Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cnm hepimize dua ediyorum inan ki allahım diyorum görmediğimiz bir cana bu kdr bağlandık evladını doğumda kaybeden yaşarken kaybeden annelere bin kat güç ver bu nasıl bir acı ki biz bile mafoluyoruz Rabbim kimseyi evlatla sınamasın zormuş ama bizden daha kötü durumdaki insanları düşünmeliyiz ve şükretmeliyiz her dakikamıza

İlk günler hep bunalrı düşünerek avundum zaten ağlayacağım zaman askerde şehit olan anneler napsın diyordum ağlamıyordum tabi ki de allah beterinden korusun bizim daha hiç birşey hep dua ettim allahım sen çocuğunu doğup kaybeden annelere sabır ver diye hep diyorum anneler hep sağlıklı olsun bebişleri de sağlıklı olsun diye

Bu kanamayı adet olarak işaretledim ovulasyonu iki gün sonra olarak gosteriyo napsam ovulasyon testini denesem mi ? Doğru zamanmıdır AliberaElif
Canım yap tabi testi benimde dün bitti bugün başladık çalışmalara testte yapmadım daha ne zman baslasam bende bilmiyorum benim adet tarihimi 40 gün olarak girdigim için sirkülasyon değişti tabi ona bakmamam lazım tabikide

Güzel dualarınız için allah razı olsun rabbim bu güzel günlerin gecelerin yüzü suyu hurmetine önce isteyenlere sonrada bana sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin kandilimiz mübarek olsun insallah

Canım ben macunu bıraktım ya hayıt suyu içiyorum şimdide valla ne yapacagimi şaşırdım rabbim sanki daha öncekini macun yiyerekmi verdi herşeyin hayırlısı be

4 41EEEEE41 Cnm sen kullandığın için sana sorayım dedim inş yüklenir de görürsün bu be demek benim yumurtlama zamanım geçen hafta görünüyordu takvimde ama bunu yapınca anlayamadım ne demek bi bakarsan sevinirim

Eklentiler

• C3E05B17-4539-408E-9CD9-FA5067DEF156.jpeg
    16,9 KB · Görüntüleme: 22
Bende yaptım az önce tertemiz valla hiç çizgi yok galiba eski değerimde gitti çok şükür ben birkaç gün sonra yapicam bugün deneme amaçlı yapmistim

Canım bu yumurtlama değil bence çünkü ikisininde koyu olması gerekiyor
Aynen ya başka bir yere de gösterdim normal zamanda da çıkarmış dedi biri yani anlayacağın geçti bile şu kocamı kuma gömesim var ya adamla tam bşr haftadır küsüz durdu durdu bu gümleri buldu gerçi ben de altta kalmıyorum ben de fenayım da çaktırmıyorum :) napalım sağlık olsun bir daha ki sefer yapacaz artık siz atın buraya bizde görüp öğrenelim

Bende yaptım az önce tertemiz valla hiç çizgi yok galiba eski değerimde gitti çok şükür ben birkaç gün sonra yapicam bugün deneme amaçlı yapmistim
Ana eee senin hiç çizgi yoksa benim niye var demek yeni yumurtladım offff kafam karşıtı ya ama geçen hafta acayip kasık ağrısı vardı geçti acayip üşüyorum yumutlama zamanı ateş basardı geçti işte

Canım valla bencede geçti galiba ama sen yinede boş geçme bende bişey anlamadim dün banyo yaptım adet bitti diye sonra birliktelik oldu pat kırmızı geldi akşama kadar bişey yok akşam yine geldi bugün banyo edeyim dedim yine geldi şimdi yine bişey yok ne yapacağımı şaşırdım valla gunahada girdim tövbe ya bitti diye yaptık bizde ama bende sıfır yumurtlama belirtisi benim işler çok karışık şimdi ben kurtajdan 40 gun sonra adet oldum bu düzensizlik devam edermi bilmiyorum

Ben anlamadım bu testi ya silik olduğu zaman yumurtlama geçmiş mi oluyo , bende de silik çıkmıştı yarın tekrar yapicam

Ne çok debeleniyoruz degilmi canım az çok belli eder ya daha adetin yeni bitti seninde hemen olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…