Allah allah bence sen adeti bekle yada adete 1 gün kala falan kan ver varsa orda yuksek çıkması lazım zatenyemin ederim beyin dalgam yandı şimdide yine silik çizgi var acaba benim betam hala sifirlanmadimi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah bence sen adeti bekle yada adete 1 gün kala falan kan ver varsa orda yuksek çıkması lazım zatenyemin ederim beyin dalgam yandı şimdide yine silik çizgi var acaba benim betam hala sifirlanmadimi ya
Canim adette oldum ama sonuçta adetin uzerindende zaman geçti bitmezmiydi hala bu eski kanSıfırlanmayan betadır o zaman koyulaşmadıysa , erken gebelik olduğu icin onu algılıyordur yada ne bileyim ya hamilesindir insallah
Benim adet olduktan sonra bitmemişti , adetin üstünden 10 gün geçti beta 4,25ti anca o zaman düştüCanim adette oldum ama sonuçta adetin uzerindende zaman geçti bitmezmiydi hala bu eski kan
Bilmiyorum artık ya ne oluyo bende anlamiyorumBenim adet olduktan sonra bitmemişti , adetin üstünden 10 gün geçti beta 4,25ti anca o zaman düştü
Canım benim tam 1 ay önce 1rlerdeymis sonra ışte adet olmuştum bilemedim şimdi yaBilmiyorum artık ya ne oluyo bende anlamiyorum
O zaman bebis var :) bende yarın kan vericem dayanamadımCanım benim tam 1 ay önce 1rlerdeymis sonra ışte adet olmuştum bilemedim şimdi ya
Canım sanmıyorum bende bi sıkıntı varda anlayamadim testleri gördünmüO zaman bebis var :) bende yarın kan vericem dayanamadımAma sağlık ocağına yetişemem herhalde ya duruma göre bakarım artık
Gördüm o yüzden diyorum bebis var diye, sende kan ver artık boşuna stres yapma varsa var yoksa yok hayırlısı deriz bi netlik kazansın artık stres herşeyi etkiliyo biliyosunCanım sanmıyorum bende bi sıkıntı varda anlayamadim testleri gördünmü
Aynen öyle ya hayırlısı verecem bakalım fırsat bulursamGördüm o yüzden diyorum bebis var diye, sende kan ver artık boşuna stres yapma varsa var yoksa yok hayırlısı deriz bi netlik kazansın artık stres herşeyi etkiliyo biliyosun
Cnm öncekiler daha silikti koyulaşmış hamilesin sen kesin baya belli bu testlerdeAynen öyle ya hayırlısı verecem bakalım fırsat bulursam
Testlerin normal halini atsana Elif abla siyah beyaz olmayan halini
Hepsi mi bozuk ya değildir hamilesin sen bence git kan ver valla ben stres oldum burdaBunlar canım ama 10 dakika falan içind e çıktı öyle hemencik çıkmadı yani
Bence de hamilesin canim :) bu kadar net çıkmazdı
Gayette net valla var bencede kan verince haber ver meraktan ölcez:)
SGayette net valla var bencede kan verince haber ver meraktan ölcez:)