kürtajdan sonra yeni umutlarla birbirimize destek olalım

Dilerim bir an once hersey gecer canım hersey cok guzel olur bundan sonra. benımde arastırmam yapılıyor ılk asamada kromozon ve pıhtılasma ya bakıldı ancak bugun sonuclandı hıcbısey cıkmamıs sımdı sıra esımde.

Canım öncelikle basın sağolsun.. okurken ağladım aynı şeyleri ben de yaşadım bir hafta öncesinde kalbi atıyordu minigimin 10.haftada kalbi durdu 5 şubatta aldılar bebegimi benden.. minigimé günlük yaziyordum şimdi kaldı öylece cennete gönderdik yavrularimizi..
çok istemiştim çok. . Ama nasip. İnşaAllah Rabbim büyük evlat acısı vermesin bir daha yasatmasin hayırlısıyla hepimize sağlıklı sihatlı salih evlatlar nasip etsin..

Doğuma iki gün kala 40 haftalık oğlumun kalp atışları olmadığı için ölü doğum Yaptım. 19 günlük lohusayım.ömrü yokmuş yavrumun. Öncesinde de 7 haftalık ken dÜşük olmuştu. Konu başlığı gibi şuan düşüncelerim. Yeni umutlar. Tek tesellim tekrar hamile kalabilme umudum. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah herkese. Evlat acısı zormuş .

Alla
Allah sabır versin canim çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun hayirisiyla hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin Rabbim.. abimler in bebeği de doğuma 3 gün kala kalp atışı alamadılar. Ama aradan 6 ay geçti hemen hamile kaldı şimdi çok şükür biri 5 biri 10 aylık kuzulari var. Üzülme sabret bol bol dua et gelecek yavruların için hemen toparlanmaya çalış..

Dualarınız için Allah Razı olsun. Kader den kaçılmıyor neyazıkki.abinizin bebeği için ne Demişti doktorlar . Sebebi neymiş

sanada cok gecmiş olsun cnm. Rabbim yeniden yuzumuzu üldürsun ins. senin doktorun neler onerdi sana?

sanada cok gecmiş olsun cnm. Rabbim yeniden yuzumuzu üldürsun ins. senin doktorun neler onerdi sana?
Amin canim hepimizin inşaAllah. Canım ben önce histereskopi olacağım rahmim kalp şeklinde ortasında perde varmış onu aldırmam lazim sanırım bebek o yüzden buyuyemiyormus.

Merhaba hanımlar bende 1 martta kürtaj olmak zorunda kaldım 10. Haftada kalbi durdu bebeğimin hala ilk adetimi olamadım keşke olsak bitsede yeniden kavuşsak bebeklerimize Allah'ım ne güzel birşeydi o öyle kalp atışları falan 2 yıldır olmuyo diye kendimi parçaladım ama kaybetmek olmamasındanda betermiş doktorun gebelik devam etmiyo lafı bin tonluk kaya oldu da düştü sanki tepeme un ufak kaldımresmen orda çıkmak istemedim odadan rüyadır dedim öylece bekledim odada ve maalesef meleğimle geldiğim hastaneden onsuz çıktım doğum için gelirim dediğim odada onu aldırmak için yattım Rabbim sen bize bu günleri unuttur ne olur inşallah dualarımız kabul olucak hanımlar Mutlu günlerimizi de paylaşacak burada birde birşey sormak istiyorum sol överdi kist oluşmuş ondan adet olamıyormulum Tarlusal verdi dr 4 gündür içiyorum gelen giden yok aranızda kullanan var mı varsa kaç günde oldunuz acaba

İlk hamileliğimdi..2,5 seneden sonra ilk aşılamada hamile kaldım 8. Haftada kalp atışı duymaya gittiğimde yıkıldım 3-4 gün bekleyip kürtaj oldum. Gözyaşlarım içime aktı. Gelişim 6,5 haftada durmuş. Ne hayaller kurdum ne planlar yaptım nasıl toparlanacağım bilmiyorum. Kürtajdan sonra ayılırken yine hemen deniycem diye sayıklıyormuşum tek korkum bir daha aynı şeyi yaşamak..kısada olsa güzel bir rüyaydı. Rabbim evlat hasretiyle sınamasın hiçbirimizi. Güzel haberlerimizi verelim

Bu arada doktorum bir hamileliği diğeriyle ilişkilendiremeyiz diyor hepsi ayrı değerlendirilir dedi. İlk kayıplarda genetiğe göndermeye gerek yok dedi. Yüzde seksen bebeğe ait nedenlerle gebelik devam etmiyor dedi. Genetikdense anne babanın kromozomlarına bakmak daha mantıklı dedi bir de..

seninle aynı gun yasamısız.. adet oldum ben 23 gun sonra oldum baya erken geldi hatta. tarlusalı daha once kullanmıstım bitikten 2 gun sonra adet olmustum ben cnm

Canim öncelikle basın sağolsun Rabbim sabır versin böyle yaşananları her okuduğumda göz yaşlarımı tutamıyorum benim minigim de 10 haftalikti banada dr Tarlusal verdi bittikten 4 gün sonra adet oldum. Kurtajdan 55 gün sonra geldi adetim

Sanada geçmiş olsun Cnm bu günlerimizi unuttursun inşallah Rabbim bnmde 4. Gün yarın ilaç bitiyo inşallah gelir kürtaj stresi bitti şimdide bunun stresi her ay olmasın diye dua ettiğim adeti bekler oldum ağlasam mı gülsem mi halime bilemedim yani

seninle aynı gun yasamısız.. adet oldum ben 23 gun sonra oldum baya erken geldi hatta. tarlusalı daha once kullanmıstım bitikten 2 gun sonra adet olmustum ben cnm
Aynı gün aynı keder olmuş bizim ki desene bnm ki de gelir inşallah doktor bekleme dedi bana bir olsam da aynı heyecanı yaşasak inşallah Mutlu günlerimizde paylaşıcaz burada

Aynı gün aynı keder olmuş bizim ki desene bnm ki de gelir inşallah doktor bekleme dedi bana bir olsam da aynı heyecanı yaşasak inşallah Mutlu günlerimizde paylaşıcaz burada
Çok şukur ki sizin hemen olma umudu Car ben daha çok beklemeliyim inşaAllah Rabbim kimseye aratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…