- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
Yeni topik için önce güzel haberler vereceksiniz şimdilik sen ve E elifkbr sonrasın da yani mayıs ayın da da 4 41EEEEE41 verecek ben hep yeni umut dolu bir topiğe transfer olacaz nasıl ki buraya başka topikten geldiysek burdan da güzel haberlerle yeni topiğe geçecez Allah’ın izniyleYaaaa valla yeni bir topigimiz olsa hamileligimizi paylaşsak ne güzel olur
Bat 16 Nisan , belirti iste adetten bir hafta sonra olan lekelenme , ve bu hafta başlayan kasıkta batmalar onun dışında pek birşey yok halsizlik var ama hamileyim kesin diyebilicegim kadar net olan bi halsizlik değilKuzum senin bat ne zamandı ? Ayyy öyle heyecan yapıyorum ki gelip sizi evden alıp hastaneye götüresim var okadar:))) belirti var mı??
Anamm az kalmış ya bugün bitti 6 gün yerleşme olabilir sık idrar yada idrar renginde bir değişiklik yok mu kız bir de sen ovu testi almıştın için de gebelik testi yok muydu bir de ovu testi yap bakalım nasıl çıkacak bu Arada ilişkiye girmeye devam et benim bşr hafta kala olmuş olmalıBat 16 Nisan , belirti iste adetten bir hafta sonra olan lekelenme , ve bu hafta başlayan kasıkta batmalar onun dışında pek birşey yok halsizlik var ama hamileyim kesin diyebilicegim kadar net olan bi halsizlik değil
Benim oldu bence yumurtam catladi , en son persembe yapmıştım sanırım ovulasyonu sonra bitti yapamadım pazar akıntım vardı ve sıcaklık artışı vardı olan olduAnamm az kalmış ya bugün bitti 6 gün yerleşme olabilir sık idrar yada idrar renginde bir değişiklik yok mu kız bir de sen ovu testi almıştın için de gebelik testi yok muydu bir de ovu testi yap bakalım nasıl çıkacak bu Arada ilişkiye girmeye devam et benim bşr hafta kala olmuş olmalı
Aynı benim gibisin ya aslında burda ben böyle oldum ilk zamanlar beklerdim adeti buraya üye oldum aceleci oldum çıktım:))) negatif olması gayet normal adete var daha çünkü yumurta spermle birleşince hemen bt yükselmiyor dönlenme 6 ve 9 gümü buluyor ondan sonda ki günlerde görünür kanda içim çok heyecanlı sizinle ilgili ama en son böyle olduğun da ark merak ediyordu hamile misin git test yap dedim hamile çıktı bakalım yine aynısı olacak mı inş bşr hafta sonra burda müjdeler gelir birer birer :)Benim oldu bence yumurtam catladi , en son persembe yapmıştım sanırım ovulasyonu sonra bitti yapamadım pazar akıntım vardı ve sıcaklık artışı vardı olan olduo iliskiden sonra başladı zaten değişik haller oldu sonra salı günü tekrar iliski oldu o gün akıntım daha fazlaydı onu da degerlendirmis oldum. Bu ay akıntıyı çok net anlayabildim her ayağa kalkmam da su gibi aktı resmen bembeyazdı kokusuzdu , idrar rengi geçen hafta koyulaşmıştı galiba o da. Ama çok koyu değil , gebelik testini de ben kullandım ya o kadar çok alışmışım ki gebelik testi görünce dayanamıyorum hemen işiyorum birini leke geldiği akşam denedim digerini de o sabah denedim ama yok birşey
Valla degisiyo sabah köyü sonra çok açık olmayan sarı bide idrarimin içind e o beyaz şeyden yine çıktı bu nedir ya parca gibi beyaz biseyCnm bence sen de baya belirti var psikolojik değildir umarım idrarın ne renk baktın mı hiç ?
Bence o akıntıdır başka birşey gelmiyor akla yada sperm kalıntısı olabilir göğüs ne durumdaValla degisiyo sabah köyü sonra çok açık olmayan sarı bide idrarimin içind e o beyaz şeyden yine çıktı bu nedir ya parca gibi beyaz bisey
Lazerin sıkıntısı bebeğe var mı pek bilgim yok yine de bekle ya az kalmış zaten tanıdık varsa yap tabi komşu filanAmannn lazerimi den3dim şimdi napim ya herşeyin hayırlısı o kadar para verdim aldım artık hamile kalırsam başkalarına seans başına ücretli yaparim
Yok yavrum akinti değil ne spermi taaa pazar günü birleşme oldu akinti yüzermi idrarda sanki peçeteyi küçük parçaya bölmüşsün bir parça başka yok beyaz biseyBence o akıntıdır başka birşey gelmiyor akla yada sperm kalıntısı olabilir göğüs ne durumda
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın hepimizin isteği o emin ol hepimiz korkuyoruz inş son olur bir daha yaşamayız24 martta kürtaj oldum, haziranda gebelik planlıyorum inş sorunsuz bir hamilelik geçiririm
Canım o kadar uzun bekleme bence kafan ve vücudun rahat olduğunda basla24 martta kürtaj oldum, haziranda gebelik planlıyorum inş sorunsuz bir hamilelik geçiririm
Geçmiş olsun bu arada son acın olsun insallahCanım o kadar uzun bekleme bence kafan ve vücudun rahat olduğunda basla
Alla alla kız bu nasıl birşey neyse kaşıntı yoksa takma kafana dr gidince sor ama unutmaYok yavrum akinti değil ne spermi taaa pazar günü birleşme oldu akinti yüzermi idrarda sanki peçeteyi küçük parçaya bölmüşsün bir parça başka yok beyaz bisey
Yok kuzum be kaşıntı flan gayet iyiyim yani anlamadimAlla alla kız bu nasıl birşey neyse kaşınt yoksa takma kafana dr gidince sor ama unutma
Senin göğüsler de değişiklik var mi ya bende yok, diğer gebeliğimde de yoktu gerçi çok dikkat etmiştim ona ama hiç rengi koyulaşmadı bile adete yakın her zaman olan memeydi isteYok kuzum be kaşıntı flan gayet iyiyim yani anlamadim
Valla hiç duymadım daha önce bence bir sıkıntı yoktur ya için rahat olsun gidince sorarsın haftaya gitYok kuzum be kaşıntı flan gayet iyiyim yani anlamadim
Canim bende bayadir asiri bel ağrısi var ara ara kasik ağrım sonra bacaklarda ağrı heleki sabah kalktigimda vücudumu taşıyamıyor resmen sık idrara çıkma hafif mide bulantısı ve anlık bas dönmesi göğüslerim agrimiyo acimiyo onlarda öyle geçen hafta muthis uyku halim vardı şimdi de öyle gerçi bende böyle iste yine tuvalete gidecem mesela yine bastırdı resmen kasiklarima baski yapiyo idrar bide asiri gaz sorunum varSenin göğüsler de değişiklik var mi ya bende yok, diğer gebeliğimde de yoktu gerçi çok dikkat etmiştim ona ama hiç rengi koyulaşmadı bile adete yakın her zaman olan memeydi istebu da öyle , ve çok hafif adet agrisina benzer agri var karnımın altında
BEnde 24 martta kürtj oldum haziranda gebelik planlıyorum24 martta kürtaj oldum, haziranda gebelik planlıyorum inş sorunsuz bir hamilelik geçiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?