• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra yeni umutlarla birbirimize destek olalım

kürtajdan sonra herkese güçlü gözükmeye çalıştım. kimseye ağlayamadım bile.. hatta kimseye ne hissettiğimi bile söyleyemedim. hamile kaldığımda buraya üye oldum. daha önce hiç aklıma gelmedi. burası bildiğin psiko terapi gibi.. iyiki varsınız isimlerinizi bile bilmediğim bazıları yaşıtlarım bazıları küçük ve büyüklerimm.
Bende aynı durumdayım 1 martta kürtaj oldum 11 haftalıktı kalbi durmuş bebeğimin aldılar benden eve geldim güldüm hayırlısı dedim belki sağlıksızdı ondandır dedim iyiyim dedim de işte iyiyim demekle iyi olunmuyor patladım patlıcan zaten başımı yastığa koyuyorum dökülüyor yaşlar şimdi 12 haftalık olucaktı belki 1 ay sonra cinsiyetini öğrenecektim belki hissedecektim Allahım neden aldın benden isyan etmiyorum ama beni senden iyi bilen yok Rabbim çok istiyordum onu minik kalbini duydum Nasıl unuturum Allah hepimize kaybımızı unutturacak yeni bebekler nasip etsin inşallah

Cok aci seyler bunlar.benimde 3 gebeligim .bir oncekini 5ay once kaybettimkalbi durdu kurtaj oldum .genetik arastirmalar yapildi pihtilasmaya bakildi .cok yuksek pihtilasma cikti .rahatlamistim sebebini bulduk igne vurulacagim dedik.simdi 7+5hamileyim dun gittim kalbi durmus.yrn kurtaj olcam .artik yikildim ya igne de kullaniyordum niye durdu kalbi .3kez kurtaj olmus olacagim umudum fln yok artik

Cok aci seyler bunlar.benimde 3 gebeligim .bir oncekini 5ay once kaybettimkalbi durdu kurtaj oldum .genetik arastirmalar yapildi pihtilasmaya bakildi .cok yuksek pihtilasma cikti .rahatlamistim sebebini bulduk igne vurulacagim dedik.simdi 7+5hamileyim dun gittim kalbi durmus.yrn kurtaj olcam .artik yikildim ya igne de kullaniyordum niye durdu kalbi .3kez kurtaj olmus olacagim umudum fln yok artik
Allah yardımcımız olsun benim ilkti ama anlıyorum seni ilk de olsa sonda olsa kötü işte ya ne desem boş sanki korku sardı şimdi beni 3 yıl sonra anca hamile kalabildim ya birdaha olmazsa diye çok korkuyorum erken olsada herşeyini hayal etmiştim beşiği nereye koyarım kızsa şu perde erkekse bu duvar kağıdı yarım kaldı Yüce Rabbim birdahakine tamamına erdirsin inşallah

Bende aynı durumdayım 1 martta kürtaj oldum 11 haftalıktı kalbi durmuş bebeğimin aldılar benden eve geldim güldüm hayırlısı dedim belki sağlıksızdı ondandır dedim iyiyim dedim de işte iyiyim demekle iyi olunmuyor patladım patlıcan zaten başımı yastığa koyuyorum dökülüyor yaşlar şimdi 12 haftalık olucaktı belki 1 ay sonra cinsiyetini öğrenecektim belki hissedecektim Allahım neden aldın benden isyan etmiyorum ama beni senden iyi bilen yok Rabbim çok istiyordum onu minik kalbini duydum Nasıl unuturum Allah hepimize kaybımızı unutturacak yeni bebekler nasip etsin inşallah
:( amin canım inşallah tekrar başımıza gelmez.. inşallah çabuk toparlanır hem rahmimiz hem kalbimiz hem aklımız.. sonra sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah yine.

Merhaba bende varım
8+2 gunluk gebelıgım bos keseden oturu kurtaj oldum .
beta hcg guzel artmıyordu zaten bastan berı sıkıntı vardı ama nasıp
uzgun degılım
bır an once zaman gecsn ıstıyorum
doktorum kurtaj sabahı sana hıc korunma vermeyecegım (2. kayıp daha once 16 haftalık gebelıgım baska bır sebeble sonlandırıldı) bır kere kurtaj oolduktan sonra yenıden gebe kalabılırsın dedı.
alınan kese ıncelemeye gıttı cumartesı kontrolum var
3 martta kurtaj oldum kanamam var hala ara ara ıste bende durumlar boyle

Merhaba bende varım
8+2 gunluk gebelıgım bos keseden oturu kurtaj oldum .
beta hcg guzel artmıyordu zaten bastan berı sıkıntı vardı ama nasıp
uzgun degılım
bır an once zaman gecsn ıstıyorum
doktorum kurtaj sabahı sana hıc korunma vermeyecegım (2. kayıp daha once 16 haftalık gebelıgım baska bır sebeble sonlandırıldı) bır kere kurtaj oolduktan sonra yenıden gebe kalabılırsın dedı.
alınan kese ıncelemeye gıttı cumartesı kontrolum var
3 martta kurtaj oldum kanamam var hala ara ara ıste bende durumlar boyle
Sananda geçmiş olsun Canım inşallah sonuçların iyi çıkar bende patolojiyi bekliyorum genetik yapmadılar ilk olduğu için bnm kan değerim kalp atışları falan hep iyiydi kesede iyi yerleşmiş bi problem yok dedi ama 10. Haftada kalbi Durmuş Bebek'ten kaynaklıdır dedi ama bekliyoruz işte sonucu banalda ilk edeti ol sonra korunma dedi Hakkı'mızda hayırlısı şimdi bir sonraki ayı bekliyorum biran önce geçsin bugünler bizde yeniden bu heyecanı yaşayalım inşallah:KK51:

Sananda geçmiş olsun Canım inşallah sonuçların iyi çıkar bende patolojiyi bekliyorum genetik yapmadılar ilk olduğu için bnm kan değerim kalp atışları falan hep iyiydi kesede iyi yerleşmiş bi problem yok dedi ama 10. Haftada kalbi Durmuş Bebek'ten kaynaklıdır dedi ama bekliyoruz işte sonucu banalda ilk edeti ol sonra korunma dedi Hakkı'mızda hayırlısı şimdi bir sonraki ayı bekliyorum biran önce geçsin bugünler bizde yeniden bu heyecanı yaşayalım inşallah:KK51:
cok gecmıs olsun sen ne zaman kurtaj oldun?

1 martta Can'ım yakın senınkiyle
Evet canım cok yakınmıs
ıyımısın sımdı beden olarak
benım ılk gun cok agrım oldu nedense karnımda ıgne fılan vurdular aksam cıkmadan ama sımdıde usuttum sanırım ates, halsızlık bır suru seyım var kırılıyorum hastalıktan valla

İyi akşamlar bende 10 aylık evliyim 14 ocakda kürtaj oldum melegimin kalbi durduğu için.
İlk heyecanım ilk mutlulugımdu.
Gelmeden evimize farklı bir hava vermişti mutluluk getirmişti meleğim. çok mutluydum onunla. okadar güzel bir duyguyduki 7+2 gün benimleydi :(

Onu hagla özlüyorum ama isyan etmiyorum herşeyde vardır bir hayır arkadaşlar :(

benimde dune kadar lekelenme vardı bugun kesildi doktorm 15 gun normal dedi 15 gunden sonra gecmesse gel dedi
Sana da geçmiş olsun Can'ım inşallah kesilir benimki biran önce de tekrar hamile kalırız aslında hem istiyorum hem korkuyorum birdaha aynısı olursa diye inşallah oda geçer

kendidebilmiyor kendidebilmiyor canım geçmiş olsun ve başın sağolsun.aynılarını yaşayan biri olarak sadece san zamanı değilmiş diyebilirim.
Ben de 29 ocakta kürtaj oldum.ameliyathanede bebeğim benden gitti ve kalbimin sol yanına biri bir kürek köz koydu:KK61::KK61:hala yanıyor sönmedi ama bazen hafifliyor haliyle.28 şubatta adet oldum.1 nisan bat.
Korunmayı bıraktım ben.bakalım rabbim tekrar ne zaman kısmet edecek
İnşallah ahirette bizi bekleyen meleklerimiz ve şefaatçilerimiz var.cennet kapısından yalvaracaklar.rabbim annemi de cennete çağır diye.
Rabbim bizlere eyüp peygamber sabrı ver
Kızlar hepimize çok ama çok geçmiş olsun ve inancımızı sabrımızı asla elden bırakmayalım kendidebilmiyor kendidebilmiyor Can'ım biz seninle aynı günlerde aynı şeyleri yaşamışız bende 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 30 ocakta kürtaj oldum ve 1 martta adet oldum ve şimdi yeniden deniyoruz dilerim müjdeli haberleri hepimiz alırız Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bir evlat nasib etsin

Kızlar hepimize çok ama çok geçmiş olsun ve inancımızı sabrımızı asla elden bırakmayalım kendidebilmiyor kendidebilmiyor Can'ım biz seninle aynı günlerde aynı şeyleri yaşamışız bende 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 30 ocakta kürtaj oldum ve 1 martta adet oldum ve şimdi yeniden deniyoruz dilerim müjdeli haberleri hepimiz alırız Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bir evlat nasib etsin
Gönülden aminn canım.
benim bat 1 nisan.

Back