Kurtlar Vadisi Pusu ATV

gülçin yavrum arada aşkı memnuya bakıyorum.arada da kurtlara.malum geç başlıyor kızım erken yatıyor.bide polat o uyuzla evelndiğinden beri içimden pek seyretmek gelmiyor.eşim sayesinde arada bakıyorum

aynen ya kazulet kendi yetmedi birde uremeye gecti minik minik kazuletler cikaracak artik bende izlemiyorum esim yanimda internet uzerinden seyrederken kulak misafiri oluyorum kizin adini elif koyarlarsa super olur kahrolur kazulet:lepi:

sonunda abdülü ayaga kaldirmislar sevinden adam bi aydir yatiyor..yata yata sirti agridi

ya tamda fundayla - polat bi araya gelecekken o odun kazımın yaptığı işmi....
hadi sıktın kıza bari bacağına falan sık demi...
hadi 1 kere sıktın ikinciye ne sıkıyosun be adam...
var bu kazımda bişiyler.
deşifre olmamış ajan falan galiba...

koca kafa kazım nolcak....

bencede kazımda bi şeyler dönüyor.iki defa mematinin yapma dediği şeyi yaptı.yakında çıkar kokusu.

Tek takip ettiğim dizidir digerlerini rast geldikçe izlerim.ılk vadiyi izlememiştim geçen sene 97 bölümü 2 ayda izledim ama değdi.Sonlarında çok ağladım Elifime kuzum benim keşke geri dönme şansı olsa.Şimdi bi ebru kazığı geldi Polatımın başına bela oldu.Ama olsun Elif bebeğimiz geldi ama onuda iskender alacak herhalde çok üzüldüm çünkü polatımın parçası yavrusu ebruda bu sezon ölür inşallah.
ıki üç haftadır çok güzel gidiyo dizi devamı gelir inşallah.

Allahııımmm sonunda beklediğim an geldiiii
Nekadar tatlılar çok yakıştı Necatinin kucağına bebek inşallah gerçek hayatındada bu mutluluğu Allahım nasip eder ona.

resim alıntıdır

Son düzenleme:
Oooooooffffff ya Polat Ebruyla arasını düzeltiyo herhalde çok kötüüüüüüüklava:.Allahım sen koruuuu barışmasınlar:çok üzgünüm:.Bebekte kaçırıldı ama Polattaki şansa bakınki:1shok: yolda rastgeldi kurtardı Elifimi sonra ne oldu iskender beg birdaha kaçıracak:mymeka:.Polatın zazaya mematinin başı diye verdiği fotoğraf çok komik olduuu zaza mors oldu :roflol:

evt benimde sevdiğim diziler arasında başta geliyor hatta.polatcığıma çok yakıştı bebek .babalık böyle bişey heralde en sert adamı bile gülümsetiyor .

çok şaşırdım diyebilirim benden başka izleyenlerde varmış. bana ne buluyorsun bu dizide diyenlere inat.hastayım polata yavvvv
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…