Predictor Early bildiğin konuya yakındı erken gebelik yapmıştım laboquick de çok .az görünüyordu ama o normal testtiAynen benim de laboquick marka internetten almıştım ondan alıp bak
Anladım denesin bi bakalım bence hamile kan tahlili vermeden birşey belli olmaz hep bi acaba olacak..senin kürtajın kaçıncı günü ?Predictor Early bildiğin konuya yakındı erken gebelik yapmıştım laboquick de çok .az görünüyordu ama o normal testti
33 canım gelmiyor kırmızılarım beklemedeyim içimde bir heyecan var nedeni belirsizAnladım denesin bi bakalım bence hamile kan tahlili vermeden birşey belli olmaz hep bi acaba olacak..senin kürtajın kaçıncı günü ?
Peki korunmasız ilişki oldu mu ay belki hamile kalmışsındır belli mi olur benim bi ark öyle kaldı hiç adet olmadan ikinciye sen bi git dr test filan yapar belki ona göre söktürücü verir ama olmadığın için korkma 40 normal karşılanıyor bilirsin benim de 31 gün sonra gelmişti kanamam acayip ağrılıydı ve yoğun bi kanama oldum33 canım gelmiyor kırmızılarım beklemedeyim içimde bir heyecan var nedeni belirsiz
Yok cnm korundm ben imkansız yani zaten sık ilişkide olmadı çok ağrım var ve akıntım belimde ağrıyor sökülemedi daha bence ondan gelmedi adaçayı içiyorum iki gündür hem yardımcı olsun hemde hormonlar düzenlensin diye ama bakalım haftasonu kadar olmazsam Dr uma yazıcamPeki korunmasız ilişki oldu mu ay belki hamile kalmışsındır belli mi olur benim bi ark öyle kaldı hiç adet olmadan ikinciye sen bi git dr test filan yapar belki ona göre söktürücü verir ama olmadığın için korkma 40 normal karşılanıyor bilirsin benim de 31 gün sonra gelmişti kanamam acayip ağrılıydı ve yoğun bi kanama oldum
Ozmaan bir de maydanoz kaynat iç benim öyle gelmişti iki gün sabah akşam içmiştim bir iki güne olmuştum ovu testin de var yaparsın ama gün aşırı ilişkiye ve daha önce demiştim gördün mü bilmiyorum tükürük kesinlikle olmasın ona dikkat et ilişki sırasından anladın sen :)Yok cnm korundm ben imkansız yani zaten sık ilişkide olmadı çok ağrım var ve akıntım belimde ağrıyor sökülemedi daha bence ondan gelmedi adaçayı içiyorum iki gündür hem yardımcı olsun hemde hormonlar düzenlensin diye ama bakalım haftasonu kadar olmazsam Dr uma yazıcam
Tamam cnm çok sağolasın olmadı maydanozu denim gelmezse bir iki güne valla insan şaşır kalıyor ne yapacağını bilemiyorOzmaan bir de maydanoz kaynat iç benim öyle gelmişti iki gün sabah akşam içmiştim bir iki güne olmuştum ovu testin de var yaparsın ama gün aşırı ilişkiye ve daha önce demiştim gördün mü bilmiyorum tükürük kesinlikle olmasın ona dikkat et ilişki sırasından anladın sen :)
Canım senn kürtjdan sonra kanaman kaçıncı gün bitti ve bittikten sonraki 33.gününmü bugün33 canım gelmiyor kırmızılarım beklemedeyim içimde bir heyecan var nedeni belirsiz
Stres yapma ki gelsin yoksa Elif gibi uzar o çok stres yaptı ilk adeti gecikti bırak kafanı yorma bekle olup bebiş için çalışmalar başlayacak daha onları dinlen bol bol mesain başlayınca lazım olacak:)yap bir kahve ve düşün nasıl bir üzüntüyü atlattın kabus bitti oh çok şükür de güzel günlerde beni bekliyor de ve rahatlaTamam cnm çok sağolasın olmadı maydanozu denim gelmezse bir iki güne valla insan şaşır kalıyor ne yapacağını bilemiyor
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın kürtaj sonrası Benim tam 20 gün lekeli kanamalı devam etti senin dediğin gibi kahve rengi oldu hep sonra birden kesildi bir on gün sonra adet oldum sen ilk kürtaj olduğun günü say ve olacağın güne kadarBenmde bugün kurtajn 19.günü kanamam bitti gibi çok açık kahverengi akıntım var yarın doktora gidecm bakalm ne der.bu arasa ben bu kanama bittiği için adete yeniden mi saymaya başlycm yoksa 20.gündemi devam edecm
Cnm ilk 2 gün kanama oldu 14. Güne kdr leke geldi bnmde bugun 33. Gün ben 10. Gün Dr a kontrole gittiğimde 1.1-5 ay sonra olursun dedi 40 güne kadar olmaman normal dedi kürtaj gününü adetin 1. Günü sayıcaksın demişti yani seninde 20. Günün oluyoeCanım senn kürtjdan sonra kanaman kaçıncı gün bitti ve bittikten sonraki 33.gününmü bugün
bat ne zamandı seninAkşam gidelim acile test icin dedik ama vazgeçtim ben yine , beklemek zor ama bekliycem mecbur. Çünkü çok Emin’im benim yumurtlama pazar ve salı arası oldu
Cnm yaparım da unutmazsam inş:)değişik bşr yöntem daha önce deneyen olmuş mu doğruluk payı ne ?Kızlar yarın sabah benim icin bunu denermisiniz aranızda korunanlar var çünkü , bende sabah deniycemAliberaElif sende dene doğruluk payı çok yüksekmiş araştırdım merak ettim o yüzden. Hamile olmayan birinde de ayni seyler mi olucak ona da bakarız
Kuzum ben onu denedim bende bişey olmadı ama işte testler kafamı çok karistiriyo benim şimdi çöpten baktım cokkkk incecikk çizgi var beklemesine rağmen dunkiler bariz belliydi bu böyle çıktı anlamadim yaniKızlar yarın sabah benim icin bunu denermisiniz aranızda korunanlar var çünkü , bende sabah deniycemAliberaElif sende dene doğruluk payı çok yüksekmiş araştırdım merak ettim o yüzden. Hamile olmayan birinde de ayni seyler mi olucak ona da bakarız
16 mart canimbat ne zamandı senin
Idrar dibe mi çoktu üstünde biseyler oluşmadı miKuzum ben onu denedim bende bişey olmadı ama işte testler kafamı çok karistiriyo benim şimdi çöpten baktım cokkkk incecikk çizgi var beklemesine rağmen dunkiler bariz belliydi bu böyle çıktı anlamadim yani
Ama ben 2 gün öncesine kadar aynı adet gibi kanamam oluyo belki daha az ama kanamam vardı en son 2 gün önce parça gibi bsey geldi ondam sonra kanama kesildi acaba ne zaman adet olurum ya sennki 2 gün sürmş kanaman benm nye uzun sürdüCnm ilk 2 gün kanama oldu 14. Güne kdr leke geldi bnmde bugun 33. Gün ben 10. Gün Dr a kontrole gittiğimde 1.1-5 ay sonra olursun dedi 40 güne kadar olmaman normal dedi kürtaj gününü adetin 1. Günü sayıcaksın demişti yani seninde 20. Günün oluyoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?