Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İncir kürünü bende yaptım bende de boy boy kistler oluştu ama tabiki sen bilirsin canım..Allah yardımcımız olsun..
Ama sana onuda soyleyim benim yumurtami catladi yapdigim ay))))))amma prolaktinide kaldirmishdi die bebekde dushdu onu prolaktini yada bir sorunu olmuyan denemeli bence

Hadi hayırlısı sana da ugur getirsin inşallah cnm
Hayırlısı be kullanmadım demiyeyim ışte gerçi kocama ve sülalesine bi çocuk daha kazandırmak ne kadar mantıklı bilmem ama hayırlısı çok kızgınım şu anda bu psikolojiylede bişey olmaz ama

Hayırlısı be kullanmadım demiyeyim ışte gerçi kocama ve sülalesine bi çocuk daha kazandırmak ne kadar mantıklı bilmem ama hayırlısı çok kızgınım şu anda bu psikolojiylede bişey olmaz ama
Hadi hayırlısı olsun kuzum boşver İnan her evde sorun vardır takma fazla rahat ol ...bu Arada kargo ücreti verdin mi ve nerden aldın

Hadi hayırlısı olsun kuzum boşver İnan her evde sorun vardır takma fazla rahat ol ...bu Arada kargo ücreti verdin mi ve nerden aldın
Vermedim canım valla kargo adinada bakmadım ya koydum öyle bi kenara takmamaya çalışıyorum ama işte olmuyo ya hayırlısı herşeyin beni takmayani bende takmıyorum artık

Vermedim canım valla kargo adinada bakmadım ya koydum öyle bi kenara takmamaya çalışıyorum ama işte olmuyo ya hayırlısı herşeyin beni takmayani bende takmıyorum artık
Valla hep şöyle düşünüyorum şansın neyse karşına hep öyle insanlar çıkacaktır yapılması gereken kaçmak değil var olan şeyi toparlamaktır yuvayı dışı kuş kurar diye birşey var ayak aldatma alkol yoksa gider olan şeyler her yerde var kv derdi aç trend konuları bir sürü herkes boşansa etrafta evli kalmayacak ve bizde mükemmel değiliz bununda farkında olmalı şimdi biri çıkar niye eziyet görende boşansın diyebilir umrumda değil ben sadece objektif bakıyorum benim de sorunlarım oluyor eşimle kv bazen takıyorum bazen takmıyorum Çünkü eşim ailesine fazla düşkün iki yorum yapınca kötü ben oluyorum o nedenle uzak duruyorum aramam sormam sennde en yakın zaman da git ordan uzak dur bienal şekilde düzene girer merak etme çok uzun oldu beee:)))))

Kızlar elma detoksuna başlıyorum sizce baslasammi ya bi Akil verirmisiniz bana
Cnm ne işe yaradığını bile bilmiyorum bence herşeyi deneme bilmeden kaş yapayım derken göz çıkarma hayıta başladın zaten bekle o da toparlayıcı rahim yenileyici hormon düzenleyici ve yumurtalıkları çalıştırıcı özelliğe sahip

Ben bu ay denemeyi pek düşünmüyorum artık en azından gün aşırı yapmam , canım ne zaman isterse. Dinlenmeye karar verdim açıkcası , bu şekilde kürtajdan sonra daha cok yıpranıyorum. Artık kürtaj değil neden tekrar hamile kalamadım düşüncesi yıpratıyo beni , en iyisi biraz kafa rahatlığı. Ovulasyonu deneyip sadece o gün iliskiye giricem tutmazsa da cok önemli değil bu ay , Allah herşeyin hayırlısını versin. Yaz gelsin öyle tekrar başlarım sıkı çalışmalara belki

Canım bu bebek için değil kilo vermek için ya saldım ben artık hayıt içiyorum sabah akşam yeter ya bide sanki bizde sorun varmış gibi uğraşıyoruz adamlar kendilerine baktirsinlar belki onların spermelrinde sıkıntı var kilo verecem yaza kadar inat ettim bebek için de allah büyük

Halime gülun kizlar kilo vermeye kararliyim bunlarda arada atistirmaliklarim olacak şimdi elma detoksumuda yapıcam

Halime gülun kizlar kilo vermeye kararliyim bunlarda arada atistirmaliklarim olacak şimdi elma detoksumuda yapıcamEki Görüntüle 2126200
Valla ben de ne yapacağımı şaşırdım baya kilo aldım ya vereyim diyorum ama hiç yapasım da yok spora başlayacam yine yazılacam en azından hızlı veririm diye düşünüyorum o detox ile ilgili bilgim yok ekmek ve şekeri kesince veriliyor gerçekten ben atıştırmak için meyveli yoğurt yapıp yerdim yine deneyecem baya vermiştim geçen sene bol protein yapmıştım

Şeker zaten kullanmıyorum canım ekmegide kestim inşallah valla elma detoksu bi bak istersen yaptım başlayacam inşallah kilo vermem lazım çok azim ettim ya bende çok kilolu değilim ama göbek yaptım onu eritmem lazım evde sporada basladim

Ben de baya göbek bağladım aslında birşeyler yapmam lazım ama stresten yemeğe verdim kendimi buna bir düzen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…