Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim detokstan yap gerçekten çok ter attırıyor hemde tok tutuyor ekmeği tamamen kestim bu sabah kahvaltıda sadece bir yumurta 2 yesil 2 siyah zeytin 2 parca peynir yedim yeşil çay ve 3 bardak detoks içtim valla rahatladım ya inşallah iyi sonuçlarda alırım çok kararliyim

Demiyelim bakalım işe yarayacak mı ya aslında ben bi 5 kilo versem yeter ama vermek yerine almaya devam ediyorum

C

Canım valla su içmekten afedersin tuvaletten çıkamıyorum ama müthiş ter atıyorum detoks hemde tok tutuyor tavsiye ederim
Ben de bol su içiyorum takviye alıyorum diye Su içmesem kaç kilo olurum kim bilir sporada başlasam baya kilo veririm diye düşünüyorum çünkü hamilelik öncesi ideal kilo olmak lazım zaten kilo alıyorsun ben iki kilo aldım hamişken 9 ayda kaç olurdum bilmiyorum:)))zayıflayıp bebişler için hazırlanmak şart

@elfkbr ne yaptın adetin bittimi senin
Bitmedi cuma günü ozeldeki doktoruma gidicem insallah başka türlü içim rahat etmiyo kürtajı da o yapmıştı bundan sonraki süreçte de en cok o yardımcı olur bana üzüntümü de gördü sonuçta ona devam etmeyi düşünüyorum bi yanım da amaan bosver ne bebeği uğraşma artık diyo ama nereye baksam hamiş görüyorum Allah kimseyi kimseye imrendirmesin bize de o mutluluğu tekrar nasip etsin insallah

Bu kanamayı adet olarak işaretledim ovulasyonu iki gün sonra olarak gosteriyo napsam ovulasyon testini denesem mi ? Doğru zamanmıdır AliberaElif

Eklentiler

• 699406BC-87FC-4A5C-9DE4-FF5EE43E9DE3.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 22
Kuzum ikiside kopkoyu olması lazm yumurtlama gerçekleştiğinde şuan bişey yok hergün yapmaya dvm etceksn
Kanamam da bugün bitti gibi, testi hergun iki kere yapanlar varmış akşam yapmama gerek yok dimi ya değişmez sonuçta baya silik

Kanamam da bugün bitti gibi, testi hergun iki kere yapanlar varmış akşam yapmama gerek yok dimi ya değişmez sonuçta baya silik
Yok kuzum bosuna yapma zaten muhtemelen 1 hafta sonra falan anca yakalarsın hergün aynı saatte yap bide yapmadan 2 saat önce fln sıvı alımını kes

Hadi bakalım hayırlı olsun sen başladın inş işe yarar biz de başlarsak tecrübeli olursun bu arada bugün kamdil hepinizin kandili mübarek olsun bol bol dua edin unutmayın bizi de biliyorsunuz ki allah gönlü geniş olan insanları sever şimdi ediyorum amin diyin rabbim en yakın zaman da sağlıklı bebiş isteyen herkese nasip etsin hamile kalmayı

Amin cnm benim hepimize Rabbim sağlıklı gebelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin cnm benim hepimize Rabbim sağlıklı gebelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnnn valla rüyalarıma girmeye başladı hala eski gebeliği takip ediyorum düzeldim sanıyordum ama allah beterinden korusun diye dua ediyorum rabbimin isteyip olmayacağı birşey yok inş bize ol der ve olur

Aminnnn valla rüyalarıma girmeye başladı hala eski gebeliği takip ediyorum düzeldim sanıyordum ama allah beterinden korusun diye dua ediyorum rabbimin isteyip olmayacağı birşey yok inş bize ol der ve olur
Bende bugun kaldırdım takvimden 10+1 olcaktı kalsaydı benle biraz üzüldüm ama sonradan yine avuttum kendimi allah bizede nasip edicek ben inanıyorum

Bende bugun kaldırdım takvimden 10+1 olcaktı kalsaydı benle biraz üzüldüm ama sonradan yine avuttum kendimi allah bizede nasip edicek ben inanıyorum
Ben de inanıyorum ve biliyorum nazara geldi bebişim çünkü etrafımda bebek isteyen ve ne yazıkkı olmayan çok insan var İnan ben onlar için de dua ettim hep hep bana diyen biri olmadım ama nasip olmadı bebek öldü sonrası burnumdan geldi bir sürü sağlık sorunu yaşadım yani öldü kürtaj oldum ama kurtulamadım vücudum da büyük cibanlar çıktı alerji dökdüm sürekli dr gittim durdum rabbim her isteyene nasip etsin ama sağlıklı olsun gitmesinler gidenlerin yerini doldursun inş yeni bir bebişle şuan hamile olaydım 4 aylıktım nasip işte inş yakın zaman da burda yazacaz hamileyim diye hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…