5 günden fazla uzun sürmez insallah kanama, ovulaysona başlarım hemen , yumurtlama olur mu olmaz mi onu da bilmiyorum gerçi ya da bir ayda iki adet oldum diye iki şans mı oluyo yoksa hiç mi acayip kafam karıştıValla bu testlere ödediğimiz parayı biriktiresek baya para sahibi olurduk toptan alalım en iyisi uyguna gelsin :))) daha önce hep eczaneden aldım netten çok ucuza geliyormuş yeni öğrendim ben de burda 85 diyor netten 30 tl aradaki farka bak..senin adetin biraz ilginç başladı ama bence tesadüf olmalı yani hormon dengesi değişiyor siye adet zamanımız da değişiyor ondan olmalı
Yumurtlarsın cnm niye olmasın zaten testi aldın bu ay adet bittikten sonra başlarsın sanırım öyleydi o tam bilmiyorum ama içinde yazıyor diye biliyorum ne zaman kullanacağın ben de alacam nasip olursa mayısta kullanacam anca denk getiririm bu ay gitti bir daha ki ay yokum bir ay hakkımızda en iyisi olsun en sağlıklı bebişler olsun inş5 günden fazla uzun sürmez insallah kanama, ovulaysona başlarım hemen , yumurtlama olur mu olmaz mi onu da bilmiyorum gerçi ya da bir ayda iki adet oldum diye iki şans mı oluyo yoksa hiç mi acayip kafam karıştı
Amaan tavuk olmak vardı bu hayatta, yumurtladım mı yumurtlycam mı derdi yok oh mis ne güzelYumurtlarsın cnm niye olmasın zaten testi aldın bu ay adet bittikten sonra başlarsın sanırım öyleydi o tam bilmiyorum ama içinde yazıyor diye biliyorum ne zaman kullanacağın ben de alacam nasip olursa mayısta kullanacam anca denk getiririm bu ay gitti bir daha ki ay yokum bir ay hakkımızda en iyisi olsun en sağlıklı bebişler olsun inş
Stres yapma cnn m adetin bitsin tamamen ondan so ra başla hergün bitane yapıosn çift çizgi gördüğün günü mutlaka değerlendiriyorsunGerçekten sinirlerim bozuldu artık
Boşver cnm olacağı varsa bir şekilde oluyor zaten üstüne düşünce sinirlerimiz bozuluyor ben günlerdir eşimle tartışıyordum kestim biz iyi olalım da mutlaka olur zaten ben koyverdim ilişki olmadan kendi kendime hamile kalacak halim yok onlar rahatsa bizde rahat olalım takma sen deGerçekten sinirlerim bozuldu artık
Silik çizgi de cikiyomus o ne peki o gün de iliskiye girmek gerekiyo mu , herkes ovulasyon testiyle tutturmuş hayırlısıyla bizde tutturalım bakalım bu da olmazsa yapicak bisey kalmadı geriye ona yanıyorumStres yapma cnn m adetin bitsin tamamen ondan so ra başla hergün bitane yapıosn çift çizgi gördüğün günü mutlaka değerlendiriyorsun
Olacağı varsa oluyo da dediğin gibi iliski olmadan hamile kalamıyoruz iliski olunca da cok stres yapıyoruzBoşver cnm olacağı varsa bir şekilde oluyor zaten üstüne düşünce sinirlerimiz bozuluyor ben günlerdir eşimle tartışıyordum kestim biz iyi olalım da mutlaka olur zaten ben koyverdim ilişki olmadan kendi kendime hamile kalacak halim yok onlar rahatsa bizde rahat olalım takma sen de
Valla takmıyorum artık eve geldik bugün yapalım mı diyo:))) töbe töbe bilsem bu istekten bayılacak yine de yapmam günümde geçti umrumda değil pis herif kuzum siz alın yapın ben de alacam memleket dönüşü başlayacam şimdiden istetsem tarihi geçmez dimi hazır olsun gelir gelmez başlarım hemen diye düşünüyorum baktım netten 30 ovalasyon testi 10 gebelik 30 tl alsam mı çok uygun gibiOlacağı varsa oluyo da dediğin gibi iliski olmadan hamile kalamıyoruz iliski olunca da cok stres yapıyoruz
Yaa cok uygun Elif sadece 30 ovulasyon testini 30 TL’ye almış ben 18 ovulasyon testi + 2 gebelik testini 20 TL’ye aldım senin dediğin baya iymis görseydim onu alırdım markası ne onun sen al baya uygun oValla takmıyorum artık eve geldik bugün yapalım mı diyo:))) töbe töbe bilsem bu istekten bayılacak yine de yapmam günümde geçti umrumda değil pis herif kuzum siz alın yapın ben de alacam memleket dönüşü başlayacam şimdiden istetsem tarihi geçmez dimi hazır olsun gelir gelmez başlarım hemen diye düşünüyorum baktım netten 30 ovalasyon testi 10 gebelik 30 tl alsam mı çok uygun gibi
Yaa cok uygun Elif sadece 30 ovulasyon testini 30 TL’ye almış ben 18 ovulasyon testi + 2 gebelik testini 20 TL’ye aldım senin dediğin baya iymis görseydim onu alırdım markası ne onun sen al baya uygun o
Cnm gitti gidiyordan baktım baya uyguna geliyor hesaplayınca çok uygun markası LaboQuıck diye bir marka istettim ben de anan anlamadığım orda kargo alıcıya aittir yazıyor kargo ücretini biz mi verecez gönderene msj attım cvp vermedi kartla girdim artık kargo ücreti de olursa en kötü 10 tl olsun yine çok uygun ben eczaneden bir dünya gebelik testi aldım hep 5 tl denYaa cok uygun Elif sadece 30 ovulasyon testini 30 TL’ye almış ben 18 ovulasyon testi + 2 gebelik testini 20 TL’ye aldım senin dediğin baya iymis görseydim onu alırdım markası ne onun sen al baya uygun o
İncir kürünü bende yaptım bende de boy boy kistler oluştu ama tabiki sen bilirsin canım..Allah yardımcımız olsun..Bende bilmiyorum nasil olacak.bitkisel tedavilerden korkdum kendi bashima incir havuc kurunu yaptim prolaktinim tavan oldu onun icin doktorun soylediklerinden bashqa hicbishey yapmiyacam))))
İnş cnm benim bu hafta içi gelir sanırım ama ben şimdi yapamam geçti zaten anca mayıs ayına kaldı siz yapın tecrübe kaydedelim bari bu arada kargo ücreti alıcıya aittir yazıyor muydu senin aldığın yerde ona bi baksana ben de öyle yazılıyordu sanki yada yanlış mı gördümBende aynı markadan aldım sen evet iyi bulmuşsun ben 30 taneye 30 lira verdim inşallah doğru kullanirizda işe yarar ya atalım birbirimize yarın gelir galiba benimki
Yok canim bende cokdannn yapmishdim benim prolaktinim yuksekdi incir kuru 2kat yapmishdi ben daha doktomun sozunden cikmiyorum ne yaziyorsa onu ediyorum)))))İncir kürünü bende yaptım bende de boy boy kistler oluştu ama tabiki sen bilirsin canım..Allah yardımcımız olsun..
Anladım cnm belki yanlış okudum gelince anlaşılır zatenYok canım ücretsiz kargo benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?