Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bize bşr kaç sorum olacak benim de ilk gebeliğin ben de yaptırmak istiyorum onu nasıl ikna ediyorsunuz ve devlette mi özel de mi yaptırdın?bir de kaç ayda sonuçlar çıkıyor ben de yaptırmak istiyorum dediğin gibi bir kaç düşükten sonra mı olacak biz de harap olduktan sonra

Öyle valla adet olduğum icin mutluyum korkularim çok vardı hamilelik olursa, en azından şimdi korkum yarıya indi. İkinci ay hamile kalmazsam da, ilk ay korunmasaydım keske demem hem denedim de tutmadı derim içim rahat bu konuda ama rahim hazır değilmiş

Bu ay çalışmalar başlayacak ben de bir olsam hep birlikte başlardık ilk gebeliğimde bir aylıkkken buraya üye olmuştum inş yine aynı şekilde oluruz kürler var hamilelik için hiç denedin mi

Bu ay çalışmalar başlayacak ben de bir olsam hep birlikte başlardık ilk gebeliğimde bir aylıkkken buraya üye olmuştum inş yine aynı şekilde oluruz kürler var hamilelik için hiç denedin mi
Ya valla bu olay aslında iyi oldu dusunsenize hepimiz aynı ay hamile kalıyoruz 9 ay boyunca sen nasılsin ben nasılım muhabbeti yapıyoruz inşallah tabikide rabbim duyar sesimizi hayırlısıyla nasip eder ben bu ay korunmadim ama umudumda yok açıkçası herşey nasipte kızlar biz düşük yapmadık ki bir sonrakine düşsün sağlıksız bebekler anne karnında tutunamazmış bizimde kalbi durdu meleklerimizin hepsi aynı olacak diyede kural yok rahim hazırsa zaten bize sormaz gelir yok eğer hazır değilse istersen hergün iliskiye gir birşey olmaz

Çok güzel demişsin aminnnn aminnnn inş inş burda hepbirlikte hamile kalırız inş ama olurda aksamalar olursa da bşr birimize destek olalım ümidi kaybetmek yok rabbim nasip edecek zamanını o biliyor bize sadece tebbir Alman düşüyor

Maydonoz buhari yapmıştım ben hamile kaldığım ay , ama etkisi oldu mu bilmiyorum çok dua etmiştim salati tefriciye namaz zikirler , o ay bunları yaptıgım icin maydonoz buharına bisey diyemiyorum ama illaki olmustur etkisi iltihap var diye dusunuyodum ben onu yaptıktan sonra akıntım olmaya başladı sonra tamamen kesildi faydasi olmustur belki iltihapta engelmiş hamileliğe. Ama suan kürtaj olduk öyle bi sıkıntımız olucagini düşünmüyorum temizdir yani, sogan kuru faydalı diye duymuştum ama denemedim

Soğan kürünü yapmayı istedim aslında ama Başkan bir takviye başlamıştım bıraktım yine başlayacam hayıt diye bir takviye sanırım çayı da var ama ben kapsülünü içiyorum Rahmi toparlayıp yumurtalıkları çalıştırıyormuş daha önce kullanmadım bakalım işe yarar diye düşünüyorum çok kişi var kullanan sonuç alan bşr de adet sancısına da iyi geldiğini söylediler

Kızlar ben şahsen fayda görürmüyüm birşeylerden bilmiyorum, bitki çayına devam ediyorum tekrar. Sırf kafa rahatlığı icin içiyorum, ek takviye olsun. Herşey nasip kısmet Allah nasip etsin yeter ki olur , çay kür hep bahane Stres yapmamak için, boş boş beklememek oyalanmak için, cay rahatlatiyo beni otomatik olarak beynim ondan fayda görücegimi sanıyo ve o ayı çok rahat stressiz geçiriyorum

Bir ara bşr daha int girmiyeyim düzelirim demiştim ama yine aynı dediğin gibi herşey bahane nasipte olanı yaşıyoruz hep

Cnm bugün yine kasık ağrılarım vardı ve sabah pembe bir leke geldi durdu ama hala yok senin adetin nasıl başladı bu adet mi sence çünkü bütün normal Adet günüm ve ayrıca kanama başlasın diye birşey yaptın mı

Adet başlangıcı seninki de o zaman, bu ay korundun sen zaten adettir o. Bana da önce öyle geldi pembe bi leke sonra kahveye döndü ama çok az geldi gun içinde bi damla denilcek kadar az sonra agrilar artınca yavaş yavaş söktü kendini, dün akşama kadar lekelenme şeklindeydi aksam tam anlamıyla geldi artık oldum , hiç bisey de yapmadım agri kesici iç ama dayanamazsan ben iki gün üst üste mecbur içtim. Ayağına sıcak su torbası koy çok iyi geliyo, evin içinde yürü hareket halinde ol yatarken benden birşey gelmiyordu bi on dakika ayakta durdum direk musluktan akar gibi geldi

Valla sana yazdım o saatten şimdiye hiç oturmadım temizlik yemek derken yeni oturdum ve kaç kez gittim wc tık yok bence yarın senin gibi olacak sonra başkıyacak inş olayım bitsin doktora gideyim artık kasık ağrılarım hafif bir artıyor ağrı kesici de attım şimdi iyi peki senin kaç gün sürdü toplam şimdi de adetsin sanırım bana ark ben 15 gün adet oldum leke leke dedi inş okadar sürmez bizimki

Cnm bugün de gelmedi kasık ağrısı var hala sence doktora mı gideyim yoksa bir hafta daha bekleyeyim mi araştırdım 40 normal yazan var o güne kadar bekleyeyim mi

Cnm bugün de gelmedi kasık ağrısı var hala sence doktora mı gideyim yoksa bir hafta daha bekleyeyim mi araştırdım 40 normal yazan var o güne kadar bekleyeyim mi
40 güne kadar normal sayıldığı icin pek bisey yapmazlar sanırım bence bekle benim de kasık ağrılarım 8 gun önceden falan başladı anca adet oldum

40 güne kadar normal sayıldığı icin pek bisey yapmazlar sanırım bence bekle benim de kasık ağrılarım 8 gun önceden falan başladı anca adet oldum
Bir hafta daha bekleyeyim ozaman daha sonra randevu alırım gerçi aradım devlet hastanesine gideyim diye çünkü kan pıhtılaşması baktırmakta istiyorum randevular kapalı doluymuş bu ist birşey yapmak gerçekten çok zor olmadı yine özele gidip kontrolü yaptırır devlet için beklerim artık sen gittin mi

Adetin bitmesini bekliyorum bittikten sonra gidicem insallah hastaneye

Evet ya kurtajdan sonra bende test istedim yapmadı pis 3 düşük kürtaj olursa araştırıyoruz dedi
Hepsi aynısını söylüyor sen gidip yaptır bakma onlara valla bşr daha ki haftaya gidip istetecem olmadı ücretli yapacam çünkü ufak bir sorun için aynı şeyi yaşamak istemiyorum bu arada ben bşr topik açtım isteyeni eklerim orda bilgi paylaşımı yapacaz mutlaka bakın

Ben devlette yaptirdim. Onu da genetik bolumunden tanidik bir doktor bularak hallettik yoksa devlette ilk kayipta yapmiyorlar kesinlikle. Hatta sonucları kendi kadin dogumcuma goturdugumde dogru duzgun bakmadi bile, hic gerek yoktu dedi. 1 ay kadar suruyor kromozom tahlilinin sonuclanmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…