• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede 40 gunu gecmishdi ilacla 51ci gunde regl oldum 2ci adetimde 73cu gun yine ilacla regl oldum adet duzensizliyi yashayan oldumu aranizda????umarim bu sefer hamish kalirim kalmasamda kendim regl olurum(
Yazını yeni gördüm adet düzensizliği kürtaj sonrası çok normal karışılıyor dr çünkü hormon dengesi alt üst oluyor streste olduğumuz için haliyle günleri değişiyor kürtaj sonrası benim de geç geldi hayıt başlamıştım düzene sokuyor kullanan herkes memnun araştır bir dene derim ben takviye kullanıyorum çayını kullananda var

Kızlar ben ovülasyon testi kullandığım ilk ay kalmıştım yine kullanarak devam edicem çok mantıklı çünkü diğer türlü günleri tutturmak çok zor oluyordu yumurtlama günü ilişki oldu sonra hiç olmadı düşünün ona rağmen kaldım ve o gün tuttuğundanda adım gibi eminim çünkü yumurtlamanın 12. Günü 20 çıkmıstı kanda ben n11 den aldım 30 tane 5 tane hediye gebelik testi vardı 35 tl

Nasıl kullanıcaz peki onu adetten sonra kaçıncı gün bakıcaz aman ya valla keşke erkek olsaydık onlar ister olur dertleri yok keyif onlarda neyse ben adetin keyfini çıkarım dokunamiyo zaten:)sonrasında hababam çalışmalara devam nede olsa şunun kullanımını nasıl yapıcaz bi anlatın onuda deneyelim maddi olarak battım zaten:)))(

Ben geçen ay söylemiştim test alalım mı diye sonda daha çok stres oluruz diye vazgeçmiştim bilemedim kız düşünsene onu aldığımı okadar para zaten takviyeler verdim bşr de onu alsaydım ben adamı boğardım artık:)gülüyorum ama gerçekten beni çok üzdü
Kız belki kaldın ne biliyosun valla seninkide değişik tür ben yapalim diyecemde adam boş geçecek rüyamda görsem inanmam :))

Nasıl kullanıcaz peki onu adetten sonra kaçıncı gün bakıcaz aman ya valla keşke erkek olsaydık onlar ister olur dertleri yok keyif onlarda neyse ben adetin keyfini çıkarım dokunamiyo zaten:)sonrasında hababam çalışmalara devam nede olsa şunun kullanımını nasıl yapıcaz bi anlatın onuda deneyelim maddi olarak battım zaten:)))(
Cnm testin içinde kaçıncı gün başlaman gerektiği adet döngüsüne göre yazıyor hergün yapıyosun sıvı alımına dikkat ediyorsun iki üç saat hergün aynı saatte yapıyordum ben iki çizgide eşit koyulukta olunca yumurtlamış oluosn çift çizgi çıkıyo zaten çizgi silikleştiğinde de çatlamış oluyor siz alın atarsınız bana yorumlarız beraber çok kolay biraz beklemek zor oluyor ama emin ol daha az yıpratıcı acaba yumurtladım mı bugun mu yarın mı die düşünmekten daha iyi

Kız belki kaldın ne biliyosun valla seninkide değişik tür ben yapalim diyecemde adam boş geçecek rüyamda görsem inanmam :))
Cnm konu ailesi olunca adamın o iş derdi de gidiyor biliyordu yumutlama günümü ona rağmen getirdi beni buraya neymiş kardeşi gidecekmiş kalmamız lazımmış üff ya öyle hevesli uğraştım takviye filan cinnet geçirdim cuma günü kalmadık lafı saydım adama oda suratlı belki de bunda da bir hayır vardır diyorum ya ne diyim düşününce bile sinir oluyorum

Cnm testin içinde kaçıncı gün başlaman gerektiği adet döngüsüne göre yazıyor hergün yapıyosun sıvı alımına dikkat ediyorsun iki üç saat hergün aynı saatte yapıyordum ben iki çizgide eşit koyulukta olunca yumurtlamış oluosn çift çizgi çıkıyo zaten çizgi silikleştiğinde de çatlamış oluyor siz alın atarsınız bana yorumlarız beraber çok kolay biraz beklemek zor oluyor ama emin ol daha az yıpratıcı acaba yumurtladım mı bugun mu yarın mı die düşünmekten daha iyi
Cnm peki çift çizgi çıktı hemen o anda mı ilişki olmadı gerekiyor yada bir gün sonra mı ben de almak istedim ama iyikide almamışım boşa gidecekti artık mayıs sonu hazıran gibi gelince alırım

Cnm peki çift çizgi çıktı hemen o anda mı ilişki olmadı gerekiyor yada bir gün sonra mı ben de almak istedim ama iyikide almamışım boşa gidecekti artık mayıs sonu hazıran gibi gelince alırım
Çift çizgi çıktığı gün olması lzm cnm bnm öğlen çift çizgi vardı akşam.bi daha yaptım çift çizgi hala vardı gece ilişki oldu sabah yaptığımda çatlamıstı yani tam zamanına denk getirmişim herhalde çatlar çatlama içerde taze spermler duruyodu:)

Çift çizgi çıktığı gün olması lzm cnm bnm öğlen çift çizgi vardı akşam.bi daha yaptım çift çizgi hala vardı gece ilişki oldu sabah yaptığımda çatlamıstı yani tam zamanına denk getirmişim herhalde çatlar çatlama içerde taze spermler duruyodu:)
Kız kafam karıştı sen bir gün de 3 kere mi ilişkiye girdin yoksa 2 mi :)

Kız kafam karıştı sen bir gün de 3 kere mi ilişkiye girdin yoksa 2 mi :)
Tamam anladım :) bir kere olmuş iyi bari biz de yapalım kızlar yapsın bu ay ilk hamilelikte ben sadece sayarak yapmıştım tutmuştu ama kürtajdan sonra hormon değişiyor ne zaman olacağı belli olmuyor en iyisi almak

Tamam anladım :) bir kere olmuş iyi bari biz de yapalım kızlar yapsın bu ay ilk hamilelikte ben sadece sayarak yapmıştım tutmuştu ama kürtajdan sonra hormon değişiyor ne zaman olacağı belli olmuyor en iyisi almak
Evet zaten çok kolay kafanda rahat oluyor en verimli zamanları değerlendirmiş oluyorsun

Canım bence say adet kanı gibi değilse nasıl peki anlatırsan belki bizede bilgi olur ya bende alsammı acaba bu ovulasyon testinden eczanede pahalı oluyomuş galiba nettenmi alsak bilemedim
Ya hani bi yerini kesersin kan gelir ya öyle bi kan , adet kanı bi tık daha koyu sanki ve idrarını yaptıktan sonra da gelir genelde, anlamadım valla ya adet sayıyorum o zaman bunu başka neden kan gelsin ki. Ama tesadüfün de bu kadarına sasırdım vajinal ultrasondan sonra kan geldi tekrar kontrole gitmeme gerek var mi acaba

Geçen ay eczaneden sordum 85 tl demişti almamıştım ben de int istetirim daha uygunmuş ama geçen ark bozuk çıktı filan dedi sen hangi marka aldın
Laboquick marka aldm cnm ben gayette gzl bozuk fln çkmadı hatta satıcı izmirden birisydi akşm sipariş verdim ertesi gün öğlen geldi

Bazen diyorumki boşver elif allah vermiyorsa vardır
Ya hani bi yerini kesersin kan gelir ya öyle bi kan , adet kanı bi tık daha koyu sanki ve idrarını yaptıktan sonra da gelir genelde, anlamadım valla ya adet sayıyorum o zaman bunu başka neden kan gelsin ki. Ama tesadüfün de bu kadarına sasırdım vajinal ultrasondan sonra kan geldi tekrar kontrole gitmeme gerek var mi bence yok sen normal adet oldun kurtajdan sonra değişiyormuş süre zaten bide şu ovulasyon testinimi denesek

Ya hani bi yerini kesersin kan gelir ya öyle bi kan , adet kanı bi tık daha koyu sanki ve idrarını yaptıktan sonra da gelir genelde, anlamadım valla ya adet sayıyorum o zaman bunu başka neden kan gelsin ki. Ama tesadüfün de bu kadarına sasırdım vajinal ultrasondan sonra kan geldi tekrar kontrole gitmeme gerek var mi acaba
Cnm 4 ay önce dr gitmiştim adet gelmezse günüm gelmeden gidip döndüm leke gelmişti ve hemen adet olmuştum Ben de senin gibi düşünmüştüm ama bi sıkıntı olamamıştı ama sen bir kaç gün bak kanama yoğunsa özele git çünkü adet 3 güne azalır lekeye dönüşür kötü birşey olduğunu düşünüyorum ama erken adet olman şaşırttı beni

Canım ben de geçen yıl kürtaj oldum ve hep ilaç kullanarak adet olmak zorunda kaldım sonunda baktım olmuyor civan perçemi ve soğan kürüne başladım sonradan düzene girdi çok şükür ama hala hamile kalamadım inşallah çabucak hamile kalırız..
Bende bilmiyorum nasil olacak.bitkisel tedavilerden korkdum kendi bashima incir havuc kurunu yaptim prolaktinim tavan oldu onun icin doktorun soylediklerinden bashqa hicbishey yapmiyacam))))

Back