- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
İnşallah ağzının duasiiİnşallah tez zamanda güzel haberler alalım birbirimize umut olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ağzının duasiiİnşallah tez zamanda güzel haberler alalım birbirimize umut olalım
Canim benimki 10 haftalik olması gerekirken 9. Haftada kalbi durmustu küçüktü yani ben 2 ay korundum 4 aydır bir şey yok 3 aydır düzenli ilişkiye giriyorum ama olmuyoröncelikle geçmiş olsun canım sanirim bizim gebelik haftasi buyuk oldugu icin uzun surdu rahim toparlaniyo galiba sen vitaminlerini al duat gerisini rabbime birak her şeyin hayırlısı ne yapalim bir şey gelmiyor elden. Benimde bat 20 ocak inş gelmez Kırmızılar
Canim seninle hep aynı tarihlerimiz bende nisanda hamile kaldım temmuzda kürtaj oldumMerhaba kzlar ben nisanda hamile kaldim temmuzda kurtaj oldum kalb atışı olmadıgi için. Agustosta ilk adetimi gordum ondan sonradirda korunmuyoruz hic ama hala hamile kalamadim yaklasik 5 ay oldu. Kurtajdan sonra hemen hamile kalan oldumu acaba yada rahim ne kadarda toplanir
Geçmiş olsun canım zamanla geçer diyeceğim ama hiç geçmiyor bilmiyorum tekrar hamile kalınırsa belki geçer ben kalmadığım için henüz hep aklımda. Adet olman gerekirdi ama doktor kontrolundeysen sorun yok ben 33. Gün olmuştum kalbini ferah tut herseyin hayırlısı bu hayatta ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Umarım hemen hamile kalırsınKonu sahibi arkadaşım şu anda hamile ne mutlu :) Okurken gözlerim doldu, ardından çizelgeyi farkettim çok mutluluk ve umut verici. Darısı başımıza inşallah. Ben de 53 gün önce kürtaj oldum Bebeğimi 7 haftalıkken aldılar benden. Gelişimi durmuştu, kalp atışı yoktu, kese de bozulmaya başlamıştı. 2 tane doktora daha göründüm hepsi aynı şeyleri söyledi ve kürtaj Hala atamadım üzerimden o psikolojiyi. Çok üzülüyorum. Tekrar hamile kalabilmeyi istiyorum bir taraftan da korkuyorum "ya yine aynısı olursa, ben nasıl kaldırırm" diyorum... 53 gün oldu ama ben hala adet göremedim kızlar. Doktorum 3 gün önce doğum kontrol hapı verdi günde 2 kez kullanıyorum (adet görebilmem içinmiş.) İnşallah bir sorun yaşamam
Geçmiş olsun canım zamanla geçer diyeceğim ama hiç geçmiyor bilmiyorum tekrar hamile kalınırsa belki geçer ben kalmadığım için henüz hep aklımda. Adet olman gerekirdi ama doktor kontrolundeysen sorun yok ben 33. Gün olmuştum kalbini ferah tut herseyin hayırlısı bu hayatta ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Umarım hemen hamile kalırsın
Hiç bilmiyorum hoc böyle bir şey duymadım canım ama baktirabilirsin tüplerine filan olumsuz düşünme iyi bir doktora gitAslında doktorum kontrole gittiğimde rahim ağzında yapışma tıkanıklık olduğundan şüphelendi. Çünkü ben 32. günümde şiddetli kasık ağrısı yaşamıştım ve başka bir doktora göründüğümde rahim içinde sıvı biriktiğini söylemişti. Muhtemelen adet kanamamdı o, ve ben rahim ağzının kapanmasından dolayı bu kanamayı atamamıştım.. Kürtajı yapan doktorum ise o biriken sıvının artık orda olmadığını, kaybolmuş olduğunu söyledi. Nasıl kaybolabilir nereye gider bu da başka bir soru işareti? Ya tüpleri falan tıkadıysa o içerde kalan sıvı
Ben de pazartesi 6 hafta 4 günlük bebeğimi kaybettim. İlk gebeligimdi. Yaklasik 1 yıl gelmesini beklemistik. Kendimce çok gibiydi bu zaman. Haftasonu kanamam oldu. Pazartesi doktorum kesenin normalden küçük ve gelismemis oldugunu, bebeğin de canlılık faaliyeti gostermedigini ve bebegin alinmasi gerektigini soyledi. Daha geçen cuma, sadece 3 gün önce canlılığını görmüştü doktor ultrasonda. Bana da göstermişti ve ben de görmüştüm. Kalp atışı için daha erken demişti. Bir sonraki gidişimizde duyacaktık. Elimizde ultrason görüntüsü ile mutlu mutlu evimize dönmüştük. O görüntüyü de odamızda aynanın bir köşesine sıkıştırmıştım hep göreyim diye. Şimdi hepsini topladım kaldırdım. Hatta bu siteye üye olmuştum ve imzama hamilelik günlüğü vs de eklemiştim. Ondan bile mutluluk duyuyordum hem de nasıl! Şimdi ise içim öyle acıyor ki... Ağlamaktan gözlerim şişti. Hala da şişi inmedi. Artık ağlamıyorum ama acısı içimde, hep de kalacak...
Doktorum kürtaj sonrası bebeğe genetik test ve bana da kan pıhtılaşması var mı diye de test yaptırmamızı önerdi. 10 gün geçince kontrole gideceğim... Rabbim inşallah gene nasip eder. Bana ve tanıdık tanımadık evlat isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Allah'ım...
Geçmiş olsun canım inşallah allah bir daha yaşatmasin olumsuz düşünme hiç kalbini ferah tutKızlar merhaba bende sizlerdenim.. 2 hafta önce bebegimin kalp atışları durmuş ve bende kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk yavrum'du. Çok korkum var birdahaki hamileligim de de aynısı olur diye. Birbirimize destek olalım inşallah.