Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bilmiyorum ya acaba adetim düzensiz gelirmiki oğlumu doğurduktan sonra 6 ay adet olamamıştım ben bebek düşünmeden önce istemezdim ama içim içimi yiyor inanki çok istiyorum rabbim biliyor oğlumda çok istiyor dua ediyo çocuk allahım yine kardeşim olsun ama bu sefer ölmesin diye
Oy yerim ben onu ya canım benim çocuklar böyle masum işde böyle içten güzel duamı olur.Tez zamanda gelsin kardeşi inş

Oy yerim ben onu ya canım benim çocuklar böyle masum işde böyle içten güzel duamı olur.Tez zamanda gelsin kardeşi inş
Amin inşallah valla sokakta çocuğun bi tanesi kardeşine bağırmış manyakçocuk diyo insan kardeşin e bagirirmiymis eğer kardeşi olursa hep korurmus öyle diyo bana ya bide bişey sorucam ben durmadan tuvalete gidiyorum kaç gündür valla sanki uzun zamandır tutuyormuş gibi valla şaşırdım bu kadar belirti yaşayıpta hamil e olamamak

Kızlar size bu ders olsun kimseye güvenipte söylemeyin bi atasözü gibi söyleme dostuna döktün gider söyler dostuna diye ben kimse duymasın geçen sefer nazara geldi
Okurken çok sinirlendim gerizekaliya bak sen ya , o söylediğin kişiyi alıp sacından tutup sürüklemek lazim niye söylemiş bi sor Allahaşkına beyinsize, arayanlara sonuç karışmış falan de söyleme bu sefer bilmesinler. İçinde iyi niyet olan biri bu kadar öğrenmek icin çabalamaz , madem öyle birşey var senin haber vermeni onlarla da paylaşmanı beklerler.
birde beni düşün İnan taşikardim oldu sinir oldu ya o akrabam ne yazikki aynı şehirdeyiz sürekli gel git yapıyor hani Benden beklentisi olmasın diye mecbur kaldım söyledim ve söz verdi çünkü anlattım benim ailem de ve eşimin ailesinde henüz hiç hamile kalmamış insanlar var yıllardır bebek bekleyen geçen sefer burnumdan geldi bu kez büyüsün sonra öğrensinler istedim maşallah tutamamış kendisini söylemiş çok belli arayıp dünya laf sayasım var ama arayanlar bana direk hamilesin demediği için kanıtım yok valla size ders olsun sakın ama sakın söylemeyin kimseye sadece aileniz bilsin yoksa benim gibi sinir krızı geçirirsiniz

Amin inşallah valla sokakta çocuğun bi tanesi kardeşine bağırmış manyakçocuk diyo insan kardeşin e bagirirmiymis eğer kardeşi olursa hep korurmus öyle diyo bana ya bide bişey sorucam ben durmadan tuvalete gidiyorum kaç gündür valla sanki uzun zamandır tutuyormuş gibi valla şaşırdım bu kadar belirti yaşayıpta hamil e olamamak
Bende de öyle valla , baş agrisi hafiften kendini gösteriyor gibi kasikta batmalar devam aman bilemedim ya Hamileyiz bence :D

Öyle oluyor cnm valla biri duyunca herkes duyuyor kimseye söylememek en gzldi insan paylaşmak istiyor ama ben akıllandım o yuzden burdakiler bilsin yeter birde güzel anneme sölicem ilk çünkü ona söylememiştim süpriz olsun diye ama bu sefer ilk ona sölicem biz bide evde anne babalara süpriz hazırlayıp söylemiştik şimdi aklıma geldi kursaklarında kaldı :KK43:
Rabbim bir daha nasip edecek hiç merak etme inş ikinci adeti görmeden hamile kalırsın beni korkular sardı yine öyle pis gözlü insanlar ki anlatamam söylemek zorunda kalmasan asla söylemezdim inş rabbim onların gözlerinde korur beni diye dua ediyorum başka elimden gelen birşey yok:(

Ahhh canım ahhh isterdim bende hamile olup haber vermeyi bende bebeğin kalp atışı durmuş dediğim zamanı hatırladım annem uzakta durmadan arıyordu ne yaptın nasilsin diye offf allahım sen büyüksün hepimizin yardımcısı olsun rabbim
Yaaaaa yazmayın bunları ağlattınız beni yapmayın güzel düşünün vazgeçmeyin lütfen herşey çok güzel olacak o kötü günleri geçirdik gitti rabbim önce bize sağlık versin sonrada sağlıklı bebekler

Hayırlısı olsun artık ya bi güzel haber aldık ben onun haberiyle bile çok mutlu oldum sıra bizde , bakalım biz ne zaman güzel haberler Alicaz. Test yapmayı çok istiyorum eşime söylüyorum ikna ediyorum tam gidicez neyse ya diyorum içimden bi ses bekle diyo hep normalde çoktan giderdim ama tam gidicekken kalıyorum , hem az kaldı adete biraz daha dişimizi sıkalım seninle bekleyelim
Kuzum öyle istiyorum ki sizin de hemen hamile kalıp artık hep yeni bir topiğe geçmeyi hadi biliyorum olacak inş inş bu ay olacak birlikte bir birimizi destek tam destek 9 ayı geçirecez :))

Kızlar sizden bekliyorum güzel haberler hadi bakalım bidahaki ayda ben katılırım inşallah aranıza hayırlısı ile

Kuzum öyle istiyorum ki sizin de hemen hamile kalıp artık hep yeni bir topiğe geçmeyi hadi biliyorum olacak inş inş bu ay olacak birlikte bir birimizi destek tam destek 9 ayı geçirecez :))
Aminnn canım inşallah valla çok mutlu oluruz ailecek ya sende çok tuvalete gidiyomusun valla mahvoldum bee tuvalet e gitmekten

Kızlar sizden bekliyorum güzel haberler hadi bakalım bidahaki ayda ben katılırım inşallah aranıza hayırlısı ile
Cnm benim seni zaten bekliyorum içimden bir ses bir daha ki ay herkes hamile olacak diyor ayyy inş gerçek olur size dua bol bol ediyorum

Aminnn canım inşallah valla çok mutlu oluruz ailecek ya sende çok tuvalete gidiyomusun valla mahvoldum bee tuvalet e gitmekten
Sürekli tuvalete gidiyordum hala da öyle ama idrar ilk hamilelikte gibi çok koyuydu yalnız kürtaj sonrası oda öyle olduğu için takılmadım kızlar şimdi anlatayım kasıkta batma kalp atma gibi birşeyler oluyordu vajinada gaz çıkıyordu ilişki olmadan da sürekli idrar ve koyu renkte göğüste tık yok aynı göz bebeği de aynı:) sadece kasık ağrısı her gün neredeyse vardı

Et kuzum et ben her namazimda ediyorum rabbim önce ısteyene sonrada bana nasip et diye inşallah dualarımız bize güzellikle geri donecek
Dönecek tabi öyle şanslıyız ki hiç bir tedavi olmadan hepimiz hamile kaldık tamam sonrasında sıkıntılar yaşadık ama bu bile bu zaman da mucize okuyorsunuz sizde milyonlarca insan tüp bebek denediği halde olmuyor yaşları erken bile olsa elhamdulillah çok şükür rabbim bize nasip etti size de nasip edecek E elifkbr ve sen bu ay sonu güzel haber vereceksiniz :)

Dönecek tabi öyle şanslıyız ki hiç bir tedavi olmadan hepimiz hamile kaldık tamam sonrasında sıkıntılar yaşadık ama bu bile bu zaman da mucize okuyorsunuz sizde milyonlarca insan tüp bebek denediği halde olmuyor yaşları erken bile olsa elhamdulillah çok şükür rabbim bize nasip etti size de nasip edecek E elifkbr ve sen bu ay sonu güzel haber vereceksiniz :)
Ay insallah abla ya bu ay eşim hep sen hamilesin dedi ben ısrarla yok dedim ama iki gün önce sanki hissettim dört dönüyorum evde bebis var diye , hayırlısı olsun hakkımızda beklemek çok zor

Amin canım inşallah sonda takacam kendime bu nedir ya üşüttüm desem öyle az gelmiyo bildiğin çok tutmuş gibi bide çok gaz var bende acayip ya

Ay insallah abla ya bu ay eşim hep sen hamilesin dedi ben ısrarla yok dedim ama iki gün önce sanki hissettim dört dönüyorum evde bebis var diye , hayırlısı olsun hakkımızda beklemek çok zor
Kuzum senin bat ne zamandı ? Ayyy öyle heyecan yapıyorum ki gelip sizi evden alıp hastaneye götüresim var okadar:))) belirti var mı??

Back