- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Oldun demek hadi geçmiş olsun en azından kimyasal gebelik olayı olmadı hakkımız da en iyisi olur umarımSaka gibi şimdide adet oldum
Aslında çok erken başladın testlere ondan kafan kasıtlı mesela ben adeti bekledim hatta 40 gün olsun öyle giderim dr dedim ama oldum kafanın katılması çok normal İnan ben anlayamadım neler olduğunu hakkında en güzeli olur inş yaAmin canım devamı gelirse eğer evet oldum ya dedimya hastam var hastanede onu kaldırırken akti hissettim açık pembe renginde ama komik olan testi tekrarladım ilk 3 dakikada size attım sonra 6,7 dakika geçti daha koyulasti onuda attim valla beynim bulandı ya
Amin canım bişey sorucam ya benden açık pembe geldi şimdide gelen yok normal akintim geliyo peceteye açık sarı olanAslında çok erken başladın testlere ondan kafan kasıtlı mesela ben adeti bekledim hatta 40 gün olsun öyle giderim dr dedim ama oldum kafanın katılması çok normal İnan ben anlayamadım neler olduğunu hakkında en güzeli olur inş ya
Ya benim anlamadığım şey ne biliyo musun beta hcg o kadar dusuk çıktığı halde nasıl idrsr testinde bu ikinci çizgi bu kadar belirgin ve hemen cikabiliyo ? Ben hamileyken ikinci çizgi böyle çıkmıştı beta 348lerdeydi , öğlene doğru tekrar yaptıgım da bundan daha da silik çıkmıştı sen tekrar test yapsan olur mu ya bence bi gebelik var ama hatlar karıştı eski değerlerden dolayıAmin canım bişey sorucam ya benden açık pembe geldi şimdide gelen yok normal akintim geliyo peceteye açık sarı olan
Ya kuzum anlamıyorum bende bariz belli heleki 6,7 dakika bekledim daha koyu oldu ikinci attığım sonra pembe kan geldi şimdi oda gelmiyo valla anlamıyorum neler oluyor yaYa benim anlamadığım şey ne biliyo musun beta hcg o kadar dusuk çıktığı halde nasıl idrsr testinde bu ikinci çizgi bu kadar belirgin ve hemen cikabiliyo ? Ben hamileyken ikinci çizgi böyle çıkmıştı beta 348lerdeydi , öğlene doğru tekrar yaptıgım da bundan daha da silik çıkmıştı sen tekrar test yapsan olur mu ya bence bi gebelik var ama hatlar karıştı eski değerlerden dolayı
Bence hamilesin de get hastaneye bi test yap heleYa kuzum anlamıyorum bende bariz belli heleki 6,7 dakika bekledim daha koyu oldu ikinci attığım sonra pembe kan geldi şimdi oda gelmiyo valla anlamıyorum neler oluyor ya
Al sana o zaan bi cevap banada baktığında sol tarafta kist var dedi ama oda önemsemedi onemsizmis yansın beyinler o zmanKızlar size ne diycem bakın yeni tartışma konusubiraz daha yansın beyinler doktor hiç bi problem yok yumurtalıklarında dedikten sonra baya uzun baktı sonra ama burda cok minnacık bi kist var dedi söylememe bile gerek yok önemsiz bi kist dedi baya küçükmüş her kadında olabilir kist seninki cok önemsiz gebeliğine de engel değil dedi sonra öyle kan istedi , kistin gebeliğin başlangıcı olma ihtimali ne kadar ? Çoğunda öyle kist demişler hamileymis ama , ya da ben mi sacmalamadim bilemedim valla ikinci kanı versem de rahatlasam
Amaann beeAl sana o zaan bi cevap banada baktığında sol tarafta kist var dedi ama oda önemsemedi onemsizmis yansın beyinler o zman
Hayıır
Vajinal ultrasondan sonra kanama olurmus ama bu normalmi anlamadım bendeUff ya neler oluyor anlamadim
Dur bakıyım aksama kadar devam ederse acile giderim devlet acilde beta hcgye bakılırmı kiHayir normal değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?