Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ne oldu haftasonu diye sustunuz E elifkbr ne yaptın kuzum son durum ne
Yok cnm ya misafirlikteyim dedim ya tam yumurtlama günü herif tutturdu gidip kalacaz diye sinir küpü oldum bende takmıyorum artık keyfi bilir ben okadar hesap yapayım takviye kullanayım durdu durdu bu güne denk getirdi pislik ayyy iyice sinir oldum yine...((sen şimdi adet mi oldun onu pek anlamadım? E elifkbr sen n’aptın dr gitmişsin değerler düşmüş demişsin de kaç çıktı ne dedi dr belki daha erkendir

Ewet kuzum ben adet oldum sanki 5 aydır adet olmayan başka biri yavaş yavaş geliyo ya sende boşver sıkma canını ya incir kürü varmis hamilelik için duydunmu hiç saracoglunun sitesinde havuçlu falan deneyecem ben bide bu hayıt otumu ne varmış haberiniz varmı elifden ses yok yazmadı henüz bende çok merak ediyorum onu napsak ya şimdi ben nasıl yumurtlama hesaplayayım bide

Cnm ben burda çoğu kez yazdım okumuyor musun pas geçme oku çünkü orda neler yapılması gerektiğini de anlattım hayıt tohumunu bilmem ama ben takviyesini kullanıyorum gün de 2 kapsül sabah akşam Omega 3 kullanıyorum be folik asit şimdilik bunları kullanıyorum kürü duydum ama bunlara başlamıştım artık kaş yapayım derken göz çıkarmak istemedim kullanan bir çok insan hayıttan memnun dediğim gibi bizde deniyoruz bakalım bu ay zaten benim olmaz bşr daha ki ay memlekete gidecem kaldı mayıs Haziran’a en sağlıklısı en iyisi olsun hepimiz için

Anladım canım bende folik kullanıyorum bu hayıt nedir tohum falanmı aktardanmi alacaM ben sabah yapicam bakalım incir kurunu valla seninde durum hep vahim ya neyse sen yinede boş kaldigin her anı degerlendir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…