Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben onu denedim bende bişey olmadı ama işte testler kafamı çok karistiriyo benim şimdi çöpten baktım cokkkk incecikk çizgi var beklemesine rağmen dunkiler bariz belliydi bu böyle çıktı anlamadim yani
Kuzum sen gidip ucuz testlerden alsan birde onlarla denesen bir kaç tane al ve dene en azından kafan rahat olur hastaneye gidebilseydi ne iyi olurdu ama olsun idrarla da belli olur bence sen adete bir iki gün kala idrar yap yine hepsi silik çıkış biri yanlış 3 demi yanlış benim de kafam karıştı ama bence hamilesin sen inş öylesin dir

Bilmiyorum ki cnm benm hep lekeydi ve oda bigün geliyorsa birgün gelmiyordu Dr a 10. Gün gttim herşey çok gzl dedi suanda lekelenme tarzında olması lazm dedi acaba sen adet mi oldun

Bilmiyorum ki cnm benm hep lekeydi ve oda bigün geliyorsa birgün gelmiyordu Dr a 10. Gün gttim herşey çok gzl dedi suanda lekelenme tarzında olması lazm dedi acaba sen adet mi oldun
Kafam karıştı şuan adet olsam doktor anlarmı acaba aynı adet gibiydi gerçi ama ne biliym ne karışık işler

Kafam karıştı şuan adet olsam doktor anlarmı acaba aynı adet gibiydi gerçi ama ne biliym ne karışık işler
Bilmiyorum ki bu kadar çabuk adet olman için kürtajdan hemen sonra yumurtlamış olman gerekiyor bence bekle 30 günü geçerse bi.gidersin çünkü bana bi kaç ay düzensiz olabilir endişelenme çok normal demişti

Cnm düşünmemeye çalıs çok strese girdin sen kafanı boşalt biraz herşey gzl olucak inş
Canım inanki artık bebek için kafayı bozmuyorum varsa vardır yoksa yok allahın bileceği iş ama testler niye böyle cikiyo ya dunkileri attim size bariz belliydi bugün ne oldu cokkk ince çıktı

canım alırım tabiki de erken testte çıkmayan onda cikarmiki eczacilardan utanıyorum artık ya

canım alırım tabiki de erken testte çıkmayan onda cikarmiki eczacilardan utanıyorum artık ya
Aslında onda çıkan çok var erken testi artık çoğu kişi kullanmıyor utanma cnm git al bşr kaç gün daha bekle ve yap hem bak bu günde bitti kaldı 4 gün :)

Aslında onda çıkan çok var erken testi artık çoğu kişi kullanmıyor utanma cnm git al bşr kaç gün daha bekle ve yap hem bak bu günde bitti kaldı 4 gün :)
ne bilim canım ya midem bulaniyo çok anlık başım dönüyo inanki ne olduğunu bende anlamıyorum

ne bilim canım ya midem bulaniyo çok anlık başım dönüyo inanki ne olduğunu bende anlamıyorum
Mide bulantısı ve baş dönmesi acep birşeyler mi oluyor :) gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle vardır inş öyle diyelim öyle olsun ben de şimdi benim akrabalara sinir oldum yahu sadece birine söyledim hatta söz istedim kimse duymasın diye maşallah bütün sülale duymuş bilmiyormuş gibi bana arayıp soruyorlar hani bu resmen beni aptal yerine koymak dur arayalım bizim de bildiğimizi bilsin gibi birşey şuan sinir oluyorum

Okurken çok sinirlendim gerizekaliya bak sen ya , o söylediğin kişiyi alıp sacından tutup sürüklemek lazim niye söylemiş bi sor Allahaşkına beyinsize, arayanlara sonuç karışmış falan de söyleme bu sefer bilmesinler. İçinde iyi niyet olan biri bu kadar öğrenmek icin çabalamaz , madem öyle birşey var senin haber vermeni onlarla da paylaşmanı beklerler.

Öyle oluyor cnm valla biri duyunca herkes duyuyor kimseye söylememek en gzldi insan paylaşmak istiyor ama ben akıllandım o yuzden burdakiler bilsin yeter birde güzel anneme sölicem ilk çünkü ona söylememiştim süpriz olsun diye ama bu sefer ilk ona sölicem biz bide evde anne babalara süpriz hazırlayıp söylemiştik şimdi aklıma geldi kursaklarında kaldı

Ahhh canım ahhh isterdim bende hamile olup haber vermeyi bende bebeğin kalp atışı durmuş dediğim zamanı hatırladım annem uzakta durmadan arıyordu ne yaptın nasilsin diye offf allahım sen büyüksün hepimizin yardımcısı olsun rabbim

Ya sen niye test yaptirmadin valla yaptır sendende alalım güzel haberler bu ayı o kadar verimli sgecirmistimki rabbim vermeyince vermiyor kurban olduğum gecede kan tahlili yaptirmisim rüyamda pozitifti rüyalara kaldım resmen ya

Hayırlısı olsun artık ya bi güzel haber aldık ben onun haberiyle bile çok mutlu oldum sıra bizde , bakalım biz ne zaman güzel haberler Alicaz. Test yapmayı çok istiyorum eşime söylüyorum ikna ediyorum tam gidicez neyse ya diyorum içimden bi ses bekle diyo hep normalde çoktan giderdim ama tam gidicekken kalıyorum , hem az kaldı adete biraz daha dişimizi sıkalım seninle bekleyelim

Ben bilmiyorum ya acaba adetim düzensiz gelirmiki oğlumu doğurduktan sonra 6 ay adet olamamıştım ben bebek düşünmeden önce istemezdim ama içim içimi yiyor inanki çok istiyorum rabbim biliyor oğlumda çok istiyor dua ediyo çocuk allahım yine kardeşim olsun ama bu sefer ölmesin diye

Ooohh senin dualar sağlam yerden :) Rabbim duasını kabul eder insallah tez vakitte

Kızlar konuyla alakasız ama 100 gr tereyağ kaç kaşık bi söyleyin Allah rızası icin ya internetten baktım ama bulamadım anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…