- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Aynen canım yok dün akşam dokunmadim ona valla işine yariyo normalde ben hep kaçardım bugünü degerlendirecem nasip olursa akşama lokum falan alayim bariSen bidaha yumurtladın bence bugunu sakın atlama:) adam yakında kaçıcak senden başım ağrıyor diyip:)
Aynen değerlendir ve ilişkiden önce sade türk kahvesi içir eşine bu forumda herkes böyle yapıyor sebebini bende bilmiyorum ama olsun yap sen yinede:))Aynen canım yok dün akşam dokunmadim ona valla işine yariyo normalde ben hep kaçardım bugünü degerlendirecem nasip olursa akşama lokum falan alayim bari
Hayıt içtin ya işte o yumurtlamaya yardımcı oluyor alırken öyle demişlerdi hatta kullananların bir çoğu hamile kalmıştı demekki iki kez yumurtlattı seniAynen canım yok dün akşam dokunmadim ona valla işine yariyo normalde ben hep kaçardım bugünü degerlendirecem nasip olursa akşama lokum falan alayim bari
Galiba canım ben şimdi hem bu akşamı hem yarın aksamimi degerlendireyimHayıt içtin ya işte o yumurtlamaya yardımcı oluyor alırken öyle demişlerdi hatta kullananların bir çoğu hamile kalmıştı demekki iki kez yumurtlattı seni
Bi de ikiz geliyormuş Elif abla ben şokGaliba canım ben şimdi hem bu akşamı hem yarın aksamimi degerlendireyim
Kız adama bari birşeyler yedir fındık fıstık bal pekmez eve gelmeyecek bu gidişle :)))Galiba canım ben şimdi hem bu akşamı hem yarın aksamimi degerlendireyim
Canım 11den önce yaptım valla onun bence saatle alakası yok daha öncede yaptım daha silik yada çıkmıyordu ayyy inşallah valla isterim ikizim olsunBi de ikiz geliyormuş Elif abla ben şok
Testi kaçta yaptın 11den önce yapmasaydın
Bende tam bilmiyorum ama hem ovulasyon testinin kullanımında 11 yazıyo hem de araştırdım lh 11den sonra mi ne yukseliyomus öyle bisey yazıyordu, doğru sonuç alabilmek için o saatten sonra yapın yaziyorduCanım 11den önce yaptım valla onun bence saatle alakası yok daha öncede yaptım daha silik yada çıkmıyordu ayyy inşallah valla isterim ikizim olsun
En son adet tarihin ne cnm seninKizlar ben çok halsizim ya çok uykum var neler oluyor bana böyle ya yumurtlama belirtimde yok işin kötü tarafı az bilgi verirmisiniz benim gibimisiniz acabaa kafam karmakarisik
Aaaaaa bende 16 mart17 mart tatlım
Rüyaları dikkate almak lazım bazı durumlarda, hamile olduğumu rüyamda öğrenip test yapmıştım ben de adetim geçmeden ögrendim bu yüzden , ve ailemdeki çoğu kişi beni hamile olarak görüp haftalar öncesinden aramıştı. Rabbim boşa çıkarmaz insallah emeklerimizi , hepimizin hakkında hayırlısı olsun kürtaj olduk birlikte dertleştik hayırlısıyla bebis haberleri de alalım unutmaz da satısı koymazsaniz bi 9 ay daha beraberiz kızlarAynen canım bugünleri değerlendirmem lazım eve gideyim bi test daha yapacam rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah dün gece rüyamda bebeğim olmuş bakisiyoduk bebisle
Kız ne unutması ya burada kafayı yedik sevindik üzüldük tabikide beraberiz inşalla h önümüzde daha cokkk uzun süre var ama ne bilim ya sanki bu ay hamile kalacakmışım gibi hazırladım kendimi herşeyin hayırlısıRüyaları dikkate almak lazım bazı durumlarda, hamile olduğumu rüyamda öğrenip test yapmıştım ben de adetim geçmeden ögrendim bu yüzden , ve ailemdeki çoğu kişi beni hamile olarak görüp haftalar öncesinden aramıştı. Rabbim boşa çıkarmaz insallah emeklerimizi , hepimizin hakkında hayırlısı olsun kürtaj olduk birlikte dertleştik hayırlısıyla bebis haberleri de alalım unutmaz da satısı koymazsaniz bi 9 ay daha beraberiz kızlar
Arada bakıyorum sayfalara benzer bir durumu yaşadağım için. Canım yeni bir yumurta değilde hamileliktende koyulaşmış olabilir test. Çoğu insan gebelik testti gibi de kullanıyor. 2 haftayı geçmiş miydi diğer ovulasyon gününKızlar günaydin bakınız bugunki testimEki Görüntüle 2132280
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?