Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne çok debeleniyoruz degilmi canım az çok belli eder ya daha adetin yeni bitti seninde hemen olmaz heralde
Bu adet değil ama ne olduğunu bilmiyorum adet saydım yine de ama düzensiz oldu ya benim ki 15 gün sonraya denk geldi bu ikinci kanama , yumurtlama olur belki diye düşünüyorum bende , Adet düzensizliği varsa yumurtlama da düzensiz oluyo ya da ayda 2 kere yumurtlama gibi bisey heralde , öyle olmasa çizgi niye çıksın ki

Benim de senin ki gibi olmuştu ilk kürtaj olduğumda bitti diyip ilişki oluşmuştu yine leke gelmişti bizim bir suçumuz yok günahta olmaz diye düşünüyorum çünkü bir kaç gün bekleyip öyle yapmıştık yine gelmişti bu testten birşey anlamadım senin hiç ikinci çizgi yok benim ki silik ya yumurtlamadan sonradır ondan çıktı yada bilmiyorum kafam karıştı ama geçti zaten bu ay bir daha ki sefere denemek lazım

Ben anlamadım bu testi ya silik olduğu zaman yumurtlama geçmiş mi oluyo , bende de silik çıkmıştı yarın tekrar yapicam
Cnm senin yumutlama olamamıştır bence başlangıcıdır ondan silik benim de bitişine denk geldiği için silik kaçırdık biz kocam yüzünden sonrada sağlık olsun diyorum ama İnan dün gece sürekli eski majlarımı okudum yine üzüldüm bitsin istiyorum ve sağlıklı Bebişlerimşz olsun istiyorum dün bugün sizin ve kendim için çok dua ettim rabbim kabul etsin hepimizin sağlıklı bebekleri olsun

Bu arada keşke hayıt kullansaydın o adet döngüsünü de düzenliyordu ve hormonları olması gerektiği gibi ayarlıyor ben kullandım bir daha adet olmazsın umarım ama olurda yine dengesiz olursa kullan derim

Bu arada keşke hayıt kullansaydın o adet döngüsünü de düzenliyordu ve hormonları olması gerektiği gibi ayarlıyor ben kullandım bir daha adet olmazsın umarım ama olurda yine dengesiz olursa kullan derim
Elif’le kullandığımız macunda hayıt vardı zaten adet düzenleyici macun da, pko lar cok faydasını görmüş

Cnm adet bitince başlarsanız mutlaka yakalarsınız böyle ortadan başlayınca anlaşılmıyor lh hormonu vücutta hep var o yuzden çizgi silik çıkıyo ikiside kopkoyu olması lazm

15. Gün bakın iki çizgi ertesi gün akşamda çatlamış 15. Gün ilişki olmustu öyle hamile kalmıstım

Canım şimdi bizde günde iki keremi test yapalim gerçi ben şuan yapmıyorum hiç belirti yok dün çok merak ettim yaptım bembeyazdi
Cnm sizin adet geçti mi adet bitince başlıosn ben çatlayıp çatlamadıgını anlamak için sadece o önemli iki günde iki kere yapmıştım.diğerleri tek

Benim ovülasyon testim böyleydi bakınEki Görüntüle 2128011
Ama çok koyu değil demekki öyle oluyor ben pek almamıyorum zaten bunlardan dün yaptım attığım resim gibiydi bugün yaptım ikinci çizgi hiç yoktu sanırım yumurt çatlamış ben bitişini gördüm bu ay değerlendirme şansım olmadı gidip geleyim öyle denerim yine çok teşekkür ederim cnm

AliberaElif E elifkbr siz bu ay yapacaksınız zaten mutlaka paylaşın bizde öğrenmiş olalım pik yaptığı gün 3 gün üst üstte ilişkiye girebilirsiniz bir sıkıntı olmuyormuş geçen kuzenim çatlatma iğnesi vurdu dr 3 gün ilişki olsun demiş kaçırmamak için bir de onu deneyelim benim en çok merak ettiğim kasık ağrısı olduğunda neler oluyor diye merakımı giderecek bu testler :)

Yaaa benim yumurta catlamis miii bugün çizgi yok

Eklentiler

• E0DBD072-3BE0-4ACE-9241-90EB874CAB6F.jpeg
    17,6 KB · Görüntüleme: 26
  • B7B67C55-9948-4128-9169-17F88B90A45D.jpeg
    24,5 KB · Görüntüleme: 24
Kuzum devam et yapmaya daha çatlamamış belli başlangıç bu her gün bir tane yap çift çizginin çıktığı gün iki tane yaparsın benim dünkü seninki gibiydi bugün yoktu zaten geçmişti benim yumurtlamam senin var kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…