Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşin komik tarafı kan veriyorsun 20 tl , test alıyorsun o da 20 tl :KK70: Bi bayan vardı ücretli diye özel de kan vermek istemeyen, sağlık ocağında da taşınma olduğu için kaydi yokmuş ısrarla erken gebelik testi alsam olur mu diye soruyordu :KK70: Sen yazınca aklıma geldi şimdi :KK70: Elif abla kan ver kesin sonuç :KK70:
Aynen katılıyorum:KK48: Bir de bana geçen aylarda beta hcg ücretsiz dendi özelde testleri yaptırırken.Muayenenin içinde sayılıyor herhalde. Bizim yakınlarda özel yok yoksa hiç uğraşmam evde testle:KK54:

Sonra adet mi geliyor?Benimde birkaç sefer oldu. Hatta dedim kimyasal mı acaba diye
Ben yumurtlamıyorum herhalde bu ay, ya da hormonlar da sorun var hiç bisey anlamadım bat 16 mart az kaldı daha da yumurtlama olmaz adet bittiginden belli hep silik çizgi bozuk bu banane :D

Ben yumurtlamıyorum herhalde bu ay, ya da hormonlar da sorun var hiç bisey anlamadım bat 16 mart az kaldı daha da yumurtlama olmaz adet bittiginden belli hep silik çizgi bozuk bu banane :KK70:
Markası ne ki? Ay ortası diye hesap etme yumurtlamayı bu sefer benim adet bitimi oldu. Belirtileri anlamasam kaçıracaktık. Bazen oluyor canım

Ben yumurtlamıyorum herhalde bu ay, ya da hormonlar da sorun var hiç bisey anlamadım bat 16 mart az kaldı daha da yumurtlama olmaz adet bittiginden belli hep silik çizgi bozuk bu banane :KK70:
Kız hergün yapiyomusun testi bak ablaa yumurtlaar kraliçesi gibiyim bu arada hayit suyuyla çok alakalı bence benim bu durumum acaba içmeye devam etsemmi ya

Kız hergün yapiyomusun testi bak ablaa yumurtlaar kraliçesi gibiyim bu arada hayit suyuyla çok alakalı bence benim bu durumum acaba içmeye devam etsemmi ya
Hamilelik varsa bir kesinleşsin. O zamana kadar ara verebilirsin. Allah korusun tehlike yaratmasın

Markası ne ki? Ay ortası diye hesap etme yumurtlamayı bu sefer benim adet bitimi oldu. Belirtileri anlamasam kaçıracaktık. Bazen oluyor canım
Laboquick markası , adete bir hafta çift çizgiyi net görenler de var gerçi ama benim anlamadığım şey adet bittigi günden belli hep silik bu lh hep mi yüksek

Lh hep vücutta oluyor cnm sadece yumurtlama günü en yüksek seviyeye çıkıyor
Ya öyle desenize :D kaç gündür burda yazıyorum daraldım artık :D silik çıkması normal o zaman , gerçi yükselişte de olabilir ilk yaptığım güne göre baya koyu çünkü adete yakın net çizgi çıkar insallah

Ya öyle desenize :KK70: kaç gündür burda yazıyorum daraldım artık :KK70: silik çıkması normal o zaman , gerçi yükselişte de olabilir ilk yaptığım güne göre baya koyu çünkü adete yakın net çizgi çıkar insallah
Ne blm ben biliyorsun sandım:) inş yakalarsın sende cnm

Ya öyle desenize :KK70: kaç gündür burda yazıyorum daraldım artık :KK70: silik çıkması normal o zaman , gerçi yükselişte de olabilir ilk yaptığım güne göre baya koyu çünkü adete yakın net çizgi çıkar insallah
Bende baştan normal gebelik testi sandım ondan öyle konuşuyorum:KK48: lh var tabi çok silik çıkıp günden güne artıyor. Pik yaptığı gün iki çizgide koyu. O koyunun ardından silikleştiğinde çatlıyor demektir. Hemen değerlendir:halay:

Back