Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım geçmedi 10 gün falan geçti iste

İhtimal yok değil hadi hayırlısı. Bu ay benimki de garip. Adet bittiği gün yumurta çatladı hissettim. Birkaç gün sonra normal zamanı bakalım o zamanda olacak mı? Test yapacağım.
Ne bilim canım ya anlamadimki bişey benimde adet bitti bir yada iki gün sonra test pozitifti bugün de böyle şimdi silkmişti sabahki gibi değil sence catlamismidir

Kızlar çıldırıcam ya bune şimdi yinemi yumurtluyorum acaba ben anlamadım bişey bi test bu kadar çok pozitif cikabilirmi

Bende öyle düşünüyorumDeğilse şayet test sıkıntılı. Normal bir test yapsana kuzum varsa

Ya kızlar her testmi sıkıntılı anlamadım ben size gönderdiğim testleri gördünüz valla bişey anlamadim hamile olsam cikarmiki anlamadimki bu test birden fazla poZitif cikabilirmi mesela dün pozitifti bugünde pozitif cikabilirmi

Cnm bu kdr üst üste pozitif çıkmaz bnm testi hatırlamıyosun pozitif sürekli iki şekilde çıkıyor ya hamilesin yada kist var ikisinden biri test varsa elinde gebelik yap bitane negatif çıkarsa yarın ovülasyonu tekrar yaparsn

Şuan elimde test yok canım ya kist vardı ama önemsiz küçüktü doktor ilaç verme gereksinimi bile duymadı adetten önceydi sonra adet oldum işte acaba adetten sonraki testte pozitif görmüştüm hamile kalma olasılığım varmiki

Olabilir normal gebelik testlerinden daha erken sonuç veriyormuş ovulasyon testleri , hadi insallah tuttu galiba

Valla bu kdr ilişkiye olmazsa bende şoka girerim:) şaka bi yana ovülasyon erkenden gösteriyor ama bende göstermemişti oda ayrı bnce sen gebelik yap kafan rahat etsin zaten adetten sonra hemen tutmuşsa çıkar testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…