• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra yeni umutlarla birbirimize destek olalım

O iç yanmasını hiç bu kadar derinden hissetmedim.. İçine bir kez düşünce kaç haftalık olursa olsun o duyguya kapılıyor insan kendini ne hayallere kaptırıyor.
Bir kaç aya hepimiz güzel haberlerimizi paylaşalım. Allah sabır versin.
Biraz işime verdim kendimi ne kadar olduysa. Cuma günü pıhtılaşma ve kromozomlarıma baktırıcam.
aminn Allah saglıkla evlatlarımızı kucagımıza almamızı nasıp etsın

Kizlar bugun kurtaj oldum cok kotuyum hala agliyorum hersey allahtan tabiki ama ben cok zor bulmustum :( 8+3tu melegim gitti benden :(

Kizlar bugun kurtaj oldum cok kotuyum hala agliyorum hersey allahtan tabiki ama ben cok zor bulmustum :KK43: 8+3tu melegim gitti benden :KK43:
Allah yardımcınız olsun:( sabır dayanma gücü versin. İlk iki hafta zor geçiyor sonra biraz daha iyi hissediyor insan. Zaman ilacı herşeyin. Benimde zordu 3 sene olmadı ilk aşılamada tutmuştu. Bu dünyada alacağı nefes yokmuş yavrumun. Nasipten öte birşey yok. Sizde biran önce toplanın inşallah. Yeni hamileliğe hazır olmamız gerek.

Çok uzguGunim gozumun önüne geldi yasadiklarim çok zor Allah sabir versin en Lisa zamanda saglikli bebis .genetiğe gonderdiniz mi ?kacinci düşük ilk mi?
Kizlar bugun kurtaj oldum cok kotuyum hala agliyorum hersey allahtan tabiki ama ben cok zor bulmustum :KK43: 8+3tu melegim gitti benden :KK43:
Gec

Allah yardımcınız olsun:KK43: sabır dayanma gücü versin. İlk iki hafta zor geçiyor sonra biraz daha iyi hissediyor insan. Zaman ilacı herşeyin. Benimde zordu 3 sene olmadı ilk aşılamada tutmuştu. Bu dünyada alacağı nefes yokmuş yavrumun. Nasipten öte birşey yok. Sizde biran önce toplanın inşallah. Yeni hamileliğe hazır olmamız gerek.
Bakalim tekrar ne zaman kalacam canim bizimki oyle kolay degil normalden olmuyor tedavi lazim :(

Çok uzguGunim gozumun önüne geldi yasadiklarim çok zor Allah sabir versin en Lisa zamanda saglikli bebis .genetiğe gonderdiniz mi ?kacinci düşük ilk mi?
Gec
Ilk bebegimdi zor bulmustuk zaten gobderilmedi galiba ilk dye ustunde durulmadi patolojiye gtti.

Nolursunuz kızlar üzülmeyin hiç biriniz Allahım hepimize hayırlı evlatlar verecek inşallah bende daha pazartesi oldum kurtaj ilk cok üzüldüm ama herşeyde bir hayır olduğunu dusundum sonra bunlar bize imtihan beraber atlatiriz herşeyi inşallah. Allahtan ümidinizi kesmeyin o bize herşeyin güzelini nasip eder inşallah

Nolursunuz kızlar üzülmeyin hiç biriniz Allahım hepimize hayırlı evlatlar verecek inşallah bende daha pazartesi oldum kurtaj ilk cok üzüldüm ama herşeyde bir hayır olduğunu dusundum sonra bunlar bize imtihan beraber atlatiriz herşeyi inşallah. Allahtan ümidinizi kesmeyin o bize herşeyin güzelini nasip eder inşallah
İyi olmana sevindim canım bende katılıyorum ne zorluklar yaşayanlar bile sonunda evladına kavuşuyor.. Bu sitede bile bebeğini kaybedenlerin çoğunun profilinde bebeklerinin resimleri var ne mutlu. Allah'tan en hayırlısını dileyelim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evladımızı. Bir kere olmuş yine olur bebeğiniz @Aysemm01 kendinizi üzmeyin lütfen

İyi olmana sevindim canım bende katılıyorum ne zorluklar yaşayanlar bile sonunda evladına kavuşuyor.. Bu sitede bile bebeğini kaybedenlerin çoğunun profilinde bebeklerinin resimleri var ne mutlu. Allah'tan en hayırlısını dileyelim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evladımızı. Bir kere olmuş yine olur bebeğiniz @Aysemm01 kendinizi üzmeyin lütfen
İnsallah olur canim benimki tup bebekti ne cabalar ne emekler verdim onu bulana kadar ama nasipte yokmus kucagima almak :( napalim kismet rabbimin vardir bir bildigi insallah bundan snra allahin mucizesi olurda normalden olur suan tek istegim o

İnsallah olur canim benimki tup bebekti ne cabalar ne emekler verdim onu bulana kadar ama nasipte yokmus kucagima almak :KK43: napalim kismet rabbimin vardir bir bildigi insallah bundan snra allahin mucizesi olurda normalden olur suan tek istegim o

Biliyorum bende 3 sene bekledim aşılamadan öncede bir çok iğne kullandım sizin ki kadar zor bir süreç olmasa da az çok anlayabiliyorum ama umudunuzu yitirmeyin hep diyorlar ya moral çok önemli diye. Hepimiz için dua ediyorum biliyorum birgün burdan güzel haberlerimizi de paylaşacağız.

Kızlar ben dün histeroskopi oldum çok şükür sonunda inşaAllah Rabbimin izniyle benimde sağlıklı bir rahmim olur
İnşallah en kısa zamanda iyileşin.güzel haberlerinizi verin.
Ben kanda parazit baktırdım birşey çıkmadı.
Bugünde genetikte pıhtılaşma ve kromozom için kan verdim.
Sonuçlar 1 aya çıkar dediler.
Sizlerle paylaşırım arkadaşlar.
Yarın da kürtaj sonrası ilk kontrolüm var.
Mübarek günde hepimizin duaları kabul olur hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.

İnşallah en kısa zamanda iyileşin.güzel haberlerinizi verin.
Ben kanda parazit baktırdım birşey çıkmadı.
Bugünde genetikte pıhtılaşma ve kromozom için kan verdim.
Sonuçlar 1 aya çıkar dediler.
Sizlerle paylaşırım arkadaşlar.
Yarın da kürtaj sonrası ilk kontrolüm var.
Mübarek günde hepimizin duaları kabul olur hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.
Amin canim inşaAllah sonuçlar temiz ckar Rabbimin izniyle özel hastanede mi yaptırdın canım. İlk düşük muydu ?

Amin canim inşaAllah sonuçlar temiz ckar Rabbimin izniyle özel hastanede mi yaptırdın canım. İlk düşük muydu ?
Evet ilk düşüğüm, 3 sene denemenin ardından ilk aşılamada tutmuştu maalesef gelişimi durdu. Devlet üniversite hastanesinde yaptırıyorum ama bende aynı üniversitede personel olduğum için kolay oldu yaptırmam. Gerçi doktor bugün 3 sene olmadıysa zaten bir endikasyondur bakılması araştırılması iyi olur dedi o da olumlu baktı duruma. Sonuçlar normalde 7 ayda çıkıyor dediler ancak tanıdık vasıtasıyla 1 aya alıcam. Özelde bu süre daha kısadır sanırım.

Kızlar ben dün histeroskopi oldum çok şükür sonunda inşaAllah Rabbimin izniyle benimde sağlıklı bir rahmim olur

Merhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Rabbim tez vakitte güzel haberler alabilmenizi nasip etsin.. :)
Ne sebeple ameliyat oldunuz acaba..
Benim de başımdan bir kürtaj geçti ve henüz sonuç kesin degil ancak septum şüphesi var.. Eger kesinleşirse benimde histeroskopi olmam gerekecek...

Beni neler bekliyor nasil bir süreç olur aklimi cok kurcalıyor.. Rabbime tek duam şüphelerin yersiz olması bir sıkıntı çıkmaması.. Lakin yine de her ihtimale karşı olabilecekleri bilmek istiyorum...

Biraz hikayenizi anlatabilir misiniz rica etsem ?

Tekrardan cok geçmiş olsun.

Kızlar kürtaj sonrası ilk muayenem vardı bugün.. Doktor 15 gün sonra korunmayı bırak dedi:) yani kürtaj olduktan 1 ay sonra. Süre daha uzun olucak sanıyordum. Çok mutlu oldum. Hemen hamile kalamıycam belki ama yinede deneme sürecine yeniden başlamak güzel.. Şükürler olsun.

Kızlar kürtaj sonrası ilk muayenem vardı bugün.. Doktor 15 gün sonra korunmayı bırak dedi:) yani kürtaj olduktan 1 ay sonra. Süre daha uzun olucak sanıyordum. Çok mutlu oldum. Hemen hamile kalamıycam belki ama yinede deneme sürecine yeniden başlamak güzel.. Şükürler olsun.
İnsallah hemen kalirsin canim :)

Ay çok sevindim senin için allahım tez zamanda güzel hayırlı evlatlar verir inşallah nekadar mutlu oldum normal 6 ay bekle diyorlar ya toparlanmak için çok sevindim oyuzden benimde 25inde randevum bakalım ne olacak benim bu aralar ağrım çok oluyor kanama da hafif agri kesiciyle azalıyor iyi oluyorum biraz. Hayırlısı bakalım

Ay çok sevindim senin için allahım tez zamanda güzel hayırlı evlatlar verir inşallah nekadar mutlu oldum normal 6 ay bekle diyorlar ya toparlanmak için çok sevindim oyuzden benimde 25inde randevum bakalım ne olacak benim bu aralar ağrım çok oluyor kanama da hafif agri kesiciyle azalıyor iyi oluyorum biraz. Hayırlısı bakalım
Doktora muayene olmadan önce elimden gelse hiç korunmuycam demiştim. Muayene sonrası 15 gün sonra bırak dedi:) inşallah kızlar. Rabbim hepimizin güzel haberler vermemizi nasip etsin. @Aysemm01 amin canım hepimiz inşallah.
17 günde kanamam durdu. Ağrı kesicini kullan. Metiler diye bi ilacı 5 gün kullandım rahim için. Sen kullandın mı canım Y yazyagmuru01

Back