- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Canım git acile hemen gir bosyere sıra bekleme günüm geciyo migrenim var hap alacam test yaptırmak istiyorum de hemen istiyo zaten tahlil sonrada sonuca netten bakarsinYa devlet hastanesinde kan vermek icin napiyoruz illa doktora gözükmek mi gerekiyo yarın annemlere gidicem sağlık ocağına yetişemem özele de gitmek istemiyorum devletten nasıl yapıyoruz doktor mu istemesi gerekiyo
Hahahaaaa valla ya siladan cekmistim whtsapptan kendime atmıştım kız allahım yaSılaya neden attın kibiz de yorumluyoruz şurda herhalde dimi Allahım ya
Canım bilemedim ya birazda beklediya acaba hiç olmasada bekleyen test çift çıkarmı böyleBence de hamilesin canim :) bu kadar net çıkmazdı
Çıkar ama çok net kuzum senın sadece şu var kaç tane test yaptın hepsinde çıkması imkansız durdukça ki hamile değilsen zaten 2. Çizgi mümkün degil çıkmıyor hatalı test olsa hepsimi hatalı olacakCanım bilemedim ya birazda beklediya acaba hiç olmasada bekleyen test çift çıkarmı böyle
Canım 2 tane yaptım bugün ben şimdi bunlar bi 10 dakikada falan çıktı durdukça daha koyu olduya şimdi anlamadım ya acaba diyorum negatif bi test sonradan pozitif gibi olurmu çizgiler cikarmiÇıkar ama çok net kuzum senın sadece şu var kaç tane test yaptın hepsinde çıkması imkansız durdukça ki hamile değilsen zaten 2. Çizgi mümkün degil çıkmıyor hatalı test olsa hepsimi hatalı olacak
Sanmıyorum ben hiç denk gelmedim predictor Early genelde yanıltmıyor ama bu miratech mi yaptığın marka miratech yanıltıyor çünkü çok örneği var forumdaCanım 2 tane yaptım bugün ben şimdi bunlar bi 10 dakikada falan çıktı durdukça daha koyu olduya şimdi anlamadım ya acaba diyorum negatif bi test sonradan pozitif gibi olurmu çizgiler cikarmi
Yok canım days comfort diye bi marka ışte napsam bilemedim yaSanmıyorum ben hiç denk gelmedim predictor Early genelde yanıltmıyor ama bu miratech mi yaptığın marka miratech yanıltıyor çünkü çok örneği var forumda
Kan ver sen müsait.bi zamanda zaten adete az bi zaman kalmıs varsa değer düşüktü olsa çıkarYok canım days comfort diye bi marka ışte napsam bilemedim ya
Kuzum sen hamişsin ay yada öyle olsun istiyorum hadi hayırlısı olsun senin içinKızlar bakın bugün yaptığım aynı marka iki testEki Görüntüle 2135419 Eki Görüntüle 2135419
Unuttum ben onu ya
İnanmiyorummmmŞimdi sizi bira mutlu edeyim hatta umut dolu olun istiyorum ayyy nasıl başlasam biledim öncelikle sizi çok sevdim ve sizinle olmak beni çok mutlu ediyor ne bileyim ailem gibi oldunuz kızlar iyi ki varsınız:)bu akşam baş ağrısından ölecek gibiydim hap attım geçmedi acile gittim doktor ağır bir ağrı kesici yapacam hamile misin dedi ben de yok adet gibi lekelerim var dedim eşimde ısrarla doktora test yapalım dedi ve ve ben hamşleyim kızlar bu bir mucize bu Allah’ın lütfu öyle şaşkınım ki sizi anlatmak istedim kaç haftalık bilmiyorum dr gidecem yarın ana hala inanamıyorum biz güya yumutlama gününü kaçırmıştır ve olmayacak duygusuyla gayet rahattım geçti zaten aman diyordum demekki kafa rahat olunca oluyor rabbime şükürler olsun inş inş inanıyorum sizinde mutlu haberleri gelecek ama lütfen üzülmeyin benim niye olmadı diye nasip unutmayın sizin vücudunuz ne zaman hazırsa ozmaan olacak bana dua edin ne olur korkuyorum hemde çokk yani öğrenince önce çok sevindim şaşırdım ve korkularım başladı siz dua ederseniz ben biliyorum ki hiç birşey olmayacak Allah’ın izniyle
İnş kuzum ya inş herşey güzel olur dua edin lütfen bana İnan daha şimdi hepiniz için ettim duamı rabbim size de en yakın zaman da nasip etsin inş darısı başınıza:)İnanmiyorummmmCanimsin sen benimm, inan çok mutlu oldum çokta sasırdım hiç korkma dualarım seninle bu sefer çok güzel olucak insallah hersey
Kuzum son sat çok karışık yanı sürekli gün aşırı leke geldi tam kanamanın başladığı galiba ayın 6 yada 8 emin değilim bu arada tekrardan leke geldi hatta geçen söyledim sana yine leke 3 gün sürmedi ama ilk adetim de böyle olduğu için takılmadım hiç hatta sadece ve sadece afet sancısı vardı onun dışında ne göğüs nede başka birşey ilk gebelikte göğüs ağrısından ölüyordum yine öyle olur sanıyordum bt 330 çıktı yarın gidip bi görüneyim diyorum henüz kese filan oluşmamıştır diye tahmin ediyorum çünkü ilkinden deneyimliyim 6 binlerde çıkıyordu işte böyle ama gerçekten kafam çok rahattı gününü kaçırdık diye eşimle hep kavga ettim senin yüzünden bu ay gitti diye demekki vazgeçince oluyor yada kafa olmayacak rahatlığıyla oluyorBeta kaç çıktı ilk adeti ne zaman olmustun sen bilgi ver bakalım biraz
Yüksek değerin çok güzel insallah çok güzel olucak herşey , hayırlısı olsun hakkında yarın gittiğinde mutlaka yaz buraya daKuzum son sat çok karışık yanı sürekli gün aşırı leke geldi tam kanamanın başladığı galiba ayın 6 yada 8 emin değilim bu arada tekrardan leke geldi hatta geçen söyledim sana yine leke 3 gün sürmedi ama ilk adetim de böyle olduğu için takılmadım hiç hatta sadece ve sadece afet sancısı vardı onun dışında ne göğüs nede başka birşey ilk gebelikte göğüs ağrısından ölüyordum yine öyle olur sanıyordum bt 330 çıktı yarın gidip bi görüneyim diyorum henüz kese filan oluşmamıştır diye tahmin ediyorum çünkü ilkinden deneyimliyim 6 binlerde çıkıyordu işte böyle ama gerçekten kafam çok rahattı gününü kaçırdık diye eşimle hep kavga ettim senin yüzünden bu ay gitti diye demekki vazgeçince oluyor yada kafa olmayacak rahatlığıyla oluyor
Ama ilk gebelikte de böyle yüksekti bat bir gün geçmişti yaptığım da ama küçük sat tarihine göre az bi değer sanırım ben geç dönlendim bat bşr hafta kala oldu sanırım bakalım yaşayıp görecez korkunun ecele faydası yok rabbim sağlıklı versin tek istediğimiz bu şimdi 8 hafta gelecek ve ben korkudan dokuz doğuracağım aynısı olur mu diyeYüksek değerin çok güzel insallah çok güzel olucak herşey , hayırlısı olsun hakkında yarın gittiğinde mutlaka yaz buraya da
Cnm benim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu inşallah.Darısıda bize olsun hiç korkma allaha sıgın o herşeyi bizden daha iyi bilen daha iyi gören unutma.Dualarında bize yer ver olur mu zaten burdan tüm ayrıntıları öğreniriz sende kendini yorma.Şimdi sizi bira mutlu edeyim hatta umut dolu olun istiyorum ayyy nasıl başlasam biledim öncelikle sizi çok sevdim ve sizinle olmak beni çok mutlu ediyor ne bileyim ailem gibi oldunuz kızlar iyi ki varsınız:)bu akşam baş ağrısından ölecek gibiydim hap attım geçmedi acile gittim doktor ağır bir ağrı kesici yapacam hamile misin dedi ben de yok adet gibi lekelerim var dedim eşimde ısrarla doktora test yapalım dedi ve ve ben hamşleyim kızlar bu bir mucize bu Allah’ın lütfu öyle şaşkınım ki sizi anlatmak istedim kaç haftalık bilmiyorum dr gidecem yarın ana hala inanamıyorum biz güya yumutlama gününü kaçırmıştır ve olmayacak duygusuyla gayet rahattım geçti zaten aman diyordum demekki kafa rahat olunca oluyor rabbime şükürler olsun inş inş inanıyorum sizinde mutlu haberleri gelecek ama lütfen üzülmeyin benim niye olmadı diye nasip unutmayın sizin vücudunuz ne zaman hazırsa ozmaan olacak bana dua edin ne olur korkuyorum hemde çokk yani öğrenince önce çok sevindim şaşırdım ve korkularım başladı siz dua ederseniz ben biliyorum ki hiç birşey olmayacak Allah’ın izniyle
Yaaaa canım benim rabbim ne büyük görüyosun hiç korkma inşallah bu sefer çok güzel olacak herşey beta kaç çıktı canım ya çok sevindim allah tamamına erdirsin insallahŞimdi sizi bira mutlu edeyim hatta umut dolu olun istiyorum ayyy nasıl başlasam biledim öncelikle sizi çok sevdim ve sizinle olmak beni çok mutlu ediyor ne bileyim ailem gibi oldunuz kızlar iyi ki varsınız:)bu akşam baş ağrısından ölecek gibiydim hap attım geçmedi acile gittim doktor ağır bir ağrı kesici yapacam hamile misin dedi ben de yok adet gibi lekelerim var dedim eşimde ısrarla doktora test yapalım dedi ve ve ben hamşleyim kızlar bu bir mucize bu Allah’ın lütfu öyle şaşkınım ki sizi anlatmak istedim kaç haftalık bilmiyorum dr gidecem yarın ana hala inanamıyorum biz güya yumutlama gününü kaçırmıştır ve olmayacak duygusuyla gayet rahattım geçti zaten aman diyordum demekki kafa rahat olunca oluyor rabbime şükürler olsun inş inş inanıyorum sizinde mutlu haberleri gelecek ama lütfen üzülmeyin benim niye olmadı diye nasip unutmayın sizin vücudunuz ne zaman hazırsa ozmaan olacak bana dua edin ne olur korkuyorum hemde çokk yani öğrenince önce çok sevindim şaşırdım ve korkularım başladı siz dua ederseniz ben biliyorum ki hiç birşey olmayacak Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?