Aynen cnm bnim bundan çok daha koyuydu ilk yaptığımda 20 çıktı knda o yuzden yaptırma suan kan düşük çıkcak bu sefer hepten kafayı yicenBencede yenidir kuzum zaten 7.8 gün rahme yerlesme vs.suruyor ya daha 11 12 gün anca olmuştur bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm bnim bundan çok daha koyuydu ilk yaptığımda 20 çıktı knda o yuzden yaptırma suan kan düşük çıkcak bu sefer hepten kafayı yicenBencede yenidir kuzum zaten 7.8 gün rahme yerlesme vs.suruyor ya daha 11 12 gün anca olmuştur bence
Yok canım yaptiramam suanda zaten hiç vaktim yok ancak haftaya nasipse bakalımAynen cnm bnim bundan çok daha koyuydu ilk yaptığımda 20 çıktı knda o yuzden yaptırma suan kan düşük çıkcak bu sefer hepten kafayı yicen
Hayırlısı olsun inşallahYok canım yaptiramam suanda zaten hiç vaktim yok ancak haftaya nasipse bakalım
Aynen katılıyorumİşin komik tarafı kan veriyorsun 20 tl , test alıyorsun o da 20 tlBi bayan vardı ücretli diye özel de kan vermek istemeyen, sağlık ocağında da taşınma olduğu için kaydi yokmuş ısrarla erken gebelik testi alsam olur mu diye soruyordu
Sen yazınca aklıma geldi şimdi
Elif abla kan ver kesin sonuç
![]()
Evet silikte olsa çizgi var
Sonra adet mi geliyor?Benimde birkaç sefer oldu. Hatta dedim kimyasal mı acaba diye
Ben yumurtlamıyorum herhalde bu ay, ya da hormonlar da sorun var hiç bisey anlamadım bat 16 mart az kaldı daha da yumurtlama olmaz adet bittiginden belli hep silik çizgi bozuk bu bananeSonra adet mi geliyor?Benimde birkaç sefer oldu. Hatta dedim kimyasal mı acaba diye
Amin canım insallahHayırlısı olsun inşallah
Markası ne ki? Ay ortası diye hesap etme yumurtlamayı bu sefer benim adet bitimi oldu. Belirtileri anlamasam kaçıracaktık. Bazen oluyor canımBen yumurtlamıyorum herhalde bu ay, ya da hormonlar da sorun var hiç bisey anlamadım bat 16 mart az kaldı daha da yumurtlama olmaz adet bittiginden belli hep silik çizgi bozuk bu banane![]()
Kız hergün yapiyomusun testi bak ablaa yumurtlaar kraliçesi gibiyim bu arada hayit suyuyla çok alakalı bence benim bu durumum acaba içmeye devam etsemmi yaBen yumurtlamıyorum herhalde bu ay, ya da hormonlar da sorun var hiç bisey anlamadım bat 16 mart az kaldı daha da yumurtlama olmaz adet bittiginden belli hep silik çizgi bozuk bu banane![]()
Sen suan içme bide hamileysen adet okursan içersinKız hergün yapiyomusun testi bak ablaa yumurtlaar kraliçesi gibiyim bu arada hayit suyuyla çok alakalı bence benim bu durumum acaba içmeye devam etsemmi ya
Hayıt suyu dediğiniz ne sizin yaKız hergün yapiyomusun testi bak ablaa yumurtlaar kraliçesi gibiyim bu arada hayit suyuyla çok alakalı bence benim bu durumum acaba içmeye devam etsemmi ya
Hamilelik varsa bir kesinleşsin. O zamana kadar ara verebilirsin. Allah korusun tehlike yaratmasınKız hergün yapiyomusun testi bak ablaa yumurtlaar kraliçesi gibiyim bu arada hayit suyuyla çok alakalı bence benim bu durumum acaba içmeye devam etsemmi ya
Laboquick markası , adete bir hafta çift çizgiyi net görenler de var gerçi ama benim anlamadığım şey adet bittigi günden belli hep silik bu lh hep mi yüksekMarkası ne ki? Ay ortası diye hesap etme yumurtlamayı bu sefer benim adet bitimi oldu. Belirtileri anlamasam kaçıracaktık. Bazen oluyor canım
Son kullanma tarihlerine baktın mı?Laboquick markası , adete bir hafta çift çizgiyi net görenler de var gerçi ama benim anlamadığım şey adet bittigi günden belli hep silik bu lh hep mi yüksek
Lh hep vücutta oluyor cnm sadece yumurtlama günü en yüksek seviyeye çıkıyorLaboquick markası , adete bir hafta çift çizgiyi net görenler de var gerçi ama benim anlamadığım şey adet bittigi günden belli hep silik bu lh hep mi yüksek
Baktım geçmemiş bi sorun yok tarihteSon kullanma tarihlerine baktın mı?
Ya öyle desenizeLh hep vücutta oluyor cnm sadece yumurtlama günü en yüksek seviyeye çıkıyor
Ne blm ben biliyorsun sandım:) inş yakalarsın sende cnmYa öyle desenizekaç gündür burda yazıyorum daraldım artık
silik çıkması normal o zaman , gerçi yükselişte de olabilir ilk yaptığım güne göre baya koyu çünkü adete yakın net çizgi çıkar insallah
Bende baştan normal gebelik testi sandım ondan öyle konuşuyorumYa öyle desenizekaç gündür burda yazıyorum daraldım artık
silik çıkması normal o zaman , gerçi yükselişte de olabilir ilk yaptığım güne göre baya koyu çünkü adete yakın net çizgi çıkar insallah