Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmaz allahın izniyle korkma sen geçenlerde demiyomuydun sen değilmiydin ya değeri düşük olan yüksek şuan bebeğim ev et kese görünmez ama bencede bu geç döllenme umudunu yitirme sakin

Allah razı olsun saol cnm benim rabbim sizede yaşatsın diye İnan çok dua ediyorum ben biliyorum ki siz de yazacaksınız çok yakında adetini ol çalışmalara başla ve bize müjdeyi ver inş :)

Olmaz allahın izniyle korkma sen geçenlerde demiyomuydun sen değilmiydin ya değeri düşük olan yüksek şuan bebeğim ev et kese görünmez ama bencede bu geç döllenme umudunu yitirme sakin
Dua edin bana da ben size her gün edeecem olsun diye ve olacak inanıyorum biz kayıplar yaşadık çok üzüldük mutlu günlere az kaldı sen de hamilesin bence silik çıkması burda çok duydum hadi git bt yaptır müjdeyi ver :)

Allah razı olsun saol cnm benim rabbim sizede yaşatsın diye İnan çok dua ediyorum ben biliyorum ki siz de yazacaksınız çok yakında adetini ol çalışmalara başla ve bize müjdeyi ver inş :)
İnşallah cnm bende bekliyoeum dört gözle gelecek o günleri

Kızlar doktordan çıktık şuan belli olmaz dedi ayın 17 18 gibi gel dedi anca belli olur dedi dedim ki coraspin kullanayım mı diye bir keseyi görelim öyle dedi konuluruz sanırım pek istekli değil ama ben bi pıhtılaşma yüzünden bşr daha yaşamak istemiyorum

İnşallah cnm bende bekliyoeum dört gözle gelecek o günleri
Gelecek elbette kuzum hatırlarsan ben hep diyorumdum burda yakında yazacaz diye aslında hiç umudum yoktu günleri kaçırdım diye nasip olacağı varsa illaki olur benim hesapladığım günden bir hafta sonra olmalı çünkü ozmaanlar ilişki oldu iyi hatırlıyorum

Ben ilkini adet geçmeden öğrenmiştim hemen Dr a koştum bunda öyle yapmayı düşünmüyorum 5 haftadan sonra gidicm çünkü çok stres oluyor insan düşünmeden edemiyor çok tecrübe sahibi oldum kendime stres yaratmıcm bu sefer

Yani kafa rahat olunca İnan bana oluyor ben vazgeçmiştim Mayıs’a kalır diyordum ama hiç beklemediğim anda oldu ya aslında geç olsa da tek isteğim sağlıklı olması İnan olmasına sevindim ama bu korkular birden Sevincimi yok etmeye başladı rabbim sen burda olan herkese en yakın zaman da sağlıklı bebişler nasip et amin diyin :)

Amin amin inşallah sağlıkla gelsin hepimizin kuzuları daha cinsiyetlerini Konuşacaz rabbimin izniyle

Amin kuzum aminnn benimde beyin dalgalarimin yanmasına çok az kaldı sabah bende miratech marka erken gebelik testi aldım yeniden sinirlerim bozuldu iyice ya cooookkkkkk ince soluk bi çizgi var budami durdukça kouulasacak yada acaba bende bir sıkıntımı var anlamadım ya evde gebelik testin varsa yapsana nasıl çıkacak çok merak ediyorum

Kuzum erken olan testten almasaydın keşke normal 5 TL’lik olanları alsaydın ben sabah sizin için yaptım silik çıktı dur atayım gör ben almıştım ya ovu testi yanında 10 gebelik vardı onu yaptım

Bakın böyle çıktı sabah

Eklentiler

• 152A01FC-1F53-4869-933A-BB17B59F4285.jpeg
    16,9 KB · Görüntüleme: 24
Ben ovülasyon ile olmustu ilk gebelik ordan kalan testlerim var 15 tane fln 2 de gebelik var yine ovülasyon testiyle başlıcam işde
Aynen öyle yap ben aldım 30 ovu 10 gebelik dönünce kullanırım demiştim çünkü bana geldiğin de benim hesaplama göre yumurtlama gününü geçmiştim ama hatırlarsan ben bir tane yapıp atmıştım bence ozmaan yumurtladım

Bakın böyle çıktı sabah
Canım hemen çıktı dimi senin ama benim daha 5 günün var adete cikmazki acaba dün aldığım teatlermi bozuktu ya ikisi birden valla kafam karıştı hastaneyede gidemiyorum suanda bilemedim rüyamda kan tahlili yaptirmisim güya hamileyim ama çok kucukdu deger

Bak bu testte neredeyse 1 saattir bekledi çizgiyi ben zor görüyorum Eki Görüntüle 2135646
Hemen çıkmadı biraz bekledim hatta ilk hayal görüyorum sandım okadar yoktu yani sonradan öyle çıktı erken gebelik testini bşr kaç defa kullandım ama bence sen ucuz olanlardan al birde öyle dene ucuz zaten ve ayrıca burda bir sürü kişi adete yakın silik çizgi görmüş hamile olduğunu öğrenmişti kan testini adet zamanı yap zaten ya kafan allak bullak olmasın bekle az kalmış zaten

Cnm m predictor Early ile yap ben bunda görmüyorum bnm 20 idi ilk kan değerim ve çizgi baya belliydi yani çok düşük kanı bile algılıyor bu testlere ben hiç güveniyorum ya yada predictor Early
Aynen benim de laboquick marka internetten almıştım ondan alıp bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…