Kurtlar Vadisi Pusu ATV

abim sayesinde tanıdığım dizi bir hafta olmasa üzülüyordum ama şimdide sinirimden üzülüyorum elleri kolları bağlı ya aksiyon aksiyon daha fazla aksiyon istiyorum perşembenin birincisi KURTLAR VADİSİ daima

ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı.elleri kırılılasıcalar ali mematiyi nasıl öldürdülerr:59::59::58:

Son düzenleme:
Bu bölümü bence çok kötüydü insanın psikolojisini alt üst ediyorlar dizi de olsa böyle bir sahneyi yayınlamamalıydılar soğudum bu diziden.

Akşam akşam nerden seyrettim ya ağlamaktan helak oldum adam çocuğun yatağının başına gidince hiç ihtimal vermedim ama yaptı şimdiye kadar hiçbir dizide çocuğun öldürüldüğünü görmedim bence çok yanlış

evet bende çok yanlış buldum ..ama o adamın mematiyle ne alıp veremediği var anlamadım iki haftadır izleyemiyorum..çok şaşırdım bu sahneleri görünce...
biliyormusunuz bu hafta yaşadıklarımız mematinin yaşadığından farksızdı o yüzden belkide çok kötü oldum...çocuk vurulduğu çok saçma .kınıyorum..hiç iyi örnek teşkil etmiyorlar..gülendam yazık kadına çok üzüldüm eşidenede tabi yazık adama neler çekti evlenene kadar...:43::43:

bir gün kurtlar vadisine ağlayacağım aklıma gelmezdi helak oldum yav..
kimler geldi geçti bu adam kadar acımasız olmadı !!!!!!

Geçen perşembe günü arkadaşlardaydık. Arkadaşın eşi kurtlar vadisi izlemeden yapamazmış. Bilseydim gitmezdim. Neydi o sahne öyle.... :50: Güya çocuğu öldürdüğünü göstermediler ama çocuğun yatağındaki kanı da tekrar tekrar göstermelirine gerek yoktu.:63:
O çocuğu senaryo da olsa öldürmelerine de gerek yoktu bence. :50: İşin garibi arkadaşların çocuğu var 2,5 yaşında eşimle ben sarılmışız çocuğa televizyona bakmasını engelliyoruz, arkadaşlarımız ise ooohhh memati napcak şimdi diye tahminlerde bulunuyor:20: çok kızdım yaaa:19:

Siz en doğrusunu yapmışsınız çocuğa göstermemekle, bende kurtlar vadisi ve ezel in olduğu günler ikizlerimi öğlen uykusuna yatırmıyorum akşam 8 de yatırıyorum

be bu diziyi pek izlemiyorum.bir kaç yıl önce fanatik idim.sonra bıraktım.şimdi arada sırada eşimde ayda bir belki izler.onla izlerim bende.bugün fragmanda mematinin mezarlıkta Allahını seven üstüme toprak atsın diye bağırması beni mahvetti.çok etkilendim cidden.Allah kimseye evlat acısı yasatmasın...

[video=dailymotion;xgbdox]http://www.dailymotion.com/video/xgbdox_kurtlar-vadisi-pusu-106-bolum-fragmany_shortfilms[/video]

:43::43::43::43::43::43:

hiç sevmiyorum bu diziyi eşim cıldırmışcasına perşembe günlerini bekler evde son ses kurtlarvadisi izlenir tamamen odaklanır cocukların ses cıkarmasına kızıar 6yasında kızım var Allahtan 9da uyuyor.son bolumde neydi oyle bu diziler bir cok kişiye örnek oluyor minicik bebegi öldürmiceklerdi :20: o sahneyi göstermiceklerdi birde memati kucagına almış kanlar içinde aglıyor :50:orda koptum zaten aglamaktan olurmu ya benimde 1yasında oglum var Allahım sen yavrularımı koru üstelik bebegin gercek ailesi para için cocugunu ölmüş rolü yaptırıyorlar rol de olsa ben cocugumu öyle görmek istemezdim.Allah korusun bitse artık gına geldi zoraki izliyorum diziyi heleki esimin hipnoz olmuş gibi kendini kaptırmasından nefret ediyorum:22:ayyy ne dertliyim suu dizidennn...

Back
X