Kan verirsen kesin çıkar canım 10 günü geçmiş. Erken gebelik testlerinde de çıkarŞuan elimde test yok canım ya kist vardı ama önemsiz küçüktü doktor ilaç verme gereksinimi bile duymadı adetten önceydi sonra adet oldum işte acaba adetten sonraki testte pozitif görmüştüm hamile kalma olasılığım varmiki
İşin komik tarafı kan veriyorsun 20 tl , test alıyorsun o da 20 tlKan verirsen kesin çıkar canım 10 günü geçmiş. Erken gebelik testlerinde de çıkar
Atsana bakalım testine bak ablası benim hep pozitifAz bana da yorum yapın yabenim bu testler de hep silik çıkıyo neden böyle
Allah allah sen bi Dr a görün cnm ya kistin mi büyüdü acabaYok yavrum sende tık yok bak bana hergün yumurtlar oldum
Yaaa allahım beynim allak bullakBende gördüm
Bak bence çok yeni olabilir çünkü gebelik okuşunca önce lh hormonu salgılanıyor oda ovulasyon testini pozitif yapıyor sonra kana geçiyor en sonda idrara bence sen yarın ovülasyonu tekrarla zaten varsa 2 gün sonra idrarda daha koyu olması lazm idrarı da tekrarlarsn 2 gün sonraYaaa allahım beynim allak bullak
Bak bence çok yeni olabilir çünkü gebelik okuşunca önce lh hormonu salgılanıyor oda ovulasyon testini pozitif yapıyor sonra kana geçiyor en sonda idrara bence sen yarın ovülasyonu tekrarla zaten varsa 2 gün sonra idrarda daha koyu olması lazm idrarı da tekrarlarsnYaaa allahım beynim allak bullak
Alemsin sen E elifkbr ay ya varmı acaba bu erken gebelik testi zaten şimdi kan verme şansım yok sağlık ocağı uzak bakalım akşam ve yarın ovi testi yapayım bakalım ne çıkacak cuma tekrar idrar testi yaparımAliberaElif karartma yapınca çizgiler daha net
Bencede yenidir kuzum zaten 7.8 gün rahme yerlesme vs.suruyor ya daha 11 12 gün anca olmuştur benceBak bence çok yeni olabilir çünkü gebelik okuşunca önce lh hormonu salgılanıyor oda ovulasyon testini pozitif yapıyor sonra kana geçiyor en sonda idrara bence sen yarın ovülasyonu tekrarla zaten varsa 2 gün sonra idrarda daha koyu olması lazm idrarı da tekrarlarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?