Ovülasyon testine hemen adet bitimi başlamadın ya ondan karıştı sizin yoksa çok K ol ay oluyor bu ay tutmazsa ki inş tutmuştur gerek kalmaz adet bitimi tarih atarak gidersin daha kolay olur bende bekliyoeum gelsin artık reglim de başlıyım biran önce.Bende bugun adaçayı na başladım günde 1 fincan içicem bakalım oda yumurta kalitesini artırıp rahmi hazırlıyormuş gebeliğeBilmiyorum valla kafam çok karışık bi yandan öyle düşünüyorum bi yandan da bir hafta önce pembe leke oldu yumurtlama olmasaydı o niye olsun diyorum çünkü adet gibi kasık agrisiyla birlikte oldu o leke hatta dedim kesin adet olucam sonra agriyla birlikte hemen kesildi bi kere gelmişti. Ovulasyon testi aklımı karistiriyo o kanama olduğu gün yapmıştım çizgi koyu değildi o yüzden yumurtlama değil herhalde diyorum ama neden o renk geldi onu da bilmiyorum kahverengi gelse başka biseyden yine şüphelenirdim ciddi bi sorun mu var diye ama bildiğimiz baya pembeydi
Ben adet bitiminde başladım ki hemen teste, ama belki diyorum 4 marttaki adet bitiminden sonra olan iliskilerden birinde tutmuştur üstüne görme gibi bisey olmustur belki bilmiyorum artık hayırlısı. Adaçayını duymuştum , folikasitle aran nasıl :) ben unutuyorum hep içmeyiOvülasyon testine hemen adet bitimi başlamadın ya ondan karıştı sizin yoksa çok K ol ay oluyor bu ay tutmazsa ki inş tutmuştur gerek kalmaz adet bitimi tarih atarak gidersin daha kolay olur bende bekliyoeum gelsin artık reglim de başlıyım biran önce.Bende bugun adaçayı na başladım günde 1 fincan içicem bakalım oda yumurta kalitesini artırıp rahmi hazırlıyormuş gebeliğe
Saatim kurulu unutmuyorum hiç:) ben zaten gebelikten 2 ay önce başlamıştım içmeye 4-5 ay oldu içiyorum vallaBen adet bitiminde başladım ki hemen teste, ama belki diyorum 4 marttaki adet bitiminden sonra olan iliskilerden birinde tutmuştur üstüne görme gibi bisey olmustur belki bilmiyorum artık hayırlısı. Adaçayını duymuştum , folikasitle aran nasıl :) ben unutuyorum hep içmeyi
Yok canım ya bence test hatalıydı hamile değilim benBende sizden güzel haberler bekliyorumAliberaElif sen nasıl hala test yapmadın şaşıyorum o zaman bile silik çizgi vardı iki testte de şuan hamileysen zaten net çıkması lazm
Bende içiyorum folik hergün valla kızlar elimizden gelen herşeyi yapıyoruz rabbim hayırlısını nasip etsinSaatim kurulu unutmuyorum hiç:) ben zaten gebelikten 2 ay önce başlamıştım içmeye 4-5 ay oldu içiyorum valla
Amin insallah ben bu ay saldım kendimi valla akışına bıraktımBende içiyorum folik hergün valla kızlar elimizden gelen herşeyi yapıyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin
Aynen cnm nasipten öteye geçilmiyor gerçektenBende içiyorum folik hergün valla kızlar elimizden gelen herşeyi yapıyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin
Bende lazer epilasyon aldım kendimi ona yogunladim suanda alışverişe falan çıkıyorum kafamı yormuyorumAmin insallah ben bu ay saldım kendimi valla akışına bıraktımBenim adam tatil planı yaptı , bebis olursa rabbimin hediyesi , olmazsa da tatile odakladım kendimi Allah hayirli zamanda versin insallah hepimize bu şekilde kafam çok rahat ilk gebeliğimde de kendimi soğan kürüne odaklamıştım birdahaki ay kürü yapicam diye adeti bekliyordum gelsin bitsin basliyim dedim hep kafa rahatlığı bambaşka bisey hamile olduğumu öğrendim sonra
Sen test yapsana bi sonuç belli olur benceBende lazer epilasyon aldım kendimi ona yogunladim suanda alışverişe falan çıkıyorum kafamı yormuyorum
Canım yaptım test birşey çıkmadı ben hamile degilim bence yaptığım testler bozuktu bana kalirsaSen test yapsana bi sonuç belli olur bence
Allah allah baya da belliydi ama hemde iki test birden mi hatalıymşCanım yaptım test birşey çıkmadı ben hamile degilim bence yaptığım testler bozuktu bana kalirsa
Sanmıyorum hatalı olduğunu , hatalı olan ovulasyon testi bence. İki gebelik testi de hatalı olamaz yanılma payı düşük , kan ver yarınCanım yaptım test birşey çıkmadı ben hamile degilim bence yaptığım testler bozuktu bana kalirsa
Canım ben erken gebelik testi aldım onla yaptım ama yok ışte ne bilim ya moralimi bozmamaya calisiyorumSanmıyorum hatalı olduğunu , hatalı olan ovulasyon testi bence. İki gebelik testi de hatalı olamaz yanılma payı düşük , kan ver yarın
Bosver cnm bu ay olmazsa bidahaki ay olur inşallahCanım ben erken gebelik testi aldım onla yaptım ama yok ışte ne bilim ya moralimi bozmamaya calisiyorum
Hayırlısı canım ya rabbim büyüktürBosver cnm bu ay olmazsa bidahaki ay olur inşallah
yemin ederim beyin dalgam yandı şimdide yine silik çizgi var acaba benim betam hala sifirlanmadimi yaBosver cnm bu ay olmazsa bidahaki ay olur inşallah
Birde eğer hamile olsaydım daha fazla belirgin olmazmiydi yaaayemin ederim beyin dalgam yandı şimdide yine silik çizgi var acaba benim betam hala sifirlanmadimi ya
Erken gebelik testi mi yaptın ovulasyon muBirde eğer hamile olsaydım daha fazla belirgin olmazmiydi yaaa
Erken gebelik canım yaErken gebelik testi mi yaptın ovulasyon mu
Sıfırlanmayan betadır o zaman koyulaşmadıysa , erken gebelik olduğu icin onu algılıyordur yada ne bileyim ya hamilesindir insallahErken gebelik canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?