Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok saol canim rahatlatim yalniz ben deyilmishim))))hayir hicbishey yapmiyacam korkuyorum benim hormonlar biraz karishik kendi bashima bishey yaptigimda tavan yapiyor hepsi yine cok saol tavsiyen icin))))

Bende bilmiyorum nasil olacak.bitkisel tedavilerden korkdum kendi bashima incir havuc kurunu yaptim prolaktinim tavan oldu onun icin doktorun soylediklerinden bashqa hicbishey yapmiyacam))))
Anladım tabiki de nasıl tercih ediyorsan ben sadece araştırdım bildiklerimi yazdım tedavi olunca da düşüyor Zaten hayırlısı olsun hakkında

Anladım tabiki de nasıl tercih ediyorsan ben sadece araştırdım bildiklerimi yazdım tedavi olunca da düşüyor Zaten hayırlısı olsun hakkında
Cok saok canim cumlemize hayirli olsun hepimiz hayirli haberlerimizi paylashariz inshAllah)

Testide sipariş ettim hadi hayırlısı bakalım bu ay olmazsa uğraşmam zaten ne zaman olursa o zaman olur kafa rahat olmadıktan sonra ne yaparsan yap aslen samsunda oturuyorum ben ewim orda eşimin işinden dolayı istanbula gelmek zorunda kaldık burda kaynanamlarla bir oturuyorum 1 sene içerisinde geri döneceğiz inşalla h ama bende bi kayinpeder var düşman başına nefret ettirdi kendinden beni az öncede tartıştım kendileriyle eşim zaten ailesini el üstü tutar ben hep arka planda o yüzden çok kararsızim artık tartistigimj eşim bilmiyo gerçi o uçurur öyle bir adam samsuna dönmeden çocuk yapmadinmi diye düşünüyorum yada hemen yapmaya baslasam inşallahta olursa onun sebebiyle tezdenmi gideriz ama işte stresle olmuyo diyolar suanda beynimin ici tika basa dolu şu adamla aynı havayı solumak bile sinirlerimi bozmaya yetiyo afedersiniz yırtık dondan cıkmış gibi herşeye karışır kendileri bende sevmem bana pek müdahale edilmesini yaptigin yemekten aldığına gittiğin yere kadar karışır kocayla özel hayat denilen bişey yok oturup bi kahve içemiyoruz sanki özel hayat sadece yatak odasında gibi kızlar çok afedersiniz çok sinirliyim rahatlamaya ihtiyacım vardı eşim ışte şimdi onu arasam canı sıkılacak işin komik tarafı oda beni suçlar onlada bişey paylaşamıyorum malum anası babası çok kıymetli ona benim söylediklerimin pek hükmü yok onlar söz konusu olunca bunu niye size anlatıyorum bilmiyorum kusura bakmayın tekrardan

Ahhh kuzum bak günlerdir yazıyorum sinir krızi geçiyorum niye dersin hep aile eşim yüzünden onlarla evlendim ben bunu artık biliyorum İnan uzaktayız yine müdahale fark etmiyor takma cnm İnan geçen gün çok kötü kavga ettik sonunda belki allah bizim yapamayacağımızı biliyor ondan aldı dedim artık sen düşün bilmiyorum bu kv kyp nedir bizden istediği madem oğulları bu kadar değerli evlendirmesinler ya milletin kızına da yazık değil mi eşine birşey deme onlar anlatırsa açıklama yaparsın üzülme ben memlekete gidecem biraz uzak kalalım toparlanayım diye sen de inş en yakın zaman da dönersin evine

Amin canım inşallah benim bebeğim öldüğü zmanda bunlar yüzünden büyük bi kavgamız olmuştu çok kötü durumdaydım o zaman kalbi durmuş rabbim biliyoya o konuda asla hakkım helal değil hiçbirine eşimde dahil hamile hamile o kadar üzdü ağlattı beni önür tarafta sorulsun hesabı inşalla h yinede bişey demedim senin yüzünden demedim ama eğer kalkıp babası yüzünden yine aynı şeyleri yaşarsak çok kararliyim yüzüğünü fırlatıp toplayacam valizimi adam 34 yaşında ama hala yönetmenin peşindeler bende buna kızıyorum herşey e karış karış inanki sınır sistemim çökük beni gondermiyoda tek başıma kötü olmakta istemiyorum çünkü eşinle kötüysen sanki hiç mutlu olmayacakmışsın gibi geliyo ama babasına allah günah yazmasın bir kaşık suda boğasim var o derece nefretim büyük ona karşı

Şimdi kalkıp gitsen yine sıkıntı kalmak en iyisi ama dayanmaya çalış kendini gidecez zaten diyip avutmaya çalış işte eş çok önemli hep derim ama onlarada üzülüyorum Arada kalan hep omlar oluyor ne bileyim ya sen saygısızlık etme gerisi hal olur çünkü edersen bu sefer eşinle de papaz olursun birşey olmamış gibi davran onlar utansın yaptıklarına

antibiyotiklerini saatinde içmeye özen göster bir kere unutmayla birşey olmaz... kürtajdan sonra hamile kalmak çok daha kolay oluyor rahim temiz oluyor çünkü... eğer sağlıklı bir bebek ise herhangi bir sağlık sorununuzda yok ise sorun yaşamazsınız... her normal gebelikte olduğu kadar sorun olur... kürtaj bu durumu etkilemez.

Yazılanları okuyamadım ama yarın okuycam mutlaka, ovulasyon testi aldım onu haber etmek için girdim şimdi , biri daha almış sanırım gizem ya da Elif tam okuyamadım yoğun geçti bugün , kaça aldınız ? Ben 18 adet + 2 gebelik testi 20 TL’ye sipariş verdim gitti gidiyordan, markası laboquick

Yok kuzum ben bir kaç ay sonra alacam Elif istetti sanırım baya iyiymiş fiyatı ben eczaneye sorduğumda sadece ovelasyon testi 85 tl dedi hadi bakalım yapın güzel haberler verelim

Dr dan geldim kızlar herşey gzl dedi kanama biraz daha dvm eder 1-1,5 ay en geç adet olursn dedi ben genelde rahmin toparlanması için en az 1 adet beslenmesini öneriyorum dedi patoloji de henuz çıkmamış folik asitte devam et dedi oyle çok şükür yolunda suan da herşey

Çok sevindim canım senin adına hadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere kanaman bitince

Canım sen adet oldun bitince sende yapmaya basla testi bunu hemen birincemi yapmaya başlıcaz onuda bilmiyorum
4 41EEEEE41 kullanimini biliyorsun sen heralde çok net okuyamadım yazılanları ama öyle hatırlıyorum , ovulasyon testini her gün mü denemek lazım ? Benim suan kanama varken yapmamın bi mantığı yok dimi ya adet olduğuna hala inanmıyorum ultrasondan sonra adet olunduğu nerde görülmüş

Valla bu testlere ödediğimiz parayı biriktiresek baya para sahibi olurduk toptan alalım en iyisi uyguna gelsin :))) daha önce hep eczaneden aldım netten çok ucuza geliyormuş yeni öğrendim ben de burda 85 diyor netten 30 tl aradaki farka bak..senin adetin biraz ilginç başladı ama bence tesadüf olmalı yani hormon dengesi değişiyor siye adet zamanımız da değişiyor ondan olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…