Adet olsam agrim olurdu ya kasık agrim dün vardı bugün hiç bisey yok bide alttan bakıldıktan hemen sonra neden oldu tesadüf olamaz heralde bilmiyorum valla yoruldum artık sıkıldımAaaa canım bence sen adet oldun bana kalirsa ben incir kürüne başlıcam beraber başlayalım havuç falan şu hayıt otumdanda alicam
Hayıt bir takviye ersağ diye bir markanın başladım cnm int sipariş verdim geldi..valla bazen kendime kızıyorum niye adamlar rahatlar bize ne oluyor yok yani oluru sorun değil ne zaman çocuk der ozaman bak neler derim ben onaAnladım canım bende folik kullanıyorum bu hayıt nedir tohum falanmı aktardanmi alacaM ben sabah yapicam bakalım incir kurunu valla seninde durum hep vahim ya neyse sen yinede boş kaldigin her anı degerlendir kuzum
Bendede 40 gunu gecmishdi ilacla 51ci gunde regl oldum 2ci adetimde 73cu gun yine ilacla regl oldum adet duzensizliyi yashayan oldumu aranizda????umarim bu sefer hamish kalirim kalmasamda kendim regl olurum(Kızlar nette bakıyorumda kurtajdan sonra 40 gün içinde adet olunması gerekiyo yaziyo olunmazsa doktora başvurun diyo ben ne edeyim 40a merdiven dayadım bende:)
takmıyorum artık keyfi bilir .incir kürünü bilmiyorum yapmadım hiç ama hayıt hakkında çok araştırdım gayet iyi dediler ben de başladım bakalım senin kullandığın bir macun vardı sanki onu n’aptınBosver canım ya takma bütün erkekler öyle bence benimkide aynı çünkü ama napalim cennet niye anaların ayaklari altında çünkü biz emekciyiz takma kafana onlar çocuk doğduktan sonra baba olarak hissed3rler kendilerini bende hayıt suyu aldım az önce aktardan kadın tohumdan daha etkilidir dedi incir kürü içinde yumurta catlatici dedi hayıt suyunu önerdi aldım bakalım içtim az önce tadı çok iğrenç ama
Valla şimdide hayıt denicem bakalım ya hayırlısı herşeyinTakmıyorum artık key
takmıyorum artık keyfi bilir .incir kürünü bilmiyorum yapmadım hiç ama hayıt hakkında çok araştırdım gayet iyi dediler ben de başladım bakalım senin kullandığın bir macun vardı sanki onu n’aptın
Çalışmalara başlayın Nisa’n ayında bana güzel haberlerle gelin motivasyonumuz düştü sanki hadi kızlar takviye macun neyse deneyelim bu arada E elifkbr senden ses çıkmıyor napıyorsun adet mi oldun olmadın mı korkar oldum kontrole gitmeye ya bu hafta gidecektim misafirlik çıktı haftaya gitmem lazımValla şimdide hayıt denicem bakalım ya hayırlısı herşeyin
Canım inşallah tadı iğrenç ama başladım bakalım sabah akşam yemekten önce yarım çay bardağı içiyorum inşallah hayırlı haberler hepimiz veririz birbirimize ben inanıyorum hepimiz için güzel şeyler olacak ewet E elifkbr sessiz kaldı ne oldu anlayamadim bu site beni çok rahatlatıyor gercekten
Benim kullandığım takviye olduğu için tadını anlamıyorum kapsül çünkü onu hamile olana kadar içiyorsun hamile kaldığını öğrenince bırakıyormuşsun ama ben adete bir iki gün kala bırakacam çünkü kanamayı artırabilirmiş tabi herkeste aynı etkiyi göstermiyor.valla bu sitede ilk zamanlar çok verim alamıyordum saf salaklarla uğraştım bi ara ne yazsam hemen muafelet oldular sonra yerine oturdu yada onlar defoldu:) herkes aynı fikirde olmak zorunda değil tercih aynı olmak zorunda değil sadece bildiklerimizi söyler çekiliriz olumsuz yorum yapan insanlar hiç umudumu kurmadı benim herkes kötü şeyler yaşayacak diye birşey de yok şıan memnunum burda olmaktan eylül anneleri topiğinden buraya transfer oldum nasip olursa inş burda ki kişilerle de aralık annelerine transfer olmayı istiyorum siz de işteyin olsun:)
Normal cnm benim 20 gün sürdü uzarsa da korkma normalmiş 30 gün normal değil ama hadi inş parça kalmamış tamamen temizlenmişsinsin cnm hayırlı haberlerle gel :)Canlar benimde yarın ilk kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum bnm hala leke şeklinde kanamam devam ediyor bugun 8. Gün normal herhalde değil mi
İnşallah cnm yarın yazarım mutlaka Dr umda 10 gün olması normal demişti bakalım Rabbim bundan sonraki süreçte hepimizin yardımcısı olsunNormal cnm benim 20 gün sürdü uzarsa da korkma normalmiş 30 gün normal değil ama hadi inş parça kalmamış tamamen temizlenmişsinsin cnm hayırlı haberlerle gel :)
Canım bence say adet kanı gibi değilse nasıl peki anlatırsan belki bizede bilgi olur ya bende alsammı acaba bu ovulasyon testinden eczanede pahalı oluyomuş galiba nettenmi alsak bilemedimKızlar kusura bakmayın anneme geldim fırsat bulamadım yazmak için, benim kanama devam ediyo adet olmuş olabilirim hiç agrim yok adet kanı gibi de değil ama bilmiyorum yine de sanırım adet başka açıklaması yoktur bunun çünkü kanamam bittikten sonra ovulasyon testi almayı düşünüyorum bunu adetten saysam mi bilemedim
Ben de bilemedim ki ama bence adettir başka ne olabilir ki diye düşünüyorum birşey gelmiyor aklıma ama kürtaj sonrası adet döngüsü değişiyormuş dr öyle demişti belki erken geldi stres yaptın biraz belki ondandır bak bana yumurtlama günüm geldi geçti adam beni misafirliğe kalmaya getirdi iki gündür sinir olma ola bşr hal oldum ama koyverdim adamın aklı olsa bugünleri değerlendirirdi en çokta okadar takviye kullandım boşa gitti diye nasip değil ne diyelim bir daha ki ay yokum istese de olmaz zaten pis herif siz devam edin ama güzel haberler verecez inanıyorumKızlar kusura bakmayın anneme geldim fırsat bulamadım yazmak için, benim kanama devam ediyo adet olmuş olabilirim hiç agrim yok adet kanı gibi de değil ama bilmiyorum yine de sanırım adet başka açıklaması yoktur bunun çünkü kanamam bittikten sonra ovulasyon testi almayı düşünüyorum bunu adetten saysam mi bilemedim
Ben geçen ay söylemiştim test alalım mı diye sonda daha çok stres oluruz diye vazgeçmiştim bilemedim kız düşünsene onu aldığımı okadar para zaten takviyeler verdim bşr de onu alsaydım ben adamı boğardım artık:)gülüyorum ama gerçekten beni çok üzdüCanım bence say adet kanı gibi değilse nasıl peki anlatırsan belki bizede bilgi olur ya bende alsammı acaba bu ovulasyon testinden eczanede pahalı oluyomuş galiba nettenmi alsak bilemedim
Canım ben de geçen yıl kürtaj oldum ve hep ilaç kullanarak adet olmak zorunda kaldım sonunda baktım olmuyor civan perçemi ve soğan kürüne başladım sonradan düzene girdi çok şükür ama hala hamile kalamadım inşallah çabucak hamile kalırız..Bendede 40 gunu gecmishdi ilacla 51ci gunde regl oldum 2ci adetimde 73cu gun yine ilacla regl oldum adet duzensizliyi yashayan oldumu aranizda????umarim bu sefer hamish kalirim kalmasamda kendim regl olurum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?