Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallahh, sende mi kürtaj olmustun ? Kaç haftalıktı

23 ekim kurtaj oldum melegimin kalp atisi durdu ustunden 5 adet gordum tam 5 ay oldu guzel bi zaman ama daha hamile kalamadim

Ek olarak kür vs denedin mi ?
Evet herseyi denedim herseyim normal esiminde normal notmal olmazsa bebegimiz olmazdi diyr dusunuyorum onun icin yeni kurtaj olanlar kanamaniz bitince anam hemen bebe yapin korkmayin veren rabbim 1 sene korunsanda veriyo hemen kurtajdan sonra olsada iliski olur rabbim biliyo yani tecrubelendim bu konuda 5 ay oldu daha tik yok

8.hafta da alttan mı bakıldı 4 41EEEEE41
Alttan da karından da bakıldı başka Dr da baktı artı radyoloji Dr uda ve hepsi aynı sonuca vardı cnm kromozom anomalisi muhtemelen dedi 2 Dr da ve bnm hiç kanamam falan yoktu ilk gebeliklerde hep olur arkası sağlıklı gelir genelde dediler ama bakalım hayırlısı artık

Ay insallah bu msjin bana umut oldu ben cok korkuyorum

C-life bitkisel macunu kullandım bende bu ay , faydasını gören çok fazla. Bende olumlu sonuç alirsam yazarım sana mutlaka

Ben 7.hafta da kürtaj oldum , bebeğim de 7. Haftanın ilk günü gözükmüştü 6.hafta da boş gebelik demişlerdi ama geç gözüktü sonra kalp atışı yok dediler üç doktor değiştirdim en son alttan bakın dedim ben eminim gelişimi durmuş dediler, belki de diyorum kalbi atıyordu. Özel olduğu icin kürtaja yönlendirdiler hep , geneli bu sekildeymis. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, doktorun iyisini de bulmak çok zor. Bebeğim geç gözüktü iki gün sonra kalp atışı olmaması normaldi belki de , ama nasip kısmet. Bizim şer olarak gördüğümüz bizim için en hayırlısıdır belki de biz bilmiyoruz , olsaydi sağlıksız olurdu belki de ama insan yine de düşünmeden yapamıyo

Ay insallah bu msjin bana umut oldu ben cok korkuyorum
Korku bende de çok var ama brnimle aynı seyleri yaşayıp sağlıkla doğum yapan çok arkadaşımda var bakalım artık ben bi kaç ay ara vericm mecburen psikolojik olarak kafamı rahatlatmak istiorum çünkü

Bana kendi Dr um alttan izin verirsen bakmak istiyorum dedi daha net görmek için ve gerçekten çok net göründü karın ultrasonundan benm bebek bile zor görünüyordu

Bana kendi Dr um alttan izin verirsen bakmak istiyorum dedi daha net görmek için ve gerçekten çok net göründü karın ultrasonundan benm bebek bile zor görünüyordu
Bende yalvardım alttan bakın diye bakmadı pis Açıcaktım ne güzel

AliberaElif Macunu kullanmıştın dimi kuzum sen kürtaj olduğun ay ? Sonuç yarın belli olucak eğer pozitifse , ki insallah öyledir. Macunun da etkisi olmustur diyebiliriz
Kullandım tatlım hemde gününü kaçırmadan dibinde kaldı yumurtladım diye bıraktım inşallah daha kullanmak zorunda kalmam senmi almıştın o macundan

Kullandım tatlım hemde gününü kaçırmadan dibinde kaldı yumurtladım diye bıraktım inşallah daha kullanmak zorunda kalmam senmi almıştın o macundan
Evet aldım da kız benim macun bitmedi ama yumurtlama olması lazım bu günler de bıraktım o yüzden kaç gün kullandın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…