- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Yok canım geçmedi 10 gün falan geçti isteArada bakıyorum sayfalara benzer bir durumu yaşadağım için. Canım yeni bir yumurta değilde hamileliktende koyulaşmış olabilir test. Çoğu insan gebelik testti gibi de kullanıyor. 2 haftayı geçmiş miydi diğer ovulasyon günün
İhtimal yok değil hadi hayırlısı. Bu ay benimki de garip. Adet bittiği gün yumurta çatladı hissettim. Birkaç gün sonra normal zamanı bakalım o zamanda olacak mı? Test yapacağım.Yok canım geçmedi 10 gün falan geçti iste
Ne bilim canım ya anlamadimki bişey benimde adet bitti bir yada iki gün sonra test pozitifti bugün de böyle şimdi silkmişti sabahki gibi değil sence catlamismidirİhtimal yok değil hadi hayırlısı. Bu ay benimki de garip. Adet bittiği gün yumurta çatladı hissettim. Birkaç gün sonra normal zamanı bakalım o zamanda olacak mı? Test yapacağım.
Inşallah canım inşallah hepimiz alırız tekrar etsemmi acaba çünkü çok sıkışmıştım testi yaparkenAliberaElif son testi şimdi gördüm canım. Evet silikleştiği zaman çatlamış oluyor. İnşallah verimli geçer güzel haberi alırsın
Garanti olsun boş geçme günü. Tam zamanlarıŞimdi yine yaptım çizgi iyice soldu
Yok canım bos geçme şansım yok adama gelir gelmez dayadım lokumu fındığı pestili:)Garanti olsun boş geçme günü. Tam zamanları
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman. Kahveyi de unutma. Diğer kuralları zaten uyguluyorsundurYok canım bos geçme şansım yok adama gelir gelmez dayadım lokumu fındığı pestili:)
Diğer kurallar ne kız şimdi içmez o sade kahve artık aldiklarimi yesinHadi bakalım kolay gelsin o zaman. Kahveyi de unutma. Diğer kuralları zaten uyguluyorsundur
Bitter çikolata olabilir yanınaDiğer kurallar ne kız şimdi içmez o sade kahve artık aldiklarimi yesin
Kuzum ya sen hamilesin bence içimden bir ses öyle söylüyorKızlar çıldırıcam ya bune şimdi yinemi yumurtluyorum acaba ben anlamadım bişey bi test bu kadar çok pozitif cikabilirmiEki Görüntüle 2132741
Gebelik testi yaptın mı hiçKızlar çıldırıcam ya bune şimdi yinemi yumurtluyorum acaba ben anlamadım bişey bi test bu kadar çok pozitif cikabilirmiEki Görüntüle 2132741
Cnm bu kdr üst üste pozitif çıkmaz bnm testi hatırlamıyosun pozitif sürekli iki şekilde çıkıyor ya hamilesin yada kist var ikisinden biri test varsa elinde gebelik yap bitane negatif çıkarsa yarın ovülasyonu tekrar yaparsnYa kızlar her testmi sıkıntılı anlamadım ben size gönderdiğim testleri gördünüz valla bişey anlamadim hamile olsam cikarmiki anlamadimki bu test birden fazla poZitif cikabilirmi mesela dün pozitifti bugünde pozitif cikabilirmi
Şuan elimde test yok canım ya kist vardı ama önemsiz küçüktü doktor ilaç verme gereksinimi bile duymadı adetten önceydi sonra adet oldum işte acaba adetten sonraki testte pozitif görmüştüm hamile kalma olasılığım varmikiCnm bu kdr üst üste pozitif çıkmaz bnm testi hatırlamıyosun pozitif sürekli iki şekilde çıkıyor ya hamilesin yada kist var ikisinden biri test varsa elinde gebelik yap bitane negatif çıkarsa yarın ovülasyonu tekrar yaparsn
Olabilir normal gebelik testlerinden daha erken sonuç veriyormuş ovulasyon testleri , hadi insallah tuttu galibaŞuan elimde test yok canım ya kist vardı ama önemsiz küçüktü doktor ilaç verme gereksinimi bile duymadı adetten önceydi sonra adet oldum işte acaba adetten sonraki testte pozitif görmüştüm hamile kalma olasılığım varmiki
Valla bu kdr ilişkiye olmazsa bende şoka girerim:) şaka bi yana ovülasyon erkenden gösteriyor ama bende göstermemişti oda ayrı bnce sen gebelik yap kafan rahat etsin zaten adetten sonra hemen tutmuşsa çıkar testteŞuan elimde test yok canım ya kist vardı ama önemsiz küçüktü doktor ilaç verme gereksinimi bile duymadı adetten önceydi sonra adet oldum işte acaba adetten sonraki testte pozitif görmüştüm hamile kalma olasılığım varmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?