmiş geçmiş EN BÜYÜK EN MÜKEMMEL DİZİ........!!!
kızlar ben diziyi çoktandır takip etmiyorum da şunu merak ettim;
abdülhey mezardaki sahnede adamı gördü niye bir şey yapmadı
o da mı onlardan oldu?:26:
sevmesenizde buraya neden yazıyorsunuz anlamıyorum sevmeyen izlemez.çocuğu öldürmüşlerde felanda falan.sanki başka dizide bebekler çocuklar ölmüyor.bu kadr abartmayın ve büyütmeyin.izlemezsiniz olur biter.bu kadr basit...evtt tabiii dizimde çocuk öldürüldü diyee türkiyede bihter gibi herkes eşinin yiğeniyle yasak aşk yaşıyor erkeklerde önüne gelene tecavüz ediyor.dizilerden etkilenecek kadr salak değil bu ülkee.nedir bu dizinin sevmeyenlerden,nefret edenlerden çektiğii anlamıyorumm.
gelmiş geçmiş EN BÜYÜK EN MÜKEMMEL DİZİ........!!!
arkadaşlar tartışma olmasın lütfen
her 2 tarafada sölüyorum
ayyy 2 haftadırdan beri memati beni ağlamaktan öldürüyor, sanırım kurtlar vadisini benden başka kimse izlemiyor. bende, benim adam dolayısıyla izliyom, sonra sarıyor yani merak ediyorum ne oluyor diye, herhangi bir işim varsa reklama ayarlamaya çalışıyom.
o pislik ersoyda ne kansız adam mış...pislik herif karısını başka adamların arabasına bindi diye öldürüyor oğlunuda başkaları öldürecek nasıl olsa onlardan önce ben öldüreyim diyor..varmı böyle birşey ..
Mematinin o hallerine dayanamıyorum. Akşam diyor ya allah kimseye evlat acısı göstermesin diye, gerçekten çok zor rabbim kimseye göstermesin.
O ersoy ne biçim bi adam ya, karısının çocuğunun döndüğüne sevineceğine, üstüne kendi öldürdü, zaten ben öldüreceğini tahmin etmiştim. Polata telefonda demişti, öldürün diye. mematinin mamoşuna yazık oldu. Çok ağladım. Dayanılacak bişey değil zaten, allah şehit ailelerine allah sabır versin.
Bütün hepsi gözünü kırpmadan adam öldürmesine rağmen ersoyun bu yaptığını karşısında hepsi dehşete kapıldı.Korkunç
evet haklısınız her hafta mutlaka birilerini deviriyor polat ve adamları ..ama dediğiniz gibi duyunca şok oldu hepsi ...ama inş polat orda bitirir kaçırmaz adamıda biraz olsun rahatlarız
o şehit ailelerini hiç düşünemiyom zaten allah sabır versin gerçekten...ALLAH herkese o şehitlik mertebesini nasip etmez ..ailelerede o teselli veriyordur..
Bende merak ediyorum polat öldürürmü ersoyu, bakalım bitirse bari işini, ama şöyle düşünüyorum adam diziye yeni girdi, heralde hemen çıkarmazlar.
Önceden bide cahit vardı herkesi yakıyordu, bide kaba kaba yılmaz bu ne diyordu, o da odundur ağam, kıldır ağam deyip duruyordu, onu bile zor öldürdüler, ersoyun işini bu kadar çabuk biritebilirle mi? senin fikrin nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?