Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar moralim bozuldu ya dün geceye oğlanın sayesinde değerlendiremedik bu aksamda kocacim sabaha kadar gezdirecek seni dedi yani bu gecede biraz nanay bizim iş kacirdimmi ben yine günleri ya bakın son ovu testim
Screenshot_20180407-111027.png

Kızlar ya 14 şubatta kürtaj oldum, geçen ay korunduk bi sorun olmadı regl oldum 12 Mart'ta, ancak bu ay korunmadık ama bebek düşüncesiyle de birlikte olmadık yani oyle yumurtlama zamanı falan bişiy takip etmedim benim kendi sağlık problemlerim var onlara odaklanalım öncelikle dedik 10 nisan da normal şartlarda regl bekliyorum ama korunmadık ya aklımda bi şüphe var ya kazara olduysa diye bi de bi önceki gebelikte yaşadığım belirtileri de yaşıyorum( sol üst bacak ağrısı) falan psikolojik de olabilir ama bilemiyorum

Kızlar ya 14 şubatta kürtaj oldum, geçen ay korunduk bi sorun olmadı regl oldum 12 Mart'ta, ancak bu ay korunmadık ama bebek düşüncesiyle de birlikte olmadık yani oyle yumurtlama zamanı falan bişiy takip etmedim benim kendi sağlık problemlerim var onlara odaklanalım öncelikle dedik 10 nisan da normal şartlarda regl bekliyorum ama korunmadık ya aklımda bi şüphe var ya kazara olduysa diye bi de bi önceki gebelikte yaşadığım belirtileri de yaşıyorum( sol üst bacak ağrısı) falan psikolojik de olabilir ama bilemiyorum
Tatlım korunmadim diyosun hamile kalmaman için bi sebep yokki bizde hamile kalmak için ugrasanlardaniz test yap şüphen varsa biz burda psikolojik olarak hep belirti yasayanlardaniz

Tatlım korunmadim diyosun hamile kalmaman için bi sebep yokki bizde hamile kalmak için ugrasanlardaniz test yap şüphen varsa biz burda psikolojik olarak hep belirti yasayanlardaniz
Ya aslında şöyle diyim hamile kalınma olasılığı düşük pozisyonlarda ilişki oldu, dur bakıyım ben bugün bi test alıyım çıkıyım da meraktan çatlayacağım eğer varsa çıkar öncekinde ben reglden 1 hafta önce öğrenmiştim bebişimi

Eski topik ark:))umarım hamilesindir olurda negatif çıkarsa telaş etme daha bat tarihine var pozisyon olarak hiç fark etmez ben hamileliğimde öyle olmuştu yani bir damlanın girmesi yeterli gebe kalmak için yeterki vücut hazır olsun zaten milyonlarca spermden bir tanesi dönlenir genel olarak hadi hakkında hayılısı olsun

Ya aslında şöyle diyim hamile kalınma olasılığı düşük pozisyonlarda ilişki oldu, dur bakıyım ben bugün bi test alıyım çıkıyım da meraktan çatlayacağım eğer varsa çıkar öncekinde ben reglden 1 hafta önce öğrenmiştim bebişimi
Umarım hamilesindir aynen bence bunun şekille şunla bunla alakası yok yeterki 1 tanesi tutunsun

Eski topik ark:))umarım hamilesindir olurda negatif çıkarsa telaş etme daha bat tarihine var pozisyon olarak hiç fark etmez ben hamileliğimde öyle olmuştu yani bir damlanın girmesi yeterli gebe kalmak için yeterki vücut hazır olsun zaten milyonlarca spermden bir tanesi dönlenir genel olarak hadi hakkında hayılısı olsun
Herşeyin hayırlısı olsun bi kere yaşadık ya bu heyecanı şuan hiç heyecanım yok desem yeridir hatta Ramazan ayı geçsin bi falan diyordum ama Allah herşeyin en doğru zamanını bilir :dua:

AliberaElif AliberaElif bende bugün son testimi yaptım silik sanirim catladi ben bos durmadım hiç :D zaten gün aşırı oluyodu en koyuyu gördüğüm gün de oldu silikleşti yine iliski oldu , çizgiden öncesi ve sonrası iliski oldu yani. Allah herşeyin hayırlısını versin beklemedeyim artık

AliberaElif AliberaElif bende bugün son testimi yaptım silik sanirim catladi ben bos durmadım hiç :KK70: zaten gün aşırı oluyodu en koyuyu gördüğüm gün de oldu silikleşti yine iliski oldu , çizgiden öncesi ve sonrası iliski oldu yani. Allah herşeyin hayırlısını versin beklemedeyim artık
Valla bende koyu gorduklerimde hep yaptım sadece son attigimda yapmadim yani 4 gündür boş geçiyoruz bi fırsat bulamadik hayırlısı bu gecede elektrik yok;)

Olucak insallah :emir_bebek: Kontrole gittin mi peki herhangi bir sorun var mı

Gittim. Hiçbir sorun yok. Hatta doktor sürecin biraz daha hızlı işlemesi icin klomen verdi geçen ay iki yumurtam oldu. Ama biz ne kadar hızlı olsun bi an evvel olsun istesek de çabalasak da her nasip zamanına esir...

Kızlar birde bişey sorucam size ya çok afedersiniz tuvalete gittiğimde idrarimi yaparken klozette böyle küçük tuvaletimin içind e beyaz sanki peçete kalıntısı gibi şeyler oluyo bir yada iki parça ama çok küçük beyaz renkli sizdede varmı öyle seyler
Benim ilk gebeligimde senin bahsettigin gibi olmuştu idrarla birlikte minik beyaz parça vardı aşılama olduğum için ilaçtan sanıyordum .meğer döllenme oluyormuş ilişkiden 6 7 gün sonra olmaya başladı diyebilirim tahmini olarak regli gününüz ne zaman çok heyecanlandım sizin adınıza

Benim ilk gebeligimde senin bahsettigin gibi olmuştu idrarla birlikte minik beyaz parça vardı aşılama olduğum için ilaçtan sanıyordum .meğer döllenme oluyormuş ilişkiden 6 7 gün sonra olmaya başladı diyebilirim tahmini olarak regli gününüz ne zaman çok heyecanlandım sizin adınıza
Canım valla ben artık heyecanlanmak istemiyorum ya 8 gün var adetime bilmiyorum nedendir dünden buyana düşünmüyorum artık gittim kendime alisveris yaptım gittim lazer epilasyon aldim:)bakalım bi 8 gün geçsin herşeyin hayırlısı insallah

Canım valla ben artık heyecanlanmak istemiyorum ya 8 gün var adetime bilmiyorum nedendir dünden buyana düşünmüyorum artık gittim kendime alisveris yaptım gittim lazer epilasyon aldim:)bakalım bi 8 gün geçsin herşeyin hayırlısı insallah
Lazer almasaydın keşke gebelikte kullanılmıyor onlar. Hayırlısı olsun canım 8 gün hemen geçer gider

Canım hamile olana kadar kullanırım artık hamileysemde eğer dursun alınan maldan zarar gelmez bakalım canım gecer inşallah bakalım neler olacak
Kaç atislik aldın. Tabi canım gelmez kolay bozulan ürünler de değil bunlar güle güle kullan

Back