Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım bu biraz alakaya maydonoz banada baktılar alttan tamam leke geldi ama adı üstünde leke senin bayağı kan yani ne bilim bana çok alttan baktılar hiç dediğin gibi bişey yasamadim

Ya canım bu biraz alakaya maydonoz banada baktılar alttan tamam leke geldi ama adı üstünde leke senin bayağı kan yani ne bilim bana çok alttan baktılar hiç dediğin gibi bişey yasamadim
Kasık agrin falan oldu mu sonrasında ? Ben yürürken zorlanıyorum resmen cok agrim var bacağıma vuruyo agrisi çekiliyo bildigin , neden böyle oldu anlamadım ya

Canım sizi olur o an geçer bence sendeki başka bişey yada yerlesme kanamasi öyle oluyomuş yerlesme kanamasi ne zaman başladı sende

Canım sizi olur o an geçer bence sendeki başka bişey yada yerlesme kanamasi öyle oluyomuş yerlesme kanamasi ne zaman başladı sende
Adetimden 3 gün önce basladi ama yerleşme kanaması leke şeklinde olur ve rengi kırmızı değil kahverengi olur ya da açık pembe gibi , suan ki kanamam adette değil yerleşme de değil

Yavrum yerleşmede olabilir ya sonuçta adet değilsin ama bence muayeneyle alakalı değil bu

Valla önceden daha rahattı şimdi başımız ağrısa hemen araştırıyoruz o daha çok canımızı sıkıyor valla şaşırdım bende ne yapacagimi saldım çayıra mevlam kayıra bakalım ne olacak

Benim 10 günüm kaldı geriye rahim temiz yumurtalık calisiyo herşey yolunda , ama kasık agrim var cok fazla ve bugün kanamam oldu. Kürtaja bağlasam bu durumu yine olmaz madem öyle rahim durumuna baktığın da söylerdi bisey , kürtajın cok başarılı geçmiş demezdi. Geriye kalan tek şey hamile olabilirim heyecan yaptım , sen de daha adet olmadın dimi ?

Yok kuzum adet olmadım yarın 40 gün olacak amannnnn gelmezse gelmesin be banada baktı hiçbiyerde sorun yok değerim bi acayip düşüyo galiba ama işte bu deger lekeyle falanmı yoksa böyle tertemizmi düşüyo buda düşündürücü sonuçta düşük gibi düşünürsek kanamam olduğu sürece değerim düşüyordu yaw kafam çok karıştı yemin ederim haftasonu da girdi araya ama hamile degilim bence ne bilim

Senin alttan bakıldıktan sonra kasık agrin oldu mu ya

Olmuştu ama yarım saat içind e geçti hissetmedim yani normal hayatıma devam ettim senin hala ağrıyo mu kız bence senin yerlesme kanamasi
Ağrıyo sadece sağ taraf, kanama daha olmadı pazartesi eşimin işleri yoğun olmazsa kan vermeye gidicem insallah

Adette olmadım kızlar afedersiniz idrar gibi yani sarı renkte akintim var test yapayım dedim değerlerim henüz sifirlanmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…